Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: VIDEO RADIO STUPARITUL

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 24 Mar 2011, 21:54

Bambucha scrie:Sa'LU bine te regasesc DJ.
Ultimile 2 piese au calibru greu de tot, merg mereu direct la tinta. 8-)

- saLU' Bambu !

- Am pus prea mult suflet si am facut prea multe nopti albe pt ca sa realizez emisiunile de pe V R S ! Asa ca nu vreau sa le las sa se piarda. Am sa le transfer pe noul forum ( unde, acelasi videoclip postat pe vechiul forum, are calitatea imaginii si a sunetului superioara ).
Ia ceva dedicatii (care se preteaza mai bine pt ioan puiu decat pt un metalist ca tine :D ) Dar le aveam pe teava...

You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
http://damblarin.blog
LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 25 Mar 2011, 14:24

[Transferat] de pe
http://stuparitul.3xforum.ro/post/6280/ ... TUPARITUL/

Bună Dimineața Doamnelor și Domnilor și Stimați Ascultători (care nu vă încadrați în primele 2 categorii)....Vă adresează DJ LUPU...care se apleacă în fața domniilor voastre cu o reverență plină de respect...Îmbrăcat de sărbătoare...

Presimt că astăzi va fi o zi deosebită pt mulți dintre noi, iar gândul acesta îmi dă emoții...

De ce vă miră ? Nu știați că și lupii sunt capabili de emoții ? Mai aveți de învățat...

Din fericire (sau din nefericire), conjunctura ia permis lui DJ LUPU să se ocupe de pregătirea unei emisiuni speciale, 'de sărbătoare' . Va fi o emisiune de pomină, fiindcă, dacă DJ LUPU nu vă dă pe spate de fiecare dată cu ceva, atunci, din punctul lui de vedere, nu a fost o emisiune reușită !...

Deci , să demarăm ușurel (pt momirea inocenților ), și să convingem auditoriul că 'spectrul de sărbătoare' este surprinzător de variat...Nu vă așteptați să găsiți tradiție românească și chestiuni specific românești ( de astea sunteți înconjurați tot timpul ). TRĂIȚI ÎN ROMÂNIA ȘI ASTA VĂ OCUPĂ TOT TIMPUL, ați uitat ?...

DJ LUPU este mai degrabă o supapă de refulare...O portiță care vă facilitează contactul cu mapamondul...și vă...integrează în absolut...

În fiecare an, conform tradiției, românii se mint între ei prefăcânduse că le doresc celorlalți 'Sărbători Fericite !' . Dacă nu se împlinește nu rămâneți de mincinoși ? Ba da. Așa că alături de DJ LUPU nu veți avea parte de sărbători fericite ci,...mai degrabă...de sărbători...DIFERITE !

Ceea ce urmează să faceți acum,... veți regreta mai târziu...

ASCULTAȚI EMISIUNEA ' SĂRBĂTORI D I F E R I T E ' cu DJ LUPU...Numai pe frecvența "VIDEO - RADIOULUI STUPĂRITUL"...Singurul Radio care îți înregistrează emisiunile, pt ca tu să nu pierzi nimic...

DJ LUPU' - SCHIMBĂ RITMU CA SĂ-ȚI FACĂ ȚIE PLINU

DJ LUPU a fost adus de Santa Claus...Așa că am scăpat ieftin...
Tocmai de aceea mi-am permis să aduc daruri pt toată lumea...

Și când spun, PT TOATĂ LUMEA, eu știu ce spun...Credincioși și deopotrivă atei...fideli și infideli laolaltă...bogați și săraci...cinstiți și escroci...buni și răi...tineri și bătrâni...liberi sau pușcăriași...femei ori bărbați...electorat și politicieni...Dumnezeu să ne judece pe toți...NU UNU PE ALTU...

Toți pot beneficia cu deplină egalitate în drepturi de o emisiune 'neortodoxă' , care nu a fost dusă la biserică, dar care are părți din ea...

ATENȚIE !!! SANTA CLAUS și...DJ LUPU VIN ÎN ORAȘ...

Bucurați- vă împreună azi ... Mâine , unii dintre noi ar pute să nu mai fie...

Pt cei care au avut curajul și indrăzneala să intre în rezonanță cu DJ LUPU cu ocazia primelor emisiuni, le-am pregătit DEDICAȚII.

Dar le voi ascunde bine că să vă testez vigilența...

'UN ALT FEL DE CRĂCIUN ... cu DJ LUPU'

' ȘI UN AN ALT FEL DE NOU AN' ... cu DJ LUPU'

ooo REȚETA ZILEI ooo

RAHAT cu CEAPĂ

Luați un rahat. Cât mai mare cu putință. Cacă se poate turcesc. Că ne-a intrat în sânge...Luați ceapă olandeză. Nu folosiți ingrediente românești de la țară, fiincă nu conțin E-uri și se strică repede prăjitura...Tăiați rahatul rondele și dați-l la clocot mic, în timp ce cepei, odată glazurată, îi presărați puțină mătreață de zahăr din bambus de import...Aranjați apoi în jurul cepei, gulerul de rahat, neapărat pe platoul pe care îl păstrați de la nuntă (dă un aer viciat romantic) . Apoi așezați platoul sub pomul de crăciun. În felul ăsta o să puteți scăpa rapid de gândaci, (pt că o să-i aveți pe toți la un loc - pe platou).

[youtube] http://www.youtube.com/watch?v=r1Gljtsh8aU[/youtube]

BUNĂ DIMINEAȚA... 'UN ALT FEL DE CRĂCIUN ... cu DJ LUPU

Audiție plăcută la..."VIDEO-RADIO STUPARITUL" !

"AAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU "

ASCULTAȚI EMISIUNEA ' SĂRBĂTORI D I F E R I T E ' cu DJ LUPU...
Unde noul și vechiul se întrepătrund

DJ : -Alo...Alo...Da, vă aud...Cum vă numiți ?
A : - Bună dimineața domnu Di Lei ! Mama ma strâgă Marșica...
DJ : - Bună dimineața domnișoara Marșica...Cum vi se pare emisiunea până acum ?
A : - Rupe fâșu domnu Di Lei...Io îs tare bucuroasă că o aveț, că mama ma puni pi mini să stau cu tata șî să am grijă di el că îi șî surd și paralizat...Da lui îi plașe tare emisiunia matali ...Că...
DJ : - Păi cum dacă îi surd ? Spunemi care melodii îi plac ?
A : - O...Da-s multi...nu li știu pi tăti...Să uită la imajini șî prișepi tăt tăt...
DJ : - La care ?
A : - La tăti...Da în speșial la alia la cari nu li să mișcă poza...Că nu-l obosăsc...

O ZI DE NEUITAT numai la EMISIUNEA ' SĂRBĂTORI D I F E R I T E ' cu DJ LUPU...

Numai pe frecvența "VIDEO - RADIOULUI STUPĂRITUL"...Singurul Radio care îți înregistrează emisiunile, pt ca tu să nu pierzi nimic...

UN ALT FEL DE CRĂCIUN ... cu DJ LUPU

Celui care m-a facut în mod voit și rău intenționat, cu nijei ... îi dedic următoarele 2 piese

ASCULTAȚI EMISIUNEA ' SĂRBĂTORI D I F E R I T E ' ... 'UN ALT FEL DE CRĂCIUN ...
'ȘI UN ALT FEL DE AN NOU' ... cu DJ LUPU

Eeeee....Ce v-am spus ...Nu m-ați crezut...Hai dom' le că nu e LUPU chiar așa de negru
în cerul botului...O dată ce te convingi că e plecat de acasă...ajungi să-l înțelegi...

Celui căruia îi mai lipsesc câteva pagini ca să fie fericit de crăciun îi dedic următoarea piesă

NU ÎNCERCA AȘA CEVA ACASĂ...CEEA CE AUZI AICI...RĂMÂNE AICI...cu DJ LUPU

...cu DJ LUPU...Nici nu mai știu ce...

A : - Bună dimineața LUPULE !

DJ : - Ooo...dar ce voce sexy avem domnișoară...O aveți așa tot timpul sau...numai când doriți să obțineți ceva...Un nume ceva...?

A : - Nu e nevoie de nici un nume...Violeta...poftim...dacă insiști... Hai LUPULE nu mă lua pe mine cu dinastea...Că după cum îți realizezi emisiunile se vede că ești uns cu toate alifiile...

DJ : - Eu aș zice că e doar o aparență...dar mă rog...nu contează...Deci...

A : - Uite ce vroiam să-ți zic...Ști...eu sunt secretară la o mare companie de...nu contează....Sunt încurcată cu managerul...înțelegi. Dar el e om însurat cu familie și copii mari...deci nu se pune problema de ceva serios...îmțelegi...Dar mie îmi convine...oricum...Că e un dulce mic și mă rasfață...
În fiecare an îmi cumpără o altă mașină, nouă. Desface un prezervativ și îl agață în vârful bradului...și pune cheile de la mașină în el...

DJ : - De ce în vârful bradului și nu...la șliț...cu cheile pe breloc...?

A : - E uite, cât ești tu de lup, nu te-ai prins de data asta...Nu ai imaginația lui...Păi tremură ca un copil când aduc eu scaunul. Apoi mă cocoț pe el cu mișcări senzuale...Apoi , mă ridic pe vârful degetelor (iar fustița minijup se ridică și ea)... Momentul culminant se consumă când fustița ajunge suficient de sus ca el să poată citi textul brodat cu mătase roșie pe spatele bichineilor mei : " I LOVE YOU BOSS". Mă rog...ceea ce urmează nu mai face obiectul...Dar merită din plin...că e băiat bun...

DJ : - Păi...bun...Dar ce legătură am eu cu toate astea ?

A : - Păi ai...Că vreau să-i fac o dedicație si nu mă prea am cu astea...Aș vrea să merg pe mâna ta...Mă ajuți ?

DJ : - Vai de mine...Da cum să nu...Păi de ce am deschis radioul ?...Ca să ajut oamenii...

A : - Ok ! Da' vezi , bagă un text care să-i gâdile orgoliul și să înțeleagă de la cine provine dedicația...Ok...? Te-am pupat pe botic...Fi rău în continuare...Că ești...sexy...Tote colegele sunt ude la birou când te ascultă...

DJ : - Ok, See you...

'- Și acum o dedicație specială adresată tuturor masculilor cu potență taurină, care trag prezervativul pe bradul de crăciun, că nu au pe ce, altceva...Din partea pisicuțelor cățăratoare cu mesajul AI VRUT O AMANTĂ PROFESIONISTĂ DE CRĂCIUN...Sunt toată a ta...'

DJ LUPU ...la dispozitția ascultătorilor...

Cu DJ LUPU procesul de îmbătrânire încetinește...Nu ați abservat ?...Și brusc...Viața devine frumoasă și în România...Chiar dacă pensia întârzie...

ASCULTAȚI EMISIUNEA ' SĂRBĂTORI D I F E R I T E ' cu DJ LUPU...Numai pe frecvența "VIDEO - RADIOULUI STUPĂRITUL"...
Singurul Radio care îți înregistrează emisiunile, pt ca tu să nu pierzi nimic...

Celui care consideră că privilegiile pe forum se câștigă o dată cu trecerea timpului, (cu cât mai vechi cu atât mai respectat), îi dedic următoarea dedicație :

ooo REȚETA ZILEI ooo

Mămăliguță pripită cu halva de caise

Se ia o oală (de regulă cele contagioase se iau), se unge fundul (la oală ), cu puțină untură care s-a strâns pe piaptănul pe care nu l-ați mai curățat de un an (deși vă pieptănați în fiecare zi). Se caută o mămăliguță, dar trebuie să vă mișcați repede, că altfel nu veți reuși să o prindeți...Fiindcă e...pripită...Încercați să o prindeți de ceafă, cu o mișcare fulgerătoare dar sigură...În acest mod evitați să vă răniți. Fiindcă mămăliguțele sunt perfide, sub coaja gălbuie cu aparență inocentă zace un adevărat vulcan...Băgați-o în oală presând-o cu piciorul...Încercați să puneți capacul...Dacă nu intră din cauza piciorului, încercați să-i puneți capacul pe la fund...Dacă nu merge nici așa, renunțați la capac...Turnați apă și dați focul la maxim, ca să nu vă apuce vreun cârcel stând prea mult în poziția aia caraghioasă...(cu un picior jos și unul în oală, pe aragaz)...Pe când credeți că...carnea e fiartă destul (începe să se dezoseze), scoateți piciorul, (ce pică în oală...pică, tot a dumneavoastră e)...Și deșertați mămăliguța în mod pripit pe masă. Dacă vi se pare că încă mai miscă...luați-o la mestecat (nu cu gura). Puneți sare. Nu pe mămăligă. Pe rană, ca să nu se strice carnea de sărbători ( e închis la urgență ).
La final, se storc bine câteva caise de halva, deasupra...Și iată ! ? Meniul e gata . Și dumneavoastră...

"NU PĂȚEȘTI UN AN LA LUCRU CE PĂȚEȘTI CU DJ LUPU''

SĂRBĂTORI D I F E R I TE din partea lui DJ LUPU

4 Xmas

AZI NU AI VOIE SĂ VERȘI NICI-O LACRIMĂ, FIINDCĂ NU TE LASĂ DJ LUPU...Mâine...E treaba ta...

Celui pe care drumul vieții l-a făcut să înconjoare Europa de la nord la sud, din țara cu cei mai melancolici europeni și până la cei ce și-au ales cocoșul ca simbol...Următoarea dedicație...

Cineva se gândește la voi...Încercați să vă gândiți și voi la alții...

DJ LUPU se află printre cei care se gândesc la voi...Fără ca măcar să-l cunoașteți...

- Măi oameni buni, lăsați-o mai moale cu toată găteala asta că miroase pâna la 2000 de km...
Colaci cu nucă și mac...(si miere), fel și fel de prăjituri cu forme, culori și arome diferite, sarmale, salată de beof, supe ,ciorbe, țuici, vinuri, fripturi, cârnaț...Știți ceva ? Ia să vă stea la toți în gât. Că la lupi nu daț...

