Mircea_63 scrie:Mishu05 scrie:Pentru moderatori: nu va mai sfiiti atata cu "comercialul" asta ca nu e voie pe forum.... Nu suntem domnisoare la pension ....
Eu sunt domnisoara la pension!

As fi preferat sa nu va deschilotati pe forum.
BUNKA scrie:ai venit la mine ai mancat si dormit la mine
Ce frumos suna!

...Penibil.
Sunteti membri vechi, care si-au castigat pe merit respectul, iar acesta e atat de fragil incat naiba sa-l ia, se poate sparge ca nimic.
Doar o minune ar face sa aveti un schimb de replici, o discutie camaradereasca in urma careia unul sau o parte din voi sa spuna:
-Da dom`le, iarta-ma, ai dreptate!
In mod banal, obisnuit sau ordinar (ceea ce e acelasi lucru), se ajunge repede la:
-Pe banii mei, la masa mea, in casa mea.
Daca as intreba:
-Ce suma ceri ca sa te tiganesti cu cutare?
S-ar potrivi cu sumele aflate in discutie?
Asta cu deschilotzatul a fost tare..recunosc ca am zambit...eu insa sunt in trend cu ce se intampla aici, nu m-am deschilotzat primul
Omul a venit la mine, am stat la aceeasi masa, am discutat, ne cunoastem cu bune si rele..in sensul asta am zis, si am avut o relatie normala, camaradereasca cum zici si am simtit nevoia ca toata lumea sa stie lucrul asta !
De deschilotzat ne deschilotzam impreuna, in grup dupa cum se vede...eu fiind gazda, trebuie sa fiu in acelasi ton !
DA FRATE< AM GRESIT...N_O SA MAI FAC, BA MAI MULT O SA REPAR GRESEALA CUMVA...e bine asa?
E nevoie sa scriu asa la fiecare post??..ok se face, cu copy paste.
Am dat cu oistea in gard !!
Am sfeclit-o !
Am dat chix, am dat-o-n bara !
Recunosc sunt VINOVAT...impuscati-ma !!
Recunosc tot, ba mai mult...si ce n-am facut !
Recunosc de pe acum si ce voi face pe viitor .