Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Duma

Mesajde samuellazea » 04 Iun 2014, 12:16

Ma sa taci. Ca nu mai vin :D si asa am reusit sa rup elasticul de la masca si acum sunt fara elastic. Mi-am si luat-o dar sper sa reusesc sa ma blindez pana cand vin :)
samuellazea

Mesajde duma » 04 Iun 2014, 13:42

samuellazea scrie:Ma sa taci. Ca nu mai vin si asa am reusit sa rup elasticul de la masca si acum sunt fara elastic. Mi-am si luat-o dar sper sa reusesc sa ma blindez pana cand vin :)

..... POZE , POZE :lol: :lol: SA vadem daca recunoastem personajul !
Pana ajungi sa arzi plasa de la masca cu afumatoare mai ai ;)
Vno numai ale mele sunt plecate :lol: la cules sper nu in pomi !
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

Mesajde samuellazea » 04 Iun 2014, 13:56

poze n-am :) ca nu mi-a mai ars sa fac si poze :) nu am stiut ce sa mai pun sa nu ma unflu mai rau :lol:
samuellazea

Mesajde duma » 04 Iun 2014, 14:05

samuellazea scrie:poze n-am :) ca nu mi-a mai ars sa fac si poze :) nu am stiut ce sa mai pun sa nu ma unflu mai rau :lol:

Atunci trebuia sa pui otet ! acum pune duar sperante ! :lol: :lol:
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

Mesajde FLORINELU » 04 Iun 2014, 18:19

samuellazea scrie:poze n-am :) ca nu mi-a mai ars sa fac si poze :) nu am stiut ce sa mai pun sa nu ma unflu mai rau :lol:

pai nu te-am invatat ce sa pui,ai uitat? .ia spune sa umflat buza? spune aici in public.
FLORINELU

Mesajde samuellazea » 05 Iun 2014, 06:22

nu am uitat si ma tot gandeam daca sa mai pun doar ca au fost roi pe mine ( nu imi pot da seama ce le-a apucat) si dupa ce m-au intepat a trebuit sa imi continui lucrul sa termin si sa inchid. Plus ca era mai delicata operatiunea. Nu aveam cum sa ajung sub masca fara sa imi iau inca cel putin 10 ace iar pana am terminat ( 10 min) vedeam deja pe jumatate :lol: dar a trecut si acum am si aprecierea nevestei care zice ca m-am mai rotunjut putin la fata ceea ce lumea zice ca e bine. Acum sunt bine mersi, doar putin mai rotund :) cat o sa tina nu stiu dar sper ca dupa gratarele alea sa slabesc la loc :D

ERA SA UIT. LA BUZA NICI NU S-A VAZUT DIFERENTA. Deci cine nu mai vrea sa se unfle ( In pene) :D trebuie sa aibe o discutie cu Florinelu. Daca vrea sa se bage careva vand bilete :lol:
samuellazea

Mesajde FLORINELU » 05 Iun 2014, 11:36

in legatura cu discutia sant deacord si ii taxam cu cate un borcan de miere si asa nu am stors nimic pana acum si nici sperante mari nu am,cat despre intepaturi si eu am patit-o ieri,m-au ciuruit,prin masca ciorapi pe sub pantaluni etc... au fost cuminti toti doar la urma 2 au fost bolanzi rau,abia I-am inchis,azi dimineata am deschis unul sa vad ce si cum,am mai luat o portie serioasa de apuncultura,am renuntat si roiu la oras,aici nevasta nu ma inteapa,doara ca ma mai cearta :lol: :lol:
cat despre gratare incercam sa mancam cat mai putin ca sa putem face paguba cat mai mare. :lol:
FLORINELU

Mesajde duma » 05 Iun 2014, 12:22

:lol:
Nea Florin si Domnul Sami pe duminica nu trebuie sa va mai luati masti ca si asa este la Deta '' RUGA '' si daca mai va unflati de la albine o sa fiti atractia rugii :lol:
Cat despre gratare daca sunteti unflati la fata o sa mestecati mai greu :lol: si m-am scos cu paguba .
Ultima oară modificat de duma pe 05 Iun 2014, 12:23, modificat 1 dată în total.
duma

Mesajde samuellazea » 05 Iun 2014, 12:23

duma scrie::lol:
Nea Florin si Domnul Sami pe duminica nu trebuie sa va mai luati masti ca si asa este la Deta '' RUGA '' si daca mai va unflati de la albine o sa fiti atractia rugii

Tu vrei sa ii pui pe oamenii de la luga sa inalte o rugaciune pt noi la cat de unflati o sa fim??? :lol: :lol:
samuellazea

Mesajde duma » 05 Iun 2014, 12:25

samuellazea scrie:
duma scrie::lol:
Nea Florin si Domnul Sami pe duminica nu trebuie sa va mai luati masti ca si asa este la Deta '' RUGA '' si daca mai va unflati de la albine o sa fiti atractia rugii

Tu vrei sa ii pui pe oamenii de la luga sa inalte o rugaciune pt noi la cat de unflati o sa fim??? :lol: :lol:

Poate putina aghiasma de la Domn Parinte Liviu vindeca cat de cat ....daca nu am niste palinca la congelator care arde tot :lol:
duma

Mesajde duma » 08 Iun 2014, 20:39

O duminica mare , o duminica in care am strans niste maini calde si care m-au scos din impas ..... Ochi care au vazut ce eu nu credeam ca voi vedea curand ....per asamblu pentru mine duminica de 08.06.2014 alaturi de Domnul si inegalabilul Florinel , Parintele Liviu si nu in ultimul rand Fratele Samuel cu ochii lui au fost alaturi de mine in mica mea prisaca si mi-au oferit o lectie care nu se gaseste in nici o carte scrisa duar in cartea vietii ! Poze si filmari cam putine deoarece am avut de lucru , dar am sa revin eu cu filmari si poze dupa interventia mea de saptamana viitoare cand imi fac temele date de cei 3 " MAGI " :D
Astept de la cei 3 crai de la rasarit o mica nota ! ;) si cele 2 sau 3 poze facute !
duma

Mesajde FLORINELU » 08 Iun 2014, 21:12

hoooooooooooo cu tata ,mai incet cu laudele ca o sa inceapa lumea sa te creada :lol: :lol:
FLORINELU

Mesajde FLORINELU » 08 Iun 2014, 21:36

ca sa nu se supere Duma ii pun si lui o poza: ruga de la Deta.
Fişiere ataşate
vizita la Deta 008.JPG
FLORINELU

Mesajde FLORINELU » 08 Iun 2014, 21:38

o rama de nota10,tot la Duma.
Fişiere ataşate
vizita la Deta 006.JPG
FLORINELU

Mesajde FLORINELU » 08 Iun 2014, 21:43

inca o poza din frumoasa stupina a lui Duma.
Fişiere ataşate
vizita la Deta 005.JPG
FLORINELU

Mesajde samuellazea » 08 Iun 2014, 23:45

Domnule, au fost buni micii si tratamentul tau. Sa sti ca mai vin :) Si in caz ca mai ai vreodata nevoie sa vezi matca care nu e acolo :lol: sa dai un telefon la baiatu :)
Cat despre note, 11 iti este bine?
samuellazea

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?