Cu speranța că am reușit să vă sensibilizez puțin, pt a începe săptămăna mai...profunzi, vă doresc o zi de luni ăncărcată de satisfacții...
să NU MĂ UITAȚI : a fost Dj LU' al vostru ca întotdeauna...
LUPU' ALBINELOR scrie:- Mă întrebam astăzi, mai cum să fac să-i împac pe ăștia doi (ioan puiu și modigliani) ? Că am nevoie de amândoi...
Uite că între timp au crescut băieți mari și se pot juca amândoi cuminți în aceiași curte fără să-și zgârâie jucăriile.
LUPU' ALBINELOR scrie: vă doresc o zi de luni ăncărcată de satisfacții...
modigliani scrie:... hai sa facem si ceva mai mult decat muzica , recte copy-paste link-uri de pe "tata Youtube" , sa facem si ceva "emisiuni" despre ..... oameni . Despre abilitatea acestora de-a avea pe altii-n preajma . Un radio nu-i doar muzica . E mult mai mult .
modigliani scrie:Vorbind despre acest topic ca avand conotatiile unui post de radio , avand aceste pretentii la "colocatarii" acestui topic , hai sa facem si ceva mai mult decat muzica , recte copy-paste link-uri de pe "tata Youtube" , sa facem si ceva "emisiuni" despre ..... oameni . Despre abilitatea acestora de-a avea pe altii-n preajma . Un radio nu-i doar muzica . E mult mai mult .
O atare "emisiune" o vad necesara in orice comunitate . O emisiune despre elementare notiuni de coabitare ...
modigliani scrie: ... hai sa facem si ceva mai mult decat muzica ... sa facem si ceva "emisiuni" despre ..... oameni .
ioanpuiu scrie:Mi-ar place să nu schimbăm genul muzical aproape la fiecare post, să ne sprijinim unii pe alţii, să avem o temă muzicală comună pentru o zi sau cîteva zile vă dau un exemplu: Tango
LUPU' ALBINELOR scrie:Și un ultim amănunt, ar trebui să găsim un anumit ritm de postare, pt a nu inunda cu un volum prea mare de muzică într-un interval scurt, iar ascultătorii să simtă că nu pot ține pasul...
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 26 vizitatori