jenica67 scrie:Augustin78 scrie:Salut.
....si am adaugat restul de apa ramasa pina la 2,5L .....
Adaugi 2,5 l de apa si obtii sirop 1:1.38, deci trebuie dat repede la albine, nu poti sa il tii mult. Mai bine il prepari 2:1, rezista oricat fara sa se acreasca. Il diluezi in momentul cand il dai la albine.
doctorasulcelviteaz scrie: Salut am si eu nevoie de ajutor , cum este mai bine , in reteta scrie ca dupa preparare se pun imediat apa si poti obtine concentratii de 1:1 sau 2:1 , daca in loc de apa adaug ceai de plante fac rau sau bine .
Ma gandeam sa il fac 2:1 si sa il mai diluez pana la 1:1 cu cei ( este mai ok asa ? )
Multumesc anticipat
+ ai albine care sa acopere toate ramele (strans!) + ai tratamente facute = sunt sanse sa prinda primavara vslsilviu scrie:Daca ramele arata asa:+ ai albine care sa acopere toate ramele (strans!) + ai tratamente facute = sunt sanse sa prinda primavara
vslsilviu scrie:Daca ramele arata asa:+ ai albine care sa acopere toate ramele (strans!) + ai tratamente facute = sunt sanse sa prinda primavara
vslsilviu scrie:Iarna DA, dar cine stie cum o sa fie martie, aprilie ?
Înapoi la HRANIREA ARTIFICIALA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori