Daca asi avea de scris si despre albine, macar jumatate cat stiu(citit) despre daci, azi asi fi stupar

Un istoric roman, pe timpul lui nea Nicu, a avut Tupeu sa lanseze teoria asta cu izvorul civilizatiilor de la gurile Dunarii. Iti dai seama ca a fost hulit toata viatza, de colegii lui, iar acum, vesticii, in frunte cu americanii, merg pe teoria asta. Din toata teoria lui, mi-a placut cel mai mult, cucerirea Egiptului. Armata traca, folosea caii, iar egiptenii, sau panicat la vederea lor si au luato la fuga

Tot el spune ca domnia lor a durat putin peste 100 de ani, dupa care au fost alungati, dar au ramas cu port si obiceiuri trace.Recent am mai gasit un articolo, scris de un istoric francez(si dai chin cu google tranlate

)care spune acelasi lucru. A innebunit lumea ? Alta istorie cu fracezii. Ai auzit de ION, MARIA si VASILE? Intr-o pestera din Ro, sau gasit cele mai vechi schelete de hominizi din Europa. Ca Ion, este mai vechi ca Maria si Vasile cu vreo 1000 de ani, nu se mai pune, dar francezii, fugutza aici. Ei detineau recordul, cu un alt schelet. Vin baietii, il interogheaza pe ION (fac teste) si recunosc.Da domnilor, Ion al vostru, este cel mai batran om din Europa.
Traim pe un pamant de basm. Sunt printre noi, Oameni de soi. Da blestemul asta al nostru cu conducatorii....ne duce la vale. O schimbare de subiect?
Daca ma ajuta si ,,colegul" Proapis, poate continuam o discutie despre balauri, protectorii acestui neam.
Te bagi maestre?