Astăzi e o zi din viața noastră, în care, probabil,...suntem sensibilizați...de atmosfera cu încărcatură religioasă...Dar în restul anului...?

Învață toleranța...deshide-ți mintea la nou...Și vei reuși să înțelegi mai profund lumea ce te încojoară ... Poate te va face mai bun...

DJ LUPU Promite că o să revină cu o scurtă continure a acestei ediții speciale de Crăciun...

M-am simțit bine în compania voastră. Sper ca măcar parțial să vă fi regăsit printre piesele muzicale...

În încheiere, ultima dedicație promisă pe ziua de astăzi, urmată de alte 2 piese...

Dedicația îi revine celui sensibil olfactiv, dar cu spirit de echipă ...

UN ALTFEL DE RADIO...UN ALT FEL DE A VEDEA LUMEA...

Până data viitoare...DJ LUPU vă salută D I F E R I T și se risipește în eter... pe aripile vântului...

You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 25 Mar 2011, 16:02

[Transferat] de pe

BUNĂ SEARA !

DJ LUPU s-a întors să-și respecte promisiunea...
Să încheie maratonul pe care la avut în plan pt crăciun...Deci...să-i dăm bice(pși)...

ASCULTAȚI EMISIUNEA ' SĂRBĂTORI D I F E R I T E ' cu DJ LUPU...Numai pe frecvența "VIDEO - RADIOULUI STUPĂRITUL"...Singurul Radio care îți înregistrează emisiunile, pt ca tu să nu pierzi nimic...

UN POST DE RADIO CU FONDURI EUROPENE

ȘI DESCHIDERE SPRE MAPANOND

'ȘI UN ALT FEL DE AN NOU' ... cu DJ LUPU'

Pentru AILIME DJ LUPU are doar atât :

- BINE AI REVENIT PE FORUM ! Acest forum nu este și nu trebuie să fie un spațiu numai al bărbaților , ci și al femeilor cu preocupări sau pasiuni legate de apicultură. Și nu în mod obligatoriu...Oricine se poate simți bine aici, este bine venit printre noi (cu sau fără apicultură ).

DIN ACEST MOMENT consideră-te invitată de onoare la VIDEO - RADIO imaginat de DJ LUPU și ...

Încearcă să RESPIRI liberă...exprimându-te prin muzică de câte ori simți nevoia...

DJ LUPU de serviciu...

Urmează o suită de dedicații...

Pt ADI HODIS...

PT JIMM...

PT TEI NEGRU...

Celorlalți 'dedicați', cărora le-am răsplătit implicarea, pe parcursul ediției de dimineață a emisiunii, le revine sarcina să descopere singuri unde se află dedicația lor...

EDIȚIE SPECIALĂ DE CRĂCIUN...

PT CEI CU GUSTURI DIFERITE

UN CRĂCIUN D I F E R I T de FERICIT din partea lui DJ LUPU...

PT toți cei care nu agrează manele de la televizor și 'atmosfera de sărbătoare' le accentuează sentimentul de singurătate...DJ LUPU rămâne aproape...

Ca DJ LUPU nu-i niciunu...DiJeiește ca nebunu...

Ăsta e DJ LUPU...ABANDONAT ...și...VÂNAT...în același timp...dar până când ?

Multe cuvinte nu își au rostul...Mai bine le lăsăm purtați pe valurile undelor...muzicale...

Cu DJ LUPU...

Dacă îmi permiteți o dedicație...la ceastă oră târzie din noapte...pt soția mea...

ASCULTAȚI EMISIUNEA ' SĂRBĂTORI D I F E R I T E ' cu DJ LUPU...

Numai pe frecvența "VIDEO - RADIOULUI STUPĂRITUL"...

Singurul Radio care îți înregistrează emisiunile, pt ca tu să nu pierzi nimic...

AU

Când auziți LUPU urlând...să știți că va fi iarnă lungă...

AȘTEPT DIN PARTEA CELOR CARE AU PRIMIT DEDICAȚII 'CODIFICATE' SĂ IDENTIFICE PT CURIOZITATEA CELORLALȚI ASCULTĂTORI, CINE , ȘI CE PIESĂ A PRIMIT...

Ne apropiem de finalul acestui maraton muzical scăpat de sub control, și...rămas la cheremul unui LUNATIC...Dar mai avem câteva zvâcniri...de final...

Ați avut rara ocazie să urmăriți o ediție de pomină a unui program de crăciun, situat în afara oricărei tradiții și înafara oricărei așteptări...

Fiindcă băieții răi...spun lucrurilor...pe nume...

...Tocmai de aceea sunt ascultați cu urechile ciulite...

AȚI ASCULTAT EMISIUNEA

' SĂRBĂTORI D I F E R I T E ' cu DJ LUPU...

Numai pe frecvența "VIDEO - RADIOULUI STUPĂRITUL"... marcă înregistrată

Se ascultă fără granițe...fără prejudecăți...fără remușcări...

De sărbători, DJ LUPU V-A IUBIT...chiar dacă a fost...HĂITUIT...

Sugestiile și reclamațiile se pot trimite pe adresa redacției: Cartierul Cafenelei, Str. Musica, pt Video-Radio STUPĂRITUL ,

sau la
mircea_bog @maibinenu.clar?
LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 30 Mar 2011, 19:59

[Transferat] de pe

balasbebe a scris:

SARBATORI LINISTITE!

- Cu admirație, din partea lui DJ LUPU...Pt domnul BALASBEBE...

Ce vă mai face matca ? ;) 8-)

[Transferat] de pe

Bună seara tuturor ascultătorilor ! Și sărbători fericite încă o dată...

Dar DIFERITE...cu DJ LUPU......

Numai pe frecvența "VIDEO - RADIOULUI STUPĂRITUL"...Singurul Radio care îți înregistrează emisiunile, pt ca tu să nu pierzi nimic...

Astăzi DJ LUPU declară emisiunea deschisă tuturor celor care vor să intervină cu dedicații...sau pur și simplu...vor să-l complecteze pe DJ LUPU...

Nu este o emisiune specială de crăciun...ci una oarecum mai romantică...în ton cu...sezonul...

Viața si moartea ne pot curta în momentul în care ne așteptăm cel mai puțin...Pe care o vom alege...?

' DJ LUPU LOVEște din nou '

O trupă intitulată 'Azil pt Suflet'...Cu piesa TRENUL DE SCAPARE...

A fost o inițiativă unică de sensibilizare a copiilor care au fugit de acasă...și de care părinții nu au mai știut nimic, chiar dacă i-au dat dispăruți și au demarat căutarea lor...Piesa a fost difuzată la greu pe radio și TV in S.U.A...Unii dintre ei s-au întors...

VARSĂ O LACRIMĂ......împreună cu DJ LUPU

Ascultați Emisiunea ' ȘI EMIGRANȚII PLĂNG UNEORI '...cu DJ LUPU

Nostalgia este recomandată contra mahmurelii

' DJ LUPU LOVEște din nou '...cu NOSTALGIE...

Ascultați Emisiunea ' ȘI EMIGRANȚII PLĂNG UNEORI '...cu DJ LUPU

...cu DJ LUPU...

PLÂNGI DACĂ ÎȚI VINE...FIINDCĂ NU TE VEDE NIME...

Doar... DJ LUPU...

UN ALT FEL DE EMISIUNE...

cu...DJ...LUPU

VIDEO - RADIOUL STUPĂRITUL

NU-I AȘA CĂ NU-I AȘA...?

BA...DA...

Pt...VIDEO RADIO STUPARITUL

Si...TUTUROR PRIETENILOR LUI DJ LUPU

Ascultați Emisiunea ' ȘI EMIGRANȚII PLÂNG UNEORI '

cu DJ LUPU

Ați ascultat Emisiunea ' ȘI EMIGRANȚII PLÂNG UNEORI '

...cu DJ LUPU...

Până la o nouă întâlnire...TOATE CELE BUNE... ;) 8-)
LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 06 Apr 2011, 17:27

[Transferat] de pe

O Dedicație pt Bambucha, Bee Happy și tuturor ascultătorilor VIDEO-RADIOULUI STUPĂRITUL...

Mulțumesc pe această cale și Primăriei că a schimbat plăcuța cu numele străzii, ( din MuSica în ' VIDEO - RADIO STUPĂRITUL' ). Ca să nu mă mai confunde lumea cu 'Salamul Săsesc' și să-mi strige Sî Sî it-ul .

Al Vostru DJ LUPU' ;) 8-)

ioanpuiu a scris: pentru DJ, Midnight Blues

- Ioan Puiu !
Ce surpriza mi-ai facut. Placuta, bineinteles.

Demareaza domle odata sistemul ala de vot anonim, ca uite, nu are lumea curaj sa-si dea cu parerea daca nu sunt protejati de anonimat

Si dedicatiile bineinteles

- Salut Cristi ! Ești bun !

Bine ai venit in undă.
Cu timpul, se va crea o Videotecă la care fiecare va avea acces. Și fiecare va asculta ceea ce simte nevoia la momentul respectiv...

Acum permite-mi să-ți răspund...

Încep cu un tempo ce aduce a 'spirituals' și...continui să cresc în agresivitate...
(fiindcă sunt LUP și nu mă pot abține :D )...până la momentul culminant.

Amintește-ți că nu punem clipurile numai pt noi, ci și pt aceia care vor împărtășii aceleași gusturi...

Alege care variantă ți se potrivește...Ne mai auzim... ;) 8-)

bee happy REVELIONUL 2010 - 2011 'LA VIDA LOCA' (VIATA NEBUNA)

CAMPANIE DE VOT SEMIDEMOCRATIC PENTRU STABILIREA
MAESTRULUI DE CEREMONII IN NOAPTEA DE REVELION A
ANULUI 2010 SI PENTRU SEFIA LA BUTOANELE STUDIOULUI

- Te felicit ! Văd că progresezi repede !

Acum aștept să văd cu ce slogane vei veni la înaintare...Ca să smulgi primele voturi REALE !

Ceva de genul : Bambuca (selectează subiectul ) și scrie 'DA' ...

Vezi că timpul trece și eu nu știu pe câte meniuri să mă bazez...

Uite o dedicație care să te stimuleze...CĂUTÂND O VULPE...

O serie de trei dedicații din partea lui DJ LUPU, pt toți cei care deschid VRul (VideoRadioul), regulat...

Pt cei care m-au căutat azi noapte....

- Bravo băieți !

Văd că ați prins ideea. De acu încolo, chiar dacă s-ar putea întâmpla ca pe DJ LUPU să-l calce avionul și să nu mai fie printre voi, aveți o modalitate suplimentară de a vă exprima și socializa unii cu alții ( o modalitate în care nu poți ajunge la contradicții și certuri nesfârșite)...

Pt voi...și pt toți ceilalți...Trei piese de colecție, care au scris istorie la vremea lor...

pt BAMBUCHA...si restu...

LUPU' ALBINELOR

REVELION 2010 - 2011

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 11 Apr 2011, 00:59

[Transferat] de pe

0

Vineri 31.12.2010
ORA BELGIEI 22: 45 / RO 23: 45
RADIO VIDEO STUPARITUL : Vizionari 4127

CALMUL DINAINTEA FURTUNII...............

Bună seara ROMÂNIA! Biroul de Relații Culturale Europene de pe lângă BRUXEL împreună cu 3XMEDIA Prezintă Programul de Divertisment: - REVELIONUL 2010 - 2011 'LA VIDA LOCA' ( VIAȚĂ NEBUNĂ )
Avem plăcerea să vă prezentăm în această seară pe SINGURUL și UNICUL capabil să provoace isterie în masă de proporții epidemice....DiiiiiiiiiiJJJJJJJeeeeeeeiiiiiiiiii LUUUUUUUUUPUUUUUUUUUU...........

- Bună seara doamnelor și domnilor ! Nu mă aflu în această seară în Grand Place, în Bruxel, pt toată România. Ci doar pt STUPĂRITUL...Așadar, tuturor forumiștilor (logați sau nelogați ), DJ LUPU le adresează un tipic HEEELĂĂĂUUU (expresie împrumutată )...Și La Mulți Ani !!!

După deschiderea oficială a emisiunii (ce a avut loc în Grand Place din Bruxel ), ne vom muta în studio (pt că e o hărmălaie de nedescris aici...nici nu mă aud...deci nici nu știu ce vorbesc).

Câteva precizări tehnice aș dorii să mai adaug : Am pregătit emisiunea ca pe un 'party', (petrecere dansantă ), presărată cu momente de divertisment, telefoane de la ascultători, reportaje, informații utile, recomandări culinare, dezbateri...etc...etc...
Se pot alterna momentele de zbânțuială cu cele de relanș...Vor exista melodii pe care puteți să dansați 'la sentiment' cu persoana iubită (exclus soacra )...

Câteva detalii care vă pot transforma în DJ, și care sunt la îndemâna oricui : - Când videoclipul de sus se apropie de final, iar sunetul începe să scadă în intensitate, puteți porni anticipat următorul video clip. În acest mod melodiile se vor mixa la marea artă...

...Ați avut parte de un an extrem de greu...Plecând de la un an apicol aproape falimentar pt marea majoritate, și continuând cu reducerile bugetare...nu v-a mai lipsit decât un program alternativ de Crăciun și acum, un Revelion 'La Vida Loca' , pt ca viața să poată fi numită pe bună dreptate ' Viață Nebună'...

L A MULȚI ANI STUPĂRITUL !!!

Deși marea și mica publicitate se plătesc, în această seară ANUNȚURILE MATRIMONIALE vor fi GRATUITE

LUPU' ALBINELOR

Re: REVELION 2010 - 2011

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 11 Apr 2011, 01:09

1

ooo Telefonul Ascultătorului ooo

A: - Alo ... Bună seara ! Video Radio STUPĂRITUL ?
DJ: - Da, bună seara...
A: - La Mulți Ani ! (LMA)
DJ: - Cum vă numiți ?
A: - Aș prefera să vă spun porecla avatarului...decât numele real...
DJ: - Perfect ! Ascult...
A: - 'SAREA de BAIE' !
DJ: - CUM ?!!!
A: - Da...cum ați auzit ! SAREA de BAIE. Am văzut deja că 'DETERGENT' a fost luat de către alt utilizator, iar 'MISTER MUSCOLO INSTALATORUL GEL' nu puteam să-mi spun, pt că eu sunt femeie...În plus...SAREA de BAIE nu numai că sună feminin dar...are și o conotație mai senzuală...Face spume...Și dacă o tragi pe nas poți face și bulbuci...Color...
DJ: - Deosebit de...original...Spuneți-mi, cum ați descoperit VideoRadioul (VR-ul) ?
A: - De la colega mea. Ea m-a înnebunit cu VR-ul dumneavoastră...Ea se va loga cu nickname-ul 'LOCA'...
DJ: - LOCA ??!!! Mamă , fetelor...voi sunteți bune rău...
A: - Păi...așa e ea, mai drăcoasă...Când se lipește de ceva, intră în fibră de nu o mai scoți decât dacă o arzi...
DJ: - Aha...Continuă...

A: - Și după cum spuneam...ea mi-a spus mie de forumul ăsta...Dar și ea a prins ideea din zbor. Când stătea la coadă la Fabrica de Textile din Bacău (ca să-și cumpere ciorapi cu plasă pt revelion), a auzit chinezoaicele vorbind între ele..Cică ați fi creat un nou curent, care acum dă ocolul planetei...Nu s-a mai gândit nimeni să facă un VideoRadio pe un forum și să și meargă...Eu zic că meritați felicitat, pt că postul dvs de radio generează schimbări de comportament...Am auzit că adolescenții nu se mai duc la discoteci și în cluburi de noapte, că stau cu căștile pe urechi, hipnotizați, ascultându-vă emisiunile în reluare...Bărbații, când ajung acasă de la servici, își proiectează pantofii de la intrare...lasă mâncarea să se răcească pe masă și se duc direct la calculator ca să asculte noutățile de la VR-ul dvs. Asta după ce plesnesc copilul după cap, ca să le facă loc la calculator...Nevestele nu prea pricep ce se întâmplă, dar se bucură că pe situația asta de criză, nu se mai aruncă banii de mâncare pe cluburi de noapte și "o bere cu băieții"...Așa că țineți-o tot așa...LMA

DJ: - Măi să fie ! Mulțumesc oricum de aprecieri...Următoarele dedicații merg pt SAREA de BAIE și LOCA. LMA fetelor !

LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 11 Apr 2011, 01:38

2
DJ LUPU și fratele său, LUPU' ALBINELOR, sunt apărători ai Drepturilor Fundamentale ale Omului ( dacă omu-i Om ). Noi nu vom accepta niciodată politica pumnului în gură și nici suprimarea libertății de exprimare...

În următorul reportaj, veți putea urmării o flagrantă încălcare a drepturilor omului. O 'barbară' chiar, aș putea spune, manieră de a reduce la tăcere un simplu om, care dorea doar să se facă auzit...

Concentrați-vă atenția asupra celui din plan secund...care se zbate să obțină dreptul la cuvânt...Fără nici o șansă măcar...

Pt a intra mai bine în atmosferă, rulați clipul încă o dată...și încă o dată...și încă o dată...

I N A D M I S I B I L ! ! !

URMĂRIȚI EMISIUNEA DE REVELION 'LA VIDA LOCA'

LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 11 Apr 2011, 01:44

3
URMĂRIȚI EMISIUNEA DE REVELION 2010 - 2011 'LA VIDA LOCA'

LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 11 Apr 2011, 01:51

4
'Moment Romantic'...la care masculii ce nu prea sunt atrași de 'floricele de genul ăsta' se pot dedica unor activități specifice (Ronțăitul vișinelor decupate din vișinată, sau golirea ouălor umplute) , iar femininele care nu se lasă înlăcrimate la un dans lent chiar așa de ușor, pot să-și pudreze nasul în baie (sau cel puțin să pretindă că asta fac, în timp ce verifică buzunarele de la jacheta partenerului )...

LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 11 Apr 2011, 01:57

5

VIDEO RADIO STUPĂRITUL...

UN ALT FEL DE REVELION

cu DJ LUPU
LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 11 Apr 2011, 02:03

6
ooo REȚETA SERII ooo

Sufleu de cap de vită cu bufeu de rață jumulită și bombeu de porc opărit

În primul și primul rând, trebuie să-i luați sufleul la vacă. Că alfel, v-a fi neplăcut să vă respire în farfurie. Și poate vă mai și treziți cu o limbă peste față, dacă nu are sufleul luat. Puneții pe ochi o pereche de ochelari de soare fumurii. Nu de alta dar, dacă nu, s-ar putea să vă urmărească privirea ei pt tot restul vieții...

