Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Liviu Bogos

Mesajde duma » 21 Iun 2014, 09:28

Sa trăiești mai LIVIULE......si azi si mâine și 76 de ani de acum înainte să pot să îți spun EU la multi ani. :)
Dar cum mi-a sacat ca a fost ziua ta nu stiu?????
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

Mesajde liviutzbogos » 21 Iun 2014, 23:47

ignatov andrei scrie:La multi ani, mai "contarane"!

Sa fii sanatos!
Ti-au cantat colegii - preoti, un "la multi ani", ca la carte?!?

Multam, badie...
Nu mi-a cantat nimeni ca am iesit din breasla popeasca, acuma ma ocup de curierat rapid :lol: La aia nu le-am spus de ziua mea ca is vre-o 50 si pana le dau de baut la toti...nu-mi ajung doua salarii :lol:
Nihil Sine Deo!

Munţii noştri aur poartă,
Noi cerşim din poartă-n poartă. (Octavian Goga)

Ce folos, viaţă fără de Hristos?
liviutzbogos

Mesajde liviutzbogos » 21 Iun 2014, 23:48

duma scrie:Sa trăiești mai LIVIULE......si azi si mâine și 76 de ani de acum înainte să pot să îți spun EU la multi ani. :)

Multam Dumitre :) lasa, si cu o zi intarziere e bine... te anunt eu cand si unde se tin masa si darurile :D
Nihil Sine Deo!

liviutzbogos

Mesajde joohny » 22 Iun 2014, 06:24

... te anunt eu cand si unde se tin masa si darurile :D[/quote]
Va salut.Mai ales darurile Sanatate.
joohny

Mesajde duma » 23 Iun 2014, 08:51

liviutzbogos scrie:
duma scrie:Sa trăiești mai LIVIULE......si azi si mâine și 76 de ani de acum înainte să pot să îți spun EU la multi ani. :)

Multam Dumitre :) lasa, si cu o zi intarziere e bine... te anunt eu cand si unde se tin masa si darurile :D

Liviule numai sa nu fiu plecat la Floare si sa nu am semnal ;)
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

Mesajde liviutzbogos » 13 Iul 2014, 21:44

Buna sa va fie inima... :)
Astazi, desi a fost duminica - Doamne, rugamu-Te, iartane - am avut activitate...si la urdinis, si la centrifuga. Am stors prima recolta pe 2014.
Fişiere ataşate
DSCN3235 (Large).jpg
Nihil Sine Deo!

liviutzbogos

Mesajde liviutzbogos » 13 Iul 2014, 21:44

DSCN3239 (Large).jpg
Nihil Sine Deo!

liviutzbogos

Mesajde liviutzbogos » 13 Iul 2014, 22:03

Nihil Sine Deo!

liviutzbogos

Mesajde stefanmadalin » 13 Iul 2014, 22:52

Ai miere...sa dai si pe jos.. :lol:
stefanmadalin

Mesajde FLORINELU » 14 Iul 2014, 06:33

bravo domnule,m-ai intercut ca eu inca nu am stors nimic,iti urez sa umpli multe bidoane. Duma,te lasi la el?,sa vedem si la tine.
FLORINELU

Mesajde duma » 14 Iul 2014, 14:07

Bravo , felicitari , cred ca ti plina inima Liviule cand vezi ca , curge din centrifuga ceva si incet incet se si umple vasele ! Sa fi sanatos si sa mai storci o data anul acesta !!!!!
Nea Florin ce sa ma las , m-am mutat vineri seara la alta floare care infloreste peste 3-4 zile , sper sa apuc sambata sa merg sa deblochez cuiburile si poate am si eu vre-o magazie de stors , nu de alta dar vineri am avut numai peripetii care ma facut sa ma razgandesc pe viitor cu mersul in pastoral . Cand ajung cu ei acasa ii cimentez sa nui mai pot muta , de la 9 seara dupa ce am umplut jumate de camion sa pus pe o ploaie de numa pana dimineata la 5 cand am cedat si nervos si fizic si toate cele , si ud pana la maduva oaselor si cu camioneta impotmolita la 400 de metri de locul de amplasament de unde am carat pe brate o parte din stupii care nu aveau funduri antivaroua in total cam 157 dupa care nu am mai rezistat si iam lasat in masina sa se ocupe pe zi baiatul care sunt cu el in pastoral , eu fugind la serviciu . Sper sa merite osteneala si sa pot venii si eu cu ceva poze din prima recolta de anul acesta . Ori si cum ne Florine am avut un an in care am invatat tare multe si din stationar si din pastoral , am invatat lucruri care mau facut sa vad cu alti ochi apicultura ! Daca am sa storc ceva si o sa am de vanzare ceva depe acum pretul este CEL PUTIN de 20 RON / KG CU BORCANUL CLIENTULUI ;) , CINE VREA BINE CINE NU SI MAI BINE si cu borcanul meu 22 ron /kg ! Pentru mine mierea ce va curge din centrifuga DACA va curge va fi o miere tare muncita !!! Pana vin eu cu poze si alte cele sa ne bucuram de bucuria preafericitului Liviu :lol:
duma

Mesajde FLORINELU » 14 Iul 2014, 18:22

da asa e Duma anul asta ai cam avut ghinion,dar dupa cum ti-am mai spus:muscand iti cresc dintii,toate aceste necazuri se vor compensa in viitorul tau in ale apiculturii. in bine.
cat despre vanzarea de miere mie mi se pare ca te cam grabesti,mierea nu se strica,poti sa o pastrezi cat vrei si nu o vinde prea ieftin,depinde si ce fel de miere ai.
FLORINELU

Mesajde duma » 14 Iul 2014, 22:33

FLORINELU scrie:da asa e Duma anul asta ai cam avut ghinion,dar dupa cum ti-am mai spus:muscand iti cresc dintii,toate aceste necazuri se vor compensa in viitorul tau in ale apiculturii. in bine.
cat despre vanzarea de miere mie mi se pare ca te cam grabesti,mierea nu se strica,poti sa o pastrezi cat vrei si nu o vinde prea ieftin,depinde si ce fel de miere ai.

Pai asta nea Florine de floarea soarelui ca restul ....răpită , salcâm , tei , este sirop ...... ;) . Așa ca asta de floare este scumpă la mine , si totuși 20 RON la câta este pe piața si așa este ieftină . ;)
duma

Mesajde State » 14 Iul 2014, 23:09

Nu mai vindeti mierea pe vremea asta. La iarna o sa fie aur curat.
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde ignatov andrei » 14 Iul 2014, 23:44

State scrie:Nu mai vindeti mierea pe vremea asta. La iarna o sa fie aur curat.

Da de ce mai State, se va spala cu apa din zapada topita?!? :o
ignatov andrei

Mesajde duma » 15 Iul 2014, 09:34

State scrie:Nu mai vindeti mierea pe vremea asta. La iarna o sa fie aur curat.

State
Era ca si o chestie asa de pret mai mult la cat am lucrat pentru stupi si la cat am pierdut anul acesta , eu de exemplu nu am stors nimic pana la ora asta , cine stie cat storc poate nu-mi ajunge nici pentru familie sa intind pe paine dapai sa mai vand ! dar si daca opresc pentru casa si pentru ele si mai ramane poate am sa vand cu borcanul ca si asa nu cred sa am eu productie mare !
duma

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?