In alta ordine de idei... repet a nu stiu cata oara ― terminati cu chestiile astea comerciale pe acilea ca se lasa cu sanctiuni si vaicarerile adiacente !
mihaibursuc scrie:scuze ca am deschis aici discutia dar asa o sa vada toata lumea si o sa stie cu cine are de a face pana la urma trebui sa stim pe cine ne putem baza Si pana la urma aici pe pagina lui si a creat imaginea aici trebui sa dam cu noroi
Jean Valjean scrie:Bunkane, printre aia trei ma numar si eu? Al treilea e cel care ti-a cumparat utilajele?
Sa inteleg ca "3 persoane" e o cantitate neglijabila pentru tine ? (Pai nu-i asa? Ce naiba?!! Doar nu o sa te doara pe tine capul de aia trei fraieri de pe forum carora le-ai luat banii si nu le-ai mai dat stupii.)
Tot neglijabil este si faptul ca ti-am dat avans din decembrie anul trecut si n-am primit nici acum stupii?
Cum adica nu are legatura cu forumul asta aceste discutii? Nu pe acest forum ti-ai facut publicitate? Nu aici ti-ai construit imaginea si ti-ai agatat fraierii?
Sa-ti fie rusine!
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 70 vizitatori