În nara stângă introduceți un aranjament 'ikebana', (arta aranjamentelor florale în stil japonez), făcut din frunze de mărar și pătrunjel, pe care le lăsați să iasă din nară și să cadă rebele peste marginea platoului. În nara dreaptă puneți sarea, piperul, uleiul de măsline, ketchup...și alte condimente ce trebuie să fie la îndemâna mesenilor. În urechi se pot pune sosurile, ca să ajungă la toată lumea...

- ATENȚIE !!! Foarte important !!! Trebuiesc dezveliți dinții (într-un rânjet bovin specific), pt ca pe dantură să puteți inscripționa cu marcărul : ' La Mulți Ani '

RAȚA . Trebuie aleasă una care este în călduri (bufeuri). Și, pt un plus de bufeu, se aleargă bine prin curte (și se jumulește din fugă, între timp). Când rața epuizată și înfierbântată (cu bufeul ajuns la maximum ), vă strigă : "- Ajunge-n pana mea !", înseamnă că ați ajuns la ultima pană ( pe care ar fi bine să i-o lăsați dacă e pudică ). Apoi i se v-a lua 'MAUU' printr-un gest nelipsit de grație. Se aranjează într-o îmbrățișare tandră cu capul vacii de pe platou. Apoi umpleți-o cu vin roșu ( până începe să plesnească șoriciul pe ea), si aplicații un bușon cu biberon în partea unde are gaura deja făcută ( ca să se poată servii toată lumea fără ca să pună mâna). În cioc plasați-i o roșie mare și galbenă cu o umbreluță în ea. Dacă or să vă întrebe copii "-De ce roșia aia e galbena ?", " Fiindcă e încă verde", le ve-ți putea răspunde.

PORCUL. După cum bine știți, porcii se opăresc între picioare și chiar și între degete. Așa că v-a trebui să-i luăm adidașii (unghii de porc), și să-i fierbem bine, pt ca să scăpăm de mirosul neplăcut. Apoi, decupăm doar bombeul. Fiindcă este cea mai delicată parte pe care o putem găsi la un porc ( de aici s-a născut și expresia " mă
doare-n bombeu", fiind cel mai sensibil punct, durerea e maximă ).

Cu această delicatesă ne întoarcem la platoul unde așteaptă 'La vache qui rit' (vaca care râde), călărită de 'Rața de Pekin' și complectăm grotescul tablou cu bombeurile de Mangalița românesc. Bombeurile le plasăm undeva în dos.
Platoul se lasă să zacă la foc scăzut, sub presiunea intoleranței dintre specii...Cam o jumate de oră. Se scoate platoul din cuptor...

După ce la toate cele trei specii le-a ajuns cuțitul la os, iar mesenilor greața-n gât, se v-a deplasa toată lumea în pas vioi (cu pendularea gambei la spate) către Spitalul de Urgență , pt executarea unui colind spontan...

Ar fi recomandat după clismă, fiindcă rezonanța va fi mai puternică...

Ultima oară modificat de LUPU' ALBINELOR pe 14 Apr 2011, 15:12, modificat 1 dată în total.
LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 11 Apr 2011, 02:08

7

Pt succesul deplin al serii dansante, lăsați păretarul cu 'Răpirea din Serai' pe perete ( că antifonează --), luați preșurile, scoateți masa, lavița, scaunele...și colbul din podele sau podelele din cuie...

LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 11 Apr 2011, 02:13

8

LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 11 Apr 2011, 02:16

9

Agroturismul românesc ar trebui mai energic sprijinit. Iată, de exemplu o idee de 'troc' care ar putea da rezultate...

De ani de zile, japonezii din Tokio cumpără ozon lichefiat sub formă de biluțe, pe care le sparg apoi în locuințe (pt a respira preț de câteva minute aer ozonat ).

La noi, ozonul e gratis...La ei, înalta tehnologie e pe toate gardurile...La noi, doar gardurile înalte țin loc de tehnologie...

Așadar, aducem o familie de japonezi pt două săptămâni. Îi îmbrăcăm în straie țărănești, îi plimbăm prin munții noștri cu aer curat ca 'lacrima lui Ovidiu', le dăm mămăliguță cu brânză și pălincă, îi învățăm cum se mulge tradițional...
Îi răsfățăm într-un paradis pierdut de restul lumii...Apoi la nota de plată acceptăm mașini japoneze, laptopuri, electronice și electrocasnice...Tot ceea ce ei au din plin, dar îi plictisește, iar noi nu avem din belșug, și ne cam lipsește...

Pt a înțelege asemănările culturale dintre poporul român și cel nipon, am invitat în emisiune pe Excelența Sa, ambasadorul GY URI PA SKOO, de la ambasada Japonezo-Româno din Viena...

LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 11 Apr 2011, 02:31

10

URMĂRIȚI EMISIUNEA DE REVELION 'LA VIDA LOCA'

VIDEO RADIO STUPĂRITUL
LUPU' ALBINELOR

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE