TDI scrie:Daca vecinii au loca, vorbeste cu ei, anunta DSV.
alin75 scrie:
Domnule Andrei, va respect pentru ca am dedus ca aveti experienta in apicultura, dar nu stiu care face pe "smecherasul". Cauta dumneata prospectele pe net (oxi 25%, respectiv 50%)
Dragos2006 scrie: De cati ani te ocupi cu apicultura ? cate tone de miere ai dat anul acesta la procesatori sau comercianti ?
TDI scrie:Nu fac pastoral. Prima albina m-a intepat când aveam 6 luni, mă ocup de albine de 5 ani, productie anuala intre 17 si 40 kg media. Primul an in care am dat en-detail 500 kg en-gros, alte detalii mă privesc, prietene înger păzitor.
ignatov andrei scrie:alin75 scrie:
Domnule Andrei, va respect pentru ca am dedus ca aveti experienta in apicultura, dar nu stiu care face pe "smecherasul". Cauta dumneata prospectele pe net (oxi 25%, respectiv 50%)
Mai baiatule, eu nu am nevoie sa caut prospectele, eu le stiu!
Retine:
- EU nu te respect, atat timp cat esti un "Nick name", fara sa spui si locatia:
- prea putin ma intereseaza "deducerile tale";
- daca tot spui de "inceputuri", pai aminteste-ti ca am facut referire la produsul specificat de janese, asa ca... nu ma pune pe mine sa citesc panoplia de produse ROMVAC, si nici nu ma intereseaza ce produse ai descoperit tu si cata "preventie" vrei sa faci!
Vrei mai... CONCRET (parca asa mi te adresai si cam asa pretentii aveai)?!?
Mai mult decat ...CONCRET... a spus-o janese si nu vad de ce atatea vorbe goale pe o chestie clara!
Ramai cu ale tale - "constructive" - baiatule!
TDI scrie:Nu fac pastoral. Prima albina m-a intepat când aveam 6 luni, mă ocup de albine de 5 ani, productie anuala intre 17 si 40 kg media. Primul an in care am dat en-detail 500 kg en-gros, alte detalii mă privesc, prietene înger păzitor.
Cea mai simpla metoda de a da oxi este sa faci un sirop cu 20 % zahar in care adaugi 1g. oxi la kg. Siropul se pune la uluc ( troacă in aer liber) si albinele il vor consuma dupa puterea fiecarei colonii . Avantajul consta in faptul ca se administraza foarte usor si tratezi si toate populatiile de albine din vecinatatea ta care eventual ar fi putut sa te contamineze cu loca.
nae scrie:
NU HRANITI EXTERIOR cu GLUCIDIC !
Albinele nu-s purcei :
-incearca sa protejeze sursa = se bat
Dragos2006 scrie:Nae ai facut tu experimente si ai ajuns la concluziile de mai sus sau sunt doar presupuneri ?
Am inclusiv film in care se vad albinele cum consuma siropul linistit din troaca fara sa se omaoare sau alte probleme.
Omule eu vorbesc din practica , stiu ce afirm . Stiu ca voi la teorie sunteti campioni mondiali asa ca poate e timpul sa ma retrag din acest subiect.
Înapoi la BOLI SI DAUNATORI - TRATAMENTE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 27 vizitatori