csabio scrie:Colegul s-a pus pe treaba serios.
csabio scrie:asta nu am inteles, ce a gresit?
ignatov andrei scrie:Mai colega, cum adica nu intelegi, ca doar "prasesti" de ceva timp pe acest forum!
ignatov andrei scrie:Matcile proaspat eclozionate, sunt primite in orice familie, deci, din sacosele colegului, se duc, tiptil-taras, unde vor ele, adica... in familiile din pavilioane, iar acolo, dupa ce au fost primite, isi impun legea!
ignatov andrei scrie:csabio scrie:Colegul s-a pus pe treaba serios.
La cum procedeaza acest domn coleg, se cheama SINUCIDERE si sa nu se mai mire ca-i roiesc familiile!
ignatov andrei scrie:csabio scrie:asta nu am inteles, ce a gresit?
Mai colega, cum adica nu intelegi, ca doar "prasesti" de ceva timp pe acest forum!
Matcile proaspat eclozionate, sunt primite in orice familie, deci, din sacosele colegului, se duc, tiptil-taras, unde vor ele, adica... in familiile din pavilioane, iar acolo, dupa ce au fost primite, isi impun legea!
"Colegul", ar fi trebuit sa stea in banca lui, avand in vedere ca asa procedeaza de ani de zile si habar nu are ce fel de matci salasuiesc prin stupi!
MIHAI BALS scrie:v-o spune un om care a mers pe matci de roire,3 ani.
anul trecut,dupa 3 ani de matci de roire,mi-au roit 3 stupi din 130.
anul asta, dupa ce-am inceput transvazarea in 2013,cu 70% matci de roire din anii anteriori,mi-au roit 5 stupi.
deci?
PURA FANTEZIE!
GRASANA aia de roire,NU O FACE NICI DRACU!
csabio scrie:ok asta e normal ca la o familie fara matca sa accepte orice fel de matca care intra pe urdinis si inca nu s-a bezmeticit. Am inteles gresit cele spuse mai sus ,eu m-am gandit la familiile normale cu matca. Cum sa accepte o familie cu matca buna o matca neimperecheata care intra accidental in stup?
ignatov andrei scrie:Pai nu-ti vine sa le crapi capul?!?
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 20 vizitatori