Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: E greu sa vorbesti despre tine.....

Mesajde ignatov andrei » 05 Sep 2014, 21:17

Bai... si ce-am mai cautat, toata vara, castronul cu panisoare...!!!

Bine ca stiu unde e, m-am linistit !

Sa le "papi" sanatos !!!
ignatov andrei

Mesajde redoo » 05 Sep 2014, 23:58

Donbazil scrie:Dar am gasit si ciuperci mai deosebite, foarte frumoasa ca aspect, dar....

Ia cu incredere...toate ciupercile sunt comestibile,cel putin o data :D
Life is BEE...utiful!!!
http://e-redoo.ro/
redoo

Mesajde iulians » 07 Sep 2014, 16:23

Se spune ca exista si ciuperci de unica folosinta!
iulians

Mesajde Donbazil » 07 Sep 2014, 22:17

Sal'tare!
Sambata trecuta am facut si eu "deschiderea".... :)

Sal'tare!
Donbazil

Mesajde Donbazil » 07 Sep 2014, 22:46

Sal'tare!
Numai cu cei din "echipa" lui Remus Cernea.... :lol: :lol: :lol:

Vedeti-va de treaba, n-au ei gloante pentru blindaju meu.....Lasati-i sa se agite. Oricum sunt mult mai multi cei care sunt de partea mea, sau macar care inteleg ca un om are dreptul da a avea hobby-uri si nu priveste pe altii ce face, ( decat pe carcotasi), da' :lol: sa fie ei sanatosi....
Mai ales ca mie imi este draga si vanatoarea dar mai ales " concluziile"!.... :lol:
Sal'tare!
Fişiere ataşate
IMG00354.jpg
Donbazil

Mesajde modigliani » 07 Sep 2014, 22:54

Donbazil scrie: ..... dar mai ales " concluziile"!.... :lol:
Sal'tare!

Concluzia este ca dam iama-n Ciucas cand ne-om intalni !!!
Intreaba-i p-astia de-am mai fost cu mine la o bere , este preferata mea !

Mai nene , si de-o fi sa fie intalnirea in Faget ..... sa ai pusa deoparte o pulpa de mistret si-un rand de coaste . Restu' le aduc eu . Sa pomenesti tocana vanatoreasca la ceaun pescaresc !
modigliani

Mesajde Donbazil » 08 Sep 2014, 23:26

Sal'tare!
Numa' sa nu uiti pictore ca la o bere si ceva la ceaun, trebuie "musai" si.....Torogoata! :P :lol: :D
Donbazil

Mesajde Donbazil » 08