Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Duma

Mesajde duma » 17 Iun 2014, 10:26

un OM scrie:Sufli spre matca marcata cand o ai intre degete sau pe mana, dar nu cand matca este libera pe rame, se agita albinele si poate ca nu iese prea bine.

Salutare ..... " un Om " ;)
La capitolul tinut in mana si marcat mai am un pic ..trebuie sa incerc pe trantori ca sambata 2 matci le-am facut amintiri ;) . Am suflat in timp ce am tinuto captiva in dispozitivul de marcat .....dupa aceeia mi-a scapat fiind pe rama libera ;) ;)
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

Mesajde duma » 17 Iun 2014, 10:29

samuellazea scrie:Buna treaba domnule, ai marcat-o bine pe "matca ta" :)
Hai sa te intreb ceva. Crezi ca asta nu o sa ponteze asa ca aia cumparata sau mai bine? Nu uita, ce-i in mana nu-i minciuna ;)

Bafta in continuare

Salutare Sami
asta ?????????? HMMMMM ?! vor fi reginele prisacii ! cele cumparate ....6 bucati duar 2 mai sunt si totusi fac treaba buna pana acum , eventual mai dau o tura cu verde peste acel rosu :lol: sau sa nu ma mint am si carioca culoare rosie ;) sa stiu o treaba de cand este matca ! :D
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

Mesajde samuellazea » 17 Iun 2014, 10:42

Ohhoooo. Stai asa. Ce culoare e pe anul viitor? Albastru? Eu zic sa o faci de pe acum cu albastru si sa o scoti la vanzare :lol: Asa ceva nu a mai vazut toata piata. Matca din 2015 tricolora :lol: Deci unicat. Scoate-o repede la licitatie si vezi ce iese. Eventual o livram si cu coloana oficiala asa ca sa incheiem cum trebuie tranzactia :lol:
Ce zici? Te bagi?
samuellazea

Mesajde duma » 17 Iun 2014, 11:30

samuellazea scrie:Ohhoooo. Stai asa. Ce culoare e pe anul viitor? Albastru? Eu zic sa o faci de pe acum cu albastru si sa o scoti la vanzare :lol: Asa ceva nu a mai vazut toata piata. Matca din 2015 tricolora Deci unicat. Scoate-o repede la licitatie si vezi ce iese. Eventual o livram si cu coloana oficiala asa ca sa incheiem cum trebuie tranzactia
Ce zici? Te bagi?

Dupa cate ai vazut nu asi fi unicul care ar face asa ceva :lol: !!! si te las pe tine sa o marchezi ca atunci o vede si orbul :lol: :lol: din cap pana in picioare toata o culoare si nu mai intreaba lumea cate inele are si ce culoare .
duma

Mesajde samuellazea » 17 Iun 2014, 11:38

Pai tocmai, ca eu o vad si fara culoare. La mine poate sa fie si alb negru sa o vad :lol: astia mai tineri mai au de muncit la subiectul asta :P
samuellazea

Mesajde FLORINELU » 17 Iun 2014, 11:40

mai fratilor,pai ce faceti,vindeti matci asa pe sest fara sa spuneti nimic ? vreau sa cumpar si eu carnetul de sarcini,poate cumpar si eu una de aia multicolora,dar numai daca e sfintita de domn-parinte.
FLORINELU

Mesajde samuellazea » 17 Iun 2014, 11:46

deci domn parinte ( Liviu anunta-te repede ca sa fi primul :lol: ) o slujba ceva? Acum eu tamaia? :)
samuellazea

Mesajde duma » 17 Iun 2014, 11:56

FLORINELU scrie:mai fratilor,pai ce faceti,vindeti matci asa pe sest fara sa spuneti nimic ? vreau sa cumpar si eu carnetul de sarcini,poate cumpar si eu una de aia multicolora,dar numai daca e sfintita de domn-parinte.

Ai vazut nea Florine ce face 2 culori anul asta ( rosu si verde deasupra ) ponteaza mai un pic si pe speteaza de sus :lol: :lol:
duma

Mesajde duma » 17 Iun 2014, 11:57

samuellazea scrie:deci domn parinte ( Liviu anunta-te repede ca sa fi primul :lol: ) o slujba ceva? Acum eu tamaia? :)

Lasa Sami ca Liviu acum se initiaza in livrari la domiciliu ;) , el se ocupa de sectorul curierat rapid ! :D
duma

Mesajde liviutzbogos » 17 Iun 2014, 22:56

Buna ziua... de la Fan Courier va deranjez... am un colet pentru domniile voastre, 100 bucati matci de Concordia Chiajna. Rambursul este cash sau prin bilet la ordin? :lol: Numai sa aveti grija cum le impartiti :P
Nihil Sine Deo!

Munţii noştri aur poartă,
Noi cerşim din poartă-n poartă. (Octavian Goga)

Ce folos, viaţă fără de Hristos?
liviutzbogos

Mesajde liviutzbogos » 17 Iun 2014, 22:58

Aveti cumva un "RO" sau un "J"? Asta pentru dl Duma, ca el cumpara matcile si le baga pe firma, ca cica cumnatusu vrea sa investeasca...mai bine ar juca la alba-neagra :lol: :lol: :lol: :lol:
Nihil Sine Deo!

Munţii noştri aur poartă,
Noi cerşim din poartă-n poartă. (Octavian Goga)

Ce folos, viaţă fără de Hristos?
liviutzbogos

Mesajde duma » 18 Iun 2014, 14:24

Liviule !
ce sa mai ...... am si RO si J si ce vrei tu .... numai ca la sectorul apicultura nu includ pe nimeni ......inca , poate pe Deyu cand creste mare ( fiul cel mic ) , ce sa fac sa impart butoaiele de miere cu cumnatul ......butoaie anul asta goale .....el momentan ma ajuta " mocangeala " la livrat produsele apicole in UE ;) . Cine stie pe viitor ce se poate intampla ..... o stupina in adevaratul sens al cuvantului , cu pastoral puternic , oameni competenti ( nea Florin ) director de productie , Director executiv management reproducere si selectie material biologic Samuel L. , Director tehnic si marketing vanzari Liviu B., si ce ramane iau eu ......cash-ul :lol: :lol:
duma

Mesajde FLORINELU » 18 Iun 2014, 19:47

ia uite domnule ,am avansat,ajunsei director...de productie,si eu care anul acesta nu am produs nimic in domeniul mierii :?: :lol: :lol:
FLORINELU

Mesajde duma » 19 Iun 2014, 10:59

FLORINELU scrie:ia uite domnule ,am avansat,ajunsei director...de productie,si eu care anul acesta nu am produs nimic in domeniul mierii :?: :lol: :lol:

Nea Florine
Ne antrenam pentru la anul numai ca sa stim de la inceput cum sa impartim sarcinile sa nu fie bai :lol:
duma

Mesajde duma » 19 Iun 2014, 17:48

Ce vreau sa evidentiez in aceasta filmare este noile lazi si noul furnizor de lazi
duma

Mesajde duma » 20 Iun 2014, 12:53

Poate asta va atrage atentia ca vad ca lazile mele nu :lol: . Mai mult pentru Liviu este aceasta filmare sa vada cum ar trebuii sa se miste cu livrarile !
M-ai scap din cand in cand si mai dau o tura ..... imi pare rau ca improvizatia facuta pentru filmare nu este 100 % clara si a fost ceva aglomeratie in trafic si nu am putut merge mai medparte ;)
duma

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?