am doua familii care numa batai de cap imi fac, slabute de cand le-am luat(un smecher din marghita)de altfel primile 2 cumparate si incepator fiind ma tuns tovarasu, in fine compenseaza celalalte de la un batran un om deosebit
problema cu aceste 2 familii- erau muritoare de foame cand le=am adus am pus sirop cateva zile la rand pe urma a inceput culesul, nicicum nu dau de matca desi sunt oua si erau si inainte, azi cand am ajuns afara zic hai sa vad ce fac amaratele astea, ce sa vezi plin de miere, oua foarte putine, tot umplut cu miere, acum gandesc la cateva variante inainte nu a pontat ca nu era mancare, acum ca nu are loc, sau cand le-a vandut a facut familia cu matca batrana,de nervi ca nu am gasit matcile am stors din mierea de la ele am dat afara ramele cu fagurii ce erau cu gauri multe de trantori,plus am dat cate un fagure artificial la cladit, si din ramele ce am stors am pus inapoi care erau bune, daca nici acuma nu ponteaza ca are loc o caut cu lumanarea pe gagica si ii dau in bot daca e batrana.