Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Liviu Bogos

Mesajde duma » 04 Aug 2014, 12:23

FLORINELU scrie:heeeei,ce tot vorbiti acolo in parabole ?nici nu aveti cum sa mergeti fara mine fiindca eu stiu drumul mai ceva ca GPSul si apoi nu va e oarecum sa mergeti fara mine ?Luciane,vezi ca ti se pregateste ceva,astia nu prea stiu de gluma,pune berea la rece in fantana.

...nea Florine nici nu se pune in discutie , fara tine nu se poate , duar ne faci intrarea in curtea lui Lucian , cu iesitul dupa beri vedem noi :lol: ....matale faci pe '' IOANA '' fata ce vorbeste la GPS , Liviu canta un pic ca tot este cantaret mai nou , Sami ne mai spune ceva despre reproducere si eu ma gandesc la halbele inghetate in care va curge berea din fantana si iacata ca ajungem si noi la el !
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

Mesajde liviutzbogos » 05 Aug 2014, 13:24

Duma asta ar fi bun in guvern... Are, asa, un simt al organizarii, toate le pune cap la coada :lol:
Nihil Sine Deo!

Munţii noştri aur poartă,
Noi cerşim din poartă-n poartă. (Octavian Goga)

Ce folos, viaţă fără de Hristos?
liviutzbogos

Mesajde Adi Hodis » 05 Aug 2014, 15:55

liviutzbogos scrie:Duma asta ar fi bun in guvern... Are, asa, un simt al organizarii, toate le pune cap la coada :lol:

Mda ... dar stai asa oleacă.

Lucian, vezi ce organizari fac aștia pe la tine ? ... ia organizaează-le tu mai întîi ceva de muncă :) ... si apoi chefuiala.
Ca sa te alegi si tu cu ceva. :)
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde samuellazea » 05 Aug 2014, 16:58

Santuri ceva nu sunt de sapat? Asa poate sa reproduca vorba aia: 2 cu sapa 3 cu mapa :)
samuellazea

Mesajde FLORINELU » 05 Aug 2014, 18:37

eu o sa tin mapa ca de sant mai varstnic sa nu zic altfel.
FLORINELU

Mesajde Lucian63 » 05 Aug 2014, 21:58

Ce este? Ce este? Se organizeaza de un "congres" al apicultorilor la Zabrani? :D
Lucian63

Mesajde liviutzbogos » 05 Aug 2014, 22:21

Adi Hodis scrie:
Lucian, vezi ce organizari fac aștia pe la tine ? ... ia organizaează-le tu mai întîi ceva de muncă :) ... si apoi chefuiala.

Nu nu, ca mergem intr-o zi de sarbatoare :D
Nihil Sine Deo!

liviutzbogos

Mesajde liviutzbogos » 05 Aug 2014, 22:22

Lucian63 scrie:Ce este? Ce este? Se organizeaza de un "congres" al apicultorilor la Zabrani? :D

Ceva de genul, doar ca la scara mai mica :lol:
Nihil Sine Deo!

liviutzbogos

Mesajde duma » 07 Aug 2014, 00:19

liviutzbogos scrie:Duma asta ar fi bun in guvern... Are, asa, un simt al organizarii, toate le pune cap la coada :lol:

Liviule ..... Bre vrei sa ma îmbogățesc peste noapte si sa nu mai știu de nr Stupilor de prin curților voastre :lol: daca ma bagi in guvern .....las cai bine asa la munca de jos mai sărac dar si fericit :lol:
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

Mesajde duma » 07 Aug 2014, 00:24

Adi Hodis scrie:

Mda ... dar stai asa oleacă.

Adi ..... Buna !
Mergem si la lucru la Lucian cu mare drag .... Băgam lemne pe foc ....mai povestim ceva de ME sau MER , de una alta si iaca ca da si palinca pe teava :lol: ..... Mergem si la cules de pere si de mere .....mai povestim de una de alta si iaca gata si dulceața :lol:
duma

Mesajde duma » 07 Aug 2014, 00:28

samuellazea scrie:Santuri ceva nu sunt de sapat? Asa poate sa reproduca vorba aia: 2 cu sapa 3 cu mapa :)

8-) aia era pe vremea cealaltă daca ai prins-o ;) acum este Dorel in voga adică din 5 doar unu lucra si 4 stau ca na suntem democrați si liberi .
duma

Mesajde duma » 07 Aug 2014, 00:34

[quote="FLORINELU"]eu o sa tin mapa ca de sant mai varstnic sa nu zic altfel
Nea Florine ce spui de asta
duma

Mesajde liviutzbogos » 11 Aug 2014, 11:56

Salutari...
Ieri am facut un mic control la albine...nu stau rau. Cele trei familii tari nu vor sa mute mierea din magazie. Defapt nu e asa grav inca, mai e vreme pt completari si inca mai este nevoie de spatiu cat mai mult pt ouat. Am luat din fiecare magazie cate doua rame si am dat celor doi roi tarzii, ei erau uscati. Cel despre care nu eram sigur daca are matca... are patru rame de puiet, l-am mai ajutat cu o rama de puiet capacit. In rest e bine, cei cu magazii au mancarea deasupra, cei fara magazii au coroane de jumate de rama. Am sa fac cat de curand vre-o doua tratamente.
Toate bune va doresc :)
Nihil Sine Deo!

liviutzbogos

Mesajde duma » 15 Aug 2014, 09:54

liviutzbogos scrie:Salutari...
Ieri am facut un mic control la albine...nu stau rau. Cele trei familii tari nu vor sa mute mierea din magazie. Defapt nu e asa grav inca, mai e vreme pt completari si inca mai este nevoie de spatiu cat mai mult pt ouat. Am luat din fiecare magazie cate doua rame si am dat celor doi roi tarzii, ei erau uscati. Cel despre care nu eram sigur daca are matca... are patru rame de puiet, l-am mai ajutat cu o rama de puiet capacit. In rest e bine, cei cu magazii au mancarea deasupra, cei fara magazii au coroane de jumate de rama. Am sa fac cat de curand vre-o doua tratamente.
Toate bune va doresc :)

Sa fie intr-un ceas bun atunci frate Liviu !
duma

Mesajde duma » 06 Sep 2014, 03:29

Liviule te-ai dat la fund? Ceva noutăți din stupina???
duma

Mesajde FLORINELU » 06 Sep 2014, 07:48

duma scrie:Liviule te-ai dat la fund? Ceva noutăți din stupina???

ehei Duma,Liviu are alte preocupari acuma mult mai imporante pentru el.
FLORINELU

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?