mitica68 scrie:Care este diferenta calitativ cat si cantitativ intre siropul DULCOFRUCT si siropul de zahar facut in casa ? Multumesc si scuze daca intrebarile mele par puerile.
proapis13 scrie:mitica68 scrie:Care este diferenta calitativ cat si cantitativ intre siropul DULCOFRUCT si siropul de zahar facut in casa ? Multumesc si scuze daca intrebarile mele par puerile.
Dulcofruct este un subiect inchis,daca doresti sa afli de ce,da click pe adresa de mai jos si o sa-ti faci o parere....![]()
viewtopic.php?f=9&t=913&p=27866&hilit=dulcofruct#p17873
mitica68 scrie:Sarut mana![]()
O sa merg mai departe pe sirop invertit de zahar.
State scrie:mitica68 scrie:Sarut mana![]()
O sa merg mai departe pe sirop invertit de zahar.
Potecile batatorite sunt cele mai bune.
mitica68 scrie:Mi-am cumparat stupi, nu pentru a face profit, sa ma imbogatesc, ci din pasiune, din totdeauna mi-au placut aceste fiinte
ignatov andrei scrie:mitica68 scrie:Mi-am cumparat stupi, nu pentru a face profit, sa ma imbogatesc, ci din pasiune, din totdeauna mi-au placut aceste fiinte
Mitica, tine-o pentru tine, n-o mai spune si la altii, ca vin "baietii' si ti-o f..., adica ce nu vrei tu... doar din PASIUNE!
ignatov andrei scrie:
Mitica, tine-o pentru tine, n-o mai spune si la altii, ca vin "baietii' si ti-o f..., adica ce nu vrei tu... doar din PASIUNE!
jenica67 scrie:ignatov andrei scrie:
Mai Andrei, nu indraznesc sa i-o f..., ca Mitica este politist.
thomas scrie:Salut! Vreau sa fac sirop 2:1, invertit cu zeama de lamaie. Dupa ce am citit pe forum, parerile ar fi contradictorii, si din cunostintele mele zaharul nu e ok sa fie fiert. In fine, dupa ce fierb apa, adaug zaharul si zeama de lamaie corespunzatoare. Se produce astfel invertirea, fara sa mai fierb amestecul respectiv? Ms!
mitica68 scrie:Eu pot sa spun ca sunt foarte multumit de siropul fiert (de 6 ori). Zaharul este invertit, deci nu uzeaza albina, ce se poate dorii mai mult. Un vot pentru siropul fiert.
State scrie:mitica68 scrie:Eu pot sa spun ca sunt foarte multumit de siropul fiert (de 6 ori). Zaharul este invertit, deci nu uzeaza albina, ce se poate dorii mai mult. Un vot pentru siropul fiert.
Are acelasi principiu ca si producerea de palinca ?![]()
As fi recunoscator daca mi-ati spune cum v-ati dat seama daca zaharul a fost invertit. Si dupa ce a fost fiert de 6 ori, care este nivelul hmf-ului din acel sirop ?
Înapoi la HRANIREA ARTIFICIALA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori