Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: D'ale lui State

Mesajde liviutzbogos » 05 Iun 2014, 00:27

Danx93 scrie:Sunteti nemultumiti dar romanul isi merita soarta.
La europarlamentare tot cu hotii s-a votat, votam cu hotii, iesim in strada sa-i dam jos apoi tot cu ei votam, ce altceva mai vreti ?

Da' de ce i-ai votat pe aia? Trebuia sa-l votezi pe ala care nu fura. Aaa, toti is o apa si-un pamant? Pai si atunci de ce ne agitam ca Pepsi? Ori comunism ori monarhie, ca democratia ni s-a cam urcat la cap... Hac! parerea mea.
Nihil Sine Deo!

Munţii noştri aur poartă,
Noi cerşim din poartă-n poartă. (Octavian Goga)

Ce folos, viaţă fără de Hristos?
liviutzbogos

Mesajde Danx93 » 05 Iun 2014, 07:07

Eu pot sa spun ca nu am votat cu hotii, Vadim Tudor merita sa intre la europarlamentare din nou, el macar ne-a reprezentat interesele in fata maghiarilor care vroiau autonomie.
Si acum intra in parlamentu european ceva ca PMP (ca a dat maturi, mici si bere in campanie), halal !
Danx93

Mesajde Dragos2006 » 05 Iun 2014, 07:33

Danx93 scrie:Eu pot sa spun ca nu am votat cu hotii, Vadim Tudor merita sa intre la europarlamentare din nou, el macar ne-a reprezentat interesele in fata maghiarilor care vroiau autonomie.

Ăsta este bancul zilei ! in 5 ani cat a fost europarlamentar a avut 29 de interventii in plen , nici macar una nu a avut legatura cu maghiarii .
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde delorin I » 05 Iun 2014, 09:12

Draga colegule danyx, daca am inteles bine! Chiar eram curios ce alternativa aveai! M-ai zdrobit cu Vadim! Eu revoltat ca primele nume de pe listele de vot la cea mai mare parte a partidelor, erau altceva decat oameni renumiti pentru luptele lor politice sau macar populari, am vrut sa-ti raspund incă de ieri! Dacă Vadim al tau, pe care il simpatizezi chiar si acum, tardiv, cand până şi electoratul lui l-a trimis in afara istoriei politice, ar fi fost capabil de ceva, in afara de latrat la luna, fară ca luna să fie plina, era de mult mult mai departe decât este acum! Din pacate el nu a convins pe nimeni , nici macar pe cei din partidul lui! Cu astfel de propuneri nu schimbam nimic, ci continuam sa VISAM! Maturitatea electoratului si schimbarea clasei politice nu il obtinem cu astfel de solutii!
Sezi bland si continua! NU moare Moldovanul cand vrea Mayasul!

“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde Danx93 » 05 Iun 2014, 09:28

Domnule delorin, Vadim pentru mine a fost doar un exemplu de politician care nu jecmaneste oamenii cum fac ceilalti !

A facut si el gresalele lui, dar pe langa PMP cu Elena Udrea, si mai ales PDL, cum sa mai ia astia voturi si sa mai si intre in parlamentu european dupa ce au bagat tara in datorie ? Vedeti ? Lumea tot cu hotii voteaza, lasandu-l pe Vadim la o parte !
Danx93

Mesajde TDI » 05 Iun 2014, 09:40

Danx sunt pe youtube nişte înregistrări ale unor emisiuni cu C.V.T.(2001, 2003, etc. ) - urmăreşte-le. Efectiv, care sunt realizările acestui om faţă de poporul român? Nu-i neagă nimeni valoarea ca om de cultură şi paradoxal calitatea de star în numeroase s2andaluri.
TDI

Mesajde redoo » 05 Iun 2014, 11:30

Danx93 scrie:Domnule delorin, Vadim pentru mine a fost doar un exemplu de politician care nu jecmaneste oamenii cum fac ceilalti !

A facut si el gresalele lui, dar pe langa PMP cu Elena Udrea, si mai ales PDL, cum sa mai ia astia voturi si sa mai si intre in parlamentu european dupa ce au bagat tara in datorie ? Vedeti ? Lumea tot cu hotii voteaza, lasandu-l pe Vadim la o parte !

state,scuze......omule,eu vreau sa pot da timpul inapoi si in perioada aia crunta,de criza cand la putere era guvernul Boc sa pun un guvern PSD si apoi sa vorbim.
Life is BEE...utiful!!!
http://e-redoo.ro/
redoo

Mesajde Dragos2006 » 05 Iun 2014, 11:33

Danx93 scrie:Domnule delorin, Vadim pentru mine a fost doar un exemplu de politician care nu jecmaneste oamenii cum fac ceilalti !

Tu azi te ții de bancuri ! :lol: ai idee cate sute de miloane de euro a invartit Vadim in anii 90 si inceputul anilor 2000 ? cu ce crezi ca tinea langa el arma de securisti ? ai idee ce serviciu puternic de informatii a detinut Vadim ? cand s-au terminat banii toti securistii s-au mutat in tabara lui Felix Voiculescu .
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde Danx93 » 05 Iun 2014, 14:52

Intr-adevar nu-i stiu toata istoria de politician, atat mi s-a parut bun la el, ca lupta cu ungurii ce vor sa ne ducem cu pasaportu prin propria tara, oricum nu prea mai conteaza ca nu mai e luat in serios omu !
Dar sunt oameni mai de valoare ca el care nu primesc voturi, ca lumea voteaza PDL !

Deci as putea sa bag mana-n foc ca daca Basescu candideaza din nou, iar il voteaza lumea, face o campanie cu mici si bere ca oamenii imediat isi vand votu pe din astea + cateva bai de multime si iar il avem presedinte !
Si mai ziceti sa iesim in strada, daca vine basescu cu micu si berea, taranul roman se duce frumos si pune stampila pe el, mai are rost sa speri la ceva mai bun ?

De-aia zic ca n-ai pe cine sa te superi, poporu poarta cea mai mare parte din vina !

Mai bine ne tinem de albinele noastre cum putem ca asa te bati cu morile de vant.
Danx93

Mesajde delorin I » 05 Iun 2014, 15:09

"Deci as putea sa bag mana-n foc ca daca Basescu candideaza din nou, iar il voteaza lumea, face o campanie cu mici si bere ca oamenii imediat isi vand votu pe din astea + cateva bai de multime si iar il avem presedinte !
Si mai ziceti sa iesim in strada, daca vine basescu cu micu si berea, taranul roman se duce frumos si pune stampila pe el, mai are rost sa speri la ceva mai bun ?"

Draga danyx....ai 22? 24? Esti unul dintre acele cazuri de cetateni cu drept de vot dar care nu cunosc atributiile Presedintelui! Stii- un presedinte de astazi nu mai are puterile DISCRETIONARE ale lui Ceausescu! In caz ca nu ai observat- de ceva vreme - de cand e un alt GUVERN de VREEEEDNICI, daca ma gandesc bine CEL MAI VREDNIC GUVERN DE DUPA 1989, nu prea ii mai merg pasentele! Tatucu- pe care in numele factorului de echilibru- cu bunele si relele de rigoare(cu tot cu EBA si multe altele), din lipsa de alternativa, eu l-as vota maine daca ar trebui, este doar un actor in politica! Cresterea economica, stategii de crestere- le fac putin altii! Jocul e in alta parte! Si fara cel pe care tu il blamezi acum, politica romaneasca ar fi cumplit de plictistoare, monocolora cu extraordinar de multa LINIIISTEEE si cu afaceri infloritoare la umbra linistii! dar vorba unui intelept parafrazat- natia are nevoie de liniste, ca monstrii monocolori sa o poata jefui! Si inca ceva danyx...inca mai astepti ca un tatuc salvator sa schimbe ceva? Puterea o ai doar tu...
Sezi bland si continua! NU moare Moldovanul cand vrea Mayasul!

“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde petru71 » 05 Iun 2014, 20:14

Am zis ca vin sa pun poze cu un dinozaur pe pagina ta personala...si-am gasit dezbateri de natura politica de-am ametit...
Anyway, raman la ideea initiala.
Uite dinozaurul:
Fişiere ataşate
actiunea dinozaurul_ep.1.jpg
actiunea dinozaurul_episodul 1
petru71

Mesajde petru71 » 05 Iun 2014, 20:15

dinozaurul din alt unghi...
Fişiere ataşate
actiunea dinozaurul_ep.2.jpg
petru71

Mesajde petru71 » 05 Iun 2014, 20:15

si ultima cu antichitatea...
Fişiere ataşate
actiunea dinozaurul_ep.3_cu motorul frezei absent.jpg
petru71

Mesajde petru71 » 05 Iun 2014, 20:18

si aici ai motorul cel nou, cel cu conectica buclucasa, din topicul cu motoarele...
Undeva in stanga sus, in fundal, poti vedea motorul trifazat original, usor prajit... :mrgreen:

Ai si scuzele mele pentru inundarea paginii tale personale cu aiurelile mele...

Pitar
Fişiere ataşate
motorul nou pentru dinozaur.jpg
petru71

Mesajde ignatov andrei » 05 Iun 2014, 21:22

Stie cineva, ceva... de State, sau macar pe unde este pagina sa personala?!?

Multumesc, am gasit-o!
Sa fiti sanatosi!
Si tu sa fii sanatos, State!
Iti concep un MP, in 10 minute il ai!
ignatov andrei

Mesajde State » 05 Iun 2014, 22:05

petru71 scrie:Am zis ca vin sa pun poze cu un dinozaur pe pagina ta personala...si-am gasit dezbateri de natura politica de-am ametit...
Anyway, raman la ideea initiala.
Uite dinozaurul:

Sableaza-l si da-i o vopsea zdravana. Pune-l la treaba, nu-l lasa sa respire. E cumva rusesc ?
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?