Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Duma

Mesajde duma » 21 Iul 2014, 15:56

ignatov andrei scrie:
Florin Dobre scrie:Nenea Andrei se referea la colonii bune de cules...
Sau o face referire la familiile asa-zise de carne

Florine, asa este...ele culeg, iar eu mananc carnea la gratar!

Am sa cresc si eu mare si am sa stau la gratare :lol:
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

Mesajde duma » 21 Iul 2014, 16:04

ignatov andrei scrie:
duma scrie:Culegatoarea face totul in cat si in cuib vizavii de miere !

Nu are nicio treaba culegatoarea cu mierea ta din cat!
Culegatoarea... culege!
Procesarea mierii este facuta de... albina de stup, adica... "NEculegatoarea"!

Luni am dus stupii in pastoral ....marti plus la cantar 1,5 , miercuri 2,8 ...... mirific , joi dimineata au inceput zborul de la 06 dimineata se anunta o zi superba de cules , pe seara leam cules de prin santuri si mlastina .....culegatoare , doica si de toate , din 13 cu greu am facut 9 cat de cat sa ii ridic , asa ca eu am pierdut cam din toate si atat cat sa nu imi sparga urdinisul si catul de miere ! de geaba aveam inauntru cine sa lucre ca nu aveam cine sa adune , de geaba aveam cine sa adune ca nu aveam cine sa lucre si uite asa abia dupa 4 zile am reusit cu chiu cu vai sa le aranjez cat de cat si cred ca si acum sunt in formare de culegatoare si lucratoare . ideea este ca nu mam lasat doborat si eu de furtuna ! ;) si nu ma las nici pe viitor !!
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

Mesajde duma » 21 Iul 2014, 16:18

Dar fratilor asta e mergem inainte , mai tragem cu mana sudoarea de pe frunte si o lasam jos si mai ridicam o chestie ca cea din poza rece si tot asa ;) :P :P
Fişiere ataşate
rsz_wp_20140716_008.jpg
duma

Mesajde ignatov andrei » 21 Iul 2014, 19:05

Nu-i bine ce aud, dar e bine ca nu depui armele!
Deci, ce-i in avatar e realitatea! :shock:

P.S. Pofta mare la... rece!!!
Ai grija, te rog, cu carnea... sa nu faci guta! :lol:
ignatov andrei

Mesajde FLORINELU » 21 Iul 2014, 21:24

mai tii mult poza aia la avatar ? ca ma ia cu friguri cand o vad. :roll:
FLORINELU

Mesajde duma » 21 Iul 2014, 22:28

ignatov andrei scrie:Nu-i bine ce aud, dar e bine ca nu depui armele!
Deci, ce-i in avatar e realitatea! :shock:

P.S. Pofta mare la... rece!!!
Ai grija, te rog, cu carnea... sa nu faci guta! :lol:

....este realitatea care am infruntato Domnule Andrei ....si începător si stângaci si cu stupii in apa , la pagina 37-38 mai sunt câteva poze din cea a fost , insa am nu am depus armele si parca mai tare m-a ambiționat faptul sa continui ce am început din plăcere !
Numai așa imi place cu halba Înghețata înainte de a o umple :)
duma

Mesajde duma » 21 Iul 2014, 22:31

FLORINELU scrie:mai tii mult poza aia la avatar ? ca ma ia cu friguri cand o vad. :roll:

caut o poza pe gustul matale nea Florine ;)
duma

Mesajde FLORINELU » 23 Iul 2014, 17:53

duma scrie:
FLORINELU scrie:mai tii mult poza aia la avatar ? ca ma ia cu friguri cand o vad. :roll:

da ai nimerit-o pe gustul meu,dar prajitura nu pot sa o servesc am diabet,ma multumesc cu felul intai :lol: dar sotia ta isi arunca ochii la avatarul tau :?: :roll: si daca da ce parere are ?
FLORINELU

Mesajde duma » 23 Iul 2014, 20:47

FLORINELU scrie:
duma scrie:
FLORINELU scrie:mai tii mult poza aia la avatar ? ca ma ia cu friguri cand o vad.

da ai nimerit-o pe gustul meu,dar prajitura nu pot sa o servesc am diabet,ma multumesc cu felul intai :lol: dar sotia ta isi arunca ochii la avatarul tau :?: :roll: si daca da ce parere are ?

Nea florine lasa mie fagurele si iao matale pe domnisoara !
Pai daca vede s-ar putea sa dorm o noapte pe pres pana ii explic ca este pentru matale avatarul :lol:
duma

Mesajde duma » 25 Iul 2014, 15:31

CASA DULCE CASA ! IN SFARSIT AM AJUNS LA PRISACA , CU BUNE CU RELE .....O EXPERIENTA IN PLUS FATZA DE ALTI ;)
Fişiere ataşate
rsz_20140725_004632.jpg
duma

Mesajde liviutzbogos » 26 Iul 2014, 12:47

Frace...nu arata rau :) Da...cu recolta cum stai? :D
Nihil Sine Deo!

Munţii noştri aur poartă,
Noi cerşim din poartă-n poartă. (Octavian Goga)

Ce folos, viaţă fără de Hristos?
liviutzbogos

Mesajde FLORINELU » 26 Iul 2014, 21:30

ce recolta vrei frate Liviu ? or nu vezi cati stupi are,si nu stii cati avea? a facut poza noaptea ca sa nu-I putem Numara, :lol: dar mi-am pus ochelarii aia cu infrarosii. :roll: :lol:
FLORINELU

Mesajde duma » 28 Iul 2014, 10:04

Cam asa arata pe ziua nea Florine .....sa nu te mai chinui cu infarosii :lol:
Fişiere ataşate
rsz_wp_20140726_010_2.jpg
duma

Mesajde duma » 28 Iul 2014, 10:09

.....si din partea cealalta sa nu fie greu de numarat ...... sunt in aceasta poza 13 lipsind lada cu nr 13 care aseara a venit pe vatra ..... Lada cu nr 13 este lada in care se afla roiul primit de la Domnul M. Dumitru , un Om si un Domn de nota 10 ! Cat despre recolta ...atat pentru gurita mea si gurile prietenilor si cunostintelor care manca cu 2 maini ...cand este mocangeala mierea ! :lol: ! Poate mai reusesc ceva anul acesta sa mai ciupesc 12-13 rame sa fiu asigurat peste iarna , dar nu mai mult incat sa le las pe ele fara miere !
Fişiere ataşate
rsz_wp_20140726_005.jpg
duma

Mesajde FLORINELU » 28 Iul 2014, 11:33

frumos domnule ,suportii aia cu lazile de plastic mi se par cam subrezi (barem de erau de timisoreana era alta treaba,dar suc?) aaa uitasem ca ai zis ca betonezi lazile acolo :lol: :lol:
FLORINELU

Mesajde duma » 28 Iul 2014, 13:07

FLORINELU scrie:frumos domnule ,suportii aia cu lazile de plastic mi se par cam subrezi (barem de erau de timisoreana era alta treaba,dar suc?) aaa uitasem ca ai zis ca betonezi lazile acolo :lol: :lol:

Le betonez nea Florine :lol: batale vina ! Lazile de Timisoreana inca sunt pline ;)
Sunt stabili insa am sa incerc sai las mai jos un pic si aia dupa ce dau cu sare bine pe sub ei !
duma

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?