Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: BUNKA

Mesajde alin m » 09 Aug 2014, 16:23

Pentru domnu Jean
M-ati pierdut cu atata respect si precizari despre a cui sotie prezenta, trecuta si viitoare este vorba. Asa de apicola e discutia. Se mai adauga arabi + bani si a iesit telenovela.
Nu suna mai simplu: "ti-am dat bani vreau marfa " ? Ca tot vorbeai de respect fata de sotii.

andrei_calinescu scrie:"fac transfer bancar de 1000 Ron din contul sotiei mele in contul actualei tale sotii"

Ei uite, aia e cauza mai copii. V-ati bagat muherurile in bussiness.
Mai bine ca la arabi , ei cu afacerile, ele cu kinderii, cuscusu' si telenovelele.
Ultima oară modificat de alin m pe 09 Aug 2014, 16:25, modificat 1 dată în total.
alin m

Mesajde BUNKA » 09 Aug 2014, 16:24

andrei_calinescu scrie:"fac transfer bancar de 1000 Ron din contul sotiei mele in contul actualei tale sotii"

Mai bine ca la arabi , ei cu afacerile, ele cu kinderii, cuscusu' si telenovelele.

Andrei..la noi la romani nevestele au un cuvant greu de zis :lol: ... n-au ele nici o vina !!
BUNKA

Mesajde BUNKA » 09 Aug 2014, 16:33

Nu va impartasesc parerea , eu cred ca sunt : -multi meseriasi romani , -angajati harnici/devotati,...
Ce e specific romanesc e ca se trezeste Dorel intr-o zi si se ''unge'' patron ; patron care e si maistru si director de personal/tehnic/aprovizionare/desfacere ...
Cine te obliga d-le sa angajezi nepriceputi ?, aduci un neamt daca poti , daca nu .. mai stai o tura .
''rahat de avans''= cu banii si pe banii tai faci ce vrei ; pe ai mei nu , faci ce-ti cer .

Ia fa tu Nae chestia asta...iti doresc succes in bisness in Ro.
Eu din ce vad in jur, cam toti care s-au apucat de treaba asta si-au luat-o intr-o forma sau alta...adicatelea toti au eticheta de neseriosi, eu n-am avut-o dar am capatat-o pt ca m-am bagat in "afaceri" in Ro
Si daca dintr-o intamplare apare blocaj financiar, sau lipsa materie prima sau n motive pt care nu respecti un termen, sau faliment sau etc...ce faci, te duci sa-i iei glanda aluia de i-ai dat 2 mil? sau incerci sa recuperezi banii sau marfa pe cale amiabila ?...chestiile astea se intampla tot timpul in orice domeniu, adica orice e posibil !!
Asta cu pe banii mei faci ce-ti cer asa e dar legat de termene se pot intampla si intarzieri din varii motive.
Oricum sa stii ca nu m-am imbogatit si nici nu fug in Honolulu cu 5 mil in buzunar
BUNKA

Mesajde BUNKA » 09 Aug 2014, 16:36

alin m scrie:Pentru domnu Jean
M-ati pierdut cu atata respect si precizari despre a cui sotie prezenta, trecuta si viitoare este vorba. Asa de apicola e discutia. Se mai adauga arabi + bani si a iesit telenovela.
Nu suna mai simplu: "ti-am dat bani vreau marfa " ? Ca tot vorbeai de respect fata de sotii.

Aici putem discuta orice...e liber, ne intalneam de obicei pe alte teme ...acum situatia e mai contondenta si prevat caeu am sa am cucuie de data asta dar asta e !!
O sa fac cum zice Nae...marfa la dublul sumei trimise, mii de scuze si ma retrag din bisness, revin la albine si pescuit...
BUNKA

Mesajde BUNKA » 09 Aug 2014, 16:56

Apropo de cizmarul fara papuci...va prezint stupina mea din bucati...
Niste roiuri cu fund fara tava, fara capace, pe post de capac am pus niste funduri intoarse ceva polistiren sa nu le bata vantul si niste table
Fişiere ataşate
rsz_dsc04294.jpg
BUNKA

Mesajde BUNKA » 09 Aug 2014, 17:00

Capace din niste scanduri date cu nimic puse asa cum se vede...
Fişiere ataşate
rsz_1dsc04297.jpg
BUNKA

Mesajde BUNKA » 09 Aug 2014, 17:01

Alt stup alt capac deosebit...in aceste conditii in ladite se desfasoara un experiment frumos...
Fişiere ataşate
rsz_dsc04295.jpg
BUNKA

Mesajde BUNKA » 09 Aug 2014, 17:06

o stupina "de vis"...totul este vopsit, uleiat, lacuit, toti sunt la acelasi nivel, totul este STAS ...bine ca nu ploua foarte tare in ei, cat de cat ploaia se opreste in scanurile asezate cu mare atentie ... asta-i pretul pe care-l platesc eu si albinele mele pt ca vreau sa fac ceva...din momentul asta ma voi ocupa exclusiv de stupina mea experimentala care merita ceva mai mult de atat !
Fişiere ataşate
rsz_1dsc04298.jpg
BUNKA

Mesajde BUNKA » 09 Aug 2014, 17:11

Ai mei nu o sa arate niciodata asa...in stilul asta in care am mers pana acum, doar albinele altora au dreptul la asa ceva...
Ei ...lucrurile se vor schimba...
Fişiere ataşate
rsz_dsc04176.jpg
BUNKA

Mesajde BUNKA » 09 Aug 2014, 17:32

Mircea_63 scrie:
Mishu05 scrie:Pentru moderatori: nu va mai sfiiti atata cu "comercialul" asta ca nu e voie pe forum.... Nu suntem domnisoare la pension ....

Eu sunt domnisoara la pension! :oops: As fi preferat sa nu va deschilotati pe forum.

BUNKA scrie:ai venit la mine ai mancat si dormit la mine
Ce frumos suna! :? ...Penibil. :(

Sunteti membri vechi, care si-au castigat pe merit respectul, iar acesta e atat de fragil incat naiba sa-l ia, se poate sparge ca nimic.

Doar o minune ar face sa aveti un schimb de replici, o discutie camaradereasca in urma careia unul sau o parte din voi sa spuna:
-Da dom`le, iarta-ma, ai dreptate!
In mod banal, obisnuit sau ordinar (ceea ce e acelasi lucru), se ajunge repede la:
-Pe banii mei, la masa mea, in casa mea.

Daca as intreba:
-Ce suma ceri ca sa te tiganesti cu cutare?
S-ar potrivi cu sumele aflate in discutie?

Asta cu deschilotzatul a fost tare..recunosc ca am zambit...eu insa sunt in trend cu ce se intampla aici, nu m-am deschilotzat primul :P
Omul a venit la mine, am stat la aceeasi masa, am discutat, ne cunoastem cu bune si rele..in sensul asta am zis, si am avut o relatie normala, camaradereasca cum zici si am simtit nevoia ca toata lumea sa stie lucrul asta !
De deschilotzat ne deschilotzam impreuna, in grup dupa cum se vede...eu fiind gazda, trebuie sa fiu in acelasi ton !
DA FRATE< AM GRESIT...N_O SA MAI FAC, BA MAI MULT O SA REPAR GRESEALA CUMVA...e bine asa?
E nevoie sa scriu asa la fiecare post??..ok se face, cu copy paste.
Am dat cu oistea in gard !!
Am sfeclit-o !
Am dat chix, am dat-o-n bara !
Recunosc sunt VINOVAT...impuscati-ma !!
Recunosc tot, ba mai mult...si ce n-am facut !
Recunosc de pe acum si ce voi face pe viitor .
BUNKA

Mesajde PAGANEL » 09 Aug 2014, 19:49

Si era o pagina asa frumoasa :( . Imi pare rau pentru ce ai patit, prietene Bunka. E si vina ta, dar, tineretea si lipasa de experianta e de vina. Revino-ti la normal. Fii optimist. Invata ceva din ce sa intamplat si treci mai departe. A si era sa uit, vreau si eu 60 de cutii, da nu ma grabesc. Sper sa fie gata pana maine :twisted: . Fruntea sus, ca o sa mai ai probleme de genu asta. Tutul e sa inveti din greseli si sa ai tupeu sa iti recunosti greseala.
Da de ce?
PAGANEL

Mesajde Adi Hodis » 10 Aug 2014, 00:18

nae scrie:Ba, voi ma disperati = angajatul e vinovat/paznicul e puturos..., muierea ... , doar voi sunteti virtuosi :(
La 700 / luna sau mai putin vrei sa masoare cu sublerul?, sau sa-ti conduca firma ?
DE CATI BANI ATATA PESTE .
La cum trateaza clientul (''rahat de avans'' :shock: ) ce angajat sa ai = atat' POATE , atat' are ; ce tot o dati in balarii !?

Apăi ... nene Nae, dacă ai intrat în discuție cu acest răspuns ... deși, eu l-am întrebat pe Bunka ... acum, după ce a scris că platea 18 mil. ( vechi, desigur ) ... nădăjduiesc că ti-a mai trecut din disperare, a ?. :?

De ce trebuie dat în om făra a ști amănunte ? ... mai ales că sînt alții implicați în situatie.
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde MIHAI BALS » 10 Aug 2014, 00:57

ma tot gandeam, cand o sa dea cu capul de tavan!
tavanul e de vina!
e prea jos!
nu si la atelier!
pagini personale cu superactivitate!
pt ce?
stiam raspunsul de mult!
pt deloni desigur!
MIHAI BALS

Mesajde lucky5strike » 10 Aug 2014, 01:01

De ce, lasa, ca fiecare are dreptul sa-si traisca propriul basm! :)
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde lucky5strike » 10 Aug 2014, 01:03

Cand se amesteca afacerile cu discutiile, ies incurcaturi! Descurcati-va, impacati-va si mergeti mai departe!
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde MIHAI BALS » 10 Aug 2014, 01:06

lucky5strike scrie:Cand se amesteca afacerile cu discutiile, ies incurcaturi! Descurcati-va, impacati-va si mergeti mai departe!

profesore,parc-ai fi politician!
sau esti?
MIHAI BALS

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?