Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR

Aceasta sectiune este dedicata apicultorilor aflati la inceput de drum .Aici se pot adresa intrebari oricat de simple ...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Recuperare roi|Bucuresti

Mesajde MyBees » 13 Iun 2014, 01:23

Si inca unul. In sectorul 1, in crapatura unui zid. Aici cred ca e mai complicat... Dar si satisfactia e alta... :)
"Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life"
---
my flickr | my facebook | my pinterest | my blog | my YM: MyBees_ro@yahoo.com | my Google+
MyBees

Mesajde State » 13 Iun 2014, 04:28

Sunt curios cum scoateti albinele(cu regina) dintr-un perete, fara aspirator. :D Ce metode folositi ?
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde delorin I » 13 Iun 2014, 10:54

Marian cred ca ti -ai facut un swarm patrol... :lol: Mai afla omul de cate unul...dar deja spargi recordurile! Si tocmai acum cand nu am nici macar o cutie la indemana!
Sezi bland si continua! NU moare Moldovanul cand vrea Mayasul!

“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde MyBees » 07 Aug 2014, 11:51

Rugaminte mare catre cineva din Bucuresti, de preferat prin apropiere de Baneasa.

Am primit un telefon de la o doamna din Baneasa, de pe Jandarmeriei, care are o problema cu un cuib de viespi, cel mai probabil Gargauni, din descriere. Din pacate eu sunt in afara Bucurestiului pana luni si nu pot interveni. Nu poate astepta pana saptamana viitoare, pentru eliminarea lor, pentru ca sunt foarte speriati, au copii mici.
Accesul este relativ usor.

Are cineva chef si timp de aceasta experienta?

Daca vrea cineva, in privat va pot transmite telefonul doamnei.

Multumesc
"Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life"
---
my flickr | my facebook | my pinterest | my blog | my YM: MyBees_ro@yahoo.com | my Google+
MyBees

Mesajde delorin I » 07 Aug 2014, 11:57

Avem acolo in zona un coleg de forum care nu prea este activ! I-am dat acum un mesaj sa vad daca poate vorbi! Octaviane despre tine vorbesc! Poate acesti gargauni cara din albinele din gardurile lui Tiriac! :lol:

“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde delorin I » 07 Aug 2014, 12:03

Din pacate doctorul nu raspunde..cred ca e ocupat!

(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde valerica » 25 Feb 2015, 21:50

salutare tuturor,

Daca mai este loc pe lista din Buc... pentru a fi si eu trecut la interventiii din astea .. inedite parca ma-si baga si eu, evident in limita timpului meu liber insa vara de obicei la noi la firma se cam trandaveste ca musca la soare ... deci pot da si eu o mana de ajutor daca este nevoie si evident daca pot.

:mrgreen:
valerica

Mesajde ionut iasi » 25 Feb 2015, 22:04

My Bees pt Iasi nu ai interventii? :D 8-) Te salut
ionut iasi

Mesajde valerica » 25 Aug 2015, 07:48

Anul acesta se pare ca nu prea s-au facut interventii, si totusi eu am scos un roi insa nu de albine ci de viespi din tocul unei case si ... nu era deloc mic...

Poate ca la anul vom avea si mai multe interventii am stat pregatit toata vara cu costumul si evhipamentul in masina. :shock:

toate cele bune... :mrgreen:
valerica

Anterior

Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR