Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde joohny » 13 Sep 2014, 09:05

Va salut.Base a respectat CONSTITUTIA..Sanatate.
joohny

Mesajde paul » 13 Sep 2014, 09:09

joohny scrie:Va salut.Base a respectat CONSTITUTIA..Sanatate.

Si tu manaci multa paine ??? 8-)
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Dragos2006 » 13 Sep 2014, 09:29

paul scrie:Intreaba-i pe militari ce pensii o taiat Base, intreaba-l pe Iovan (trebuie sa mai astepti raspunsul), intreaba-i pe batranii cu pensii mici carora li s-o oprit CAS (restituit de Ponta). 8-)
Am vrut doar sa reliefez dubla unitate de masura a jurnalistilor de la Deutsche ... :oops:

Socrul meu a fost militar foata viata si atunci i s-a marit pensia ( culmea socrul meu e antenist convins...) . Lui Iovan si altora de prin armata li s-au taiat doar pensiile date prin LEGI SPECIALE . Comunistii tai au inventat doua categorii de romani , unii de rand care aveau pensia calculata pe legea pensiilor . Si altii mai alesi care aveau pensia calculata pe lege speciala . Ti se pare normal ??? Atunci toti au fost calculati dupa legea pensiilor. Care este problema ??? Paule sa-ti sau un exemplu de la mine din cartier . Un domn a iesti la pensie la varsta de 50 ani cu o pensie de 13500 lei . In fapt pensia normala era 4500 lei si restul pe lege speciala . Base a desfiintat legea speciala astfel incat omul nostru a murit de foame cu doar 4500 lei pe luna .
Acum sa revenim la contributia pentru sanatate , acei batrani de care pomenesti tu sunt cei mai mari consumatori de sanatate din Romania , mi se pare normal sa plateasca contributia la fel cum o fac toti pensionarii din Europa. Daca tu te angajezi la un patron cu jumatate de norma si ai un salariu brut de 500 lei , te scuteste statul de plata contributiei la sanatate ? Toti injurati sistemul sanitar , toti vreti spitale ca in occident , de unde daca nimeni nu plateste ?
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde joohny » 13 Sep 2014, 09:42

paul scrie:
joohny scrie:Va salut.Base a respectat CONSTITUTIA..Sanatate.

Si tu manaci multa paine ??? 8-)

Va salut.In constitutie scrie ca,in caz de criza ,calamitati naturale se reduc salariile cu pina la 50%,in caz de razboi se reduc si pensiile.Deci ce exceptia ctorva pensii (cum spune Dragos),Base a respectat CONSTITUTIA,altfel cred ca ajungeam mult mai rau decit Grecia.Parerea mea.Da maninc mai mult graham si mamaliga. :D .Sanatate.
joohny

Mesajde ioanpuiu » 16 Sep 2014, 12:29

Iubitului Conducător (cu anticipaţie)

"Victor, o galaxie romana in devenire,
Rasare in universul zidit pe rastigniri,
Pe temelie veche, de piatra si jertfire,
El reinalta o tara a vechilor romani!
Victor Ponta presedinte!"

http://www.hotnews.ro/stiri-politic-181 ... venire.htm

Unde eşti Ceauşescule :?: ... să plenzeşti de invidie
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde Dragos2006 » 16 Sep 2014, 13:51

Este pentru prima data in istoria Romaniei moderne cand elevii clasei I incep scoala FARA ABECEDAR ! Nu ca este rusinos , este strigator la cer !
Dragos2006

Mesajde andrei_calinescu » 16 Sep 2014, 14:00

Dragos2006 scrie:Este pentru prima data in istoria Romaniei moderne cand elevii clasei I incep scoala FARA ABECEDAR ! Nu ca este rusinos , este strigator la cer !

Mie mi se pare deosebit de elocvent.
Cu cat mai multi analfabeti, cu atat mai usor de inregimentat.
andrei_calinescu

Mesajde ignatov andrei » 16 Sep 2014, 14:07

Pe "undeva", nu mai stiu unde, Modi spunea un banc:
Doaua blonde...
- Draga, cautand in podul casei, am gasit ABECEDARUL !
- Si... l-ai citit ?!?
- Bineinteles, tu nu ?!?
- Nu, eu astept sa faca filmul !!!
ignatov andrei

Mesajde andrei_calinescu » 16 Sep 2014, 14:34

Una din problemele de fond ale noastre ca natie este ca nu concepem sa revendicam de la pinguinii politici.
In urma acestui incident parintii , sau sindicatele de parinti ar fi trebuit sa blocheze scolile sau sa nu mai trimita puradeii la scoala.
Pai daca n-au abecedar ce plm sa mai caute acolo?
andrei_calinescu

Mesajde lucky5strike » 16 Sep 2014, 14:37

Problema e daca tembeliziunea ar reda asta in direct. :roll:
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde Donbazil » 16 Sep 2014, 15:42

Sal'tare!
Despre deschiderea anului scolar..... :lol: :lol: :lol:
Nevasta-mea e profesor in invatamantul primar si anul acesta are fericita ocazie de a avea 22 de puisori in clasa I-a pregatitoare.....Mult tam-tam facut de tot felul de " specialiosti" "analisti" si "jurnalisti" sau alti " oameni de bine" dar la ei , acolo in scoala, sunt mult mai multe problemele si tot ei trebuie sa le rezolve.....Si dascalii adevarati se vor descurca si le rezolva, asa cum s-au descurcat in toti anii de cand e scoala scoala si se invata dupa un 'ceaslov"....Care-i cu "dar" catre invatatura va ajunge si daca-i din familie de saraci, iar care nu....Poate fi si ...EBA!
Marele " adevar" este ca sunt probleme, dar astea nu-s de ieri....Si nici nu pot fi rezolvate de un simplu dascal de la tzara dar ce bine-i sa ne dam cu parerea......

Sal'tare!
Fişiere ataşate
15 septembrie.jpg
Donbazil

Mesajde Donbazil » 16 Sep 2014, 15:45

Sal'tare!

M-a sunat doamna de la firma de asigurari....Imi expira polita...Pentru ca sunt asigurat la o societate "tare" platesc fara probleme, pentru ca inteleg ce inseamna asigurarile, sunt interesat si Doamne-Multam, am ce asigura....Din pacate multa lume nu prea intelege.....

http://www.economica.net/exclusiv-cat-d ... 87798.html
Donbazil

Mesajde Dragos2006 » 16 Sep 2014, 15:54

Donule nu mai schimba subiectul ! guvernul Ponta este cel mai periculos cataclism abatut asupra Romaniei in ultima suta de ani . Toti ne amintim prima zi de scoala si momentul in care am luat Abecedarul in mana si l-am mirosit . Acum vine Ponta sa spuna ca acesti copii sa invete dupa hartii trase la copiator , RUSINE !
In alta ordine de idei , cum sa fii ministru invatamantului si profesor uniersitar si sa spui ca Romulus si Remus au fost crescuti de o vulpe care traia intr-un CUIB , auzi ma ? in cuib ... ministru invatamantului...
Dragos2006

Mesajde Closcutz » 16 Sep 2014, 16:08

Lasati domn' Gavrila, ca invatamantul a mai avut ministrii de pomina: Adomnitei i-a tot pus pe copii sa numere stelutele steagului Uniunii Europene( copiii ii spuneau cate sunt, el Batman). Si mai tare a fost Funeriu: ,,Stimati colegi toata lumea stie foarte bine ca substantivul coleg este de gen neutru!" :lol: E o situatie de tot rasul ca Programa s-a schimbat de acum un an, copiii sustin teste Pisa (EValuarea Nationala II, IV, VI) dupa noua programa, dar invatau dupa manuale depasite( neconforme noii programe).
Closcutz

Mesajde Bambucha » 16 Sep 2014, 16:11

andrei_calinescu scrie:Mie mi se pare deosebit de elocvent.
Cu cat mai multi analfabeti, cu atat mai usor de inregimentat.

Daca in secolul 20 Romania intra cu 80% analfabeti, in tarile cu religie protestanta din vestul Europei analfabetismul fusese eradicat complet inca din sec al 19-lea.
Ei bine astazi in secolul 21 Romania are rata cu cei mai multi analfabeti din Europa cu tendinta pozitiva de crestere a numarului de ******. Pe acest fundal spalarea de creiere functioneaza perfect.

Partea proasta e ca vlastarele tinere si sanatoase (potente) aleg din ce in ce mai des sa faca in alta parte radacini, oricat ii va durea pe batrani acest lucru. Pana la urma involuntar sau voluntar ei au pus cel mai serios umarul la grozavia asta. Curat/murdar mod de a taia craca de sub picioare!
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde lucky5strike » 16 Sep 2014, 16:15

Gogomanii debitate cu zambetul pe buze. Putea sa taca naibii din gura, parca e chimist de profesie.

Cat de greu o fi sa spui: "la asta nu ma pricep."
Pax vobiscum!
lucky5strike

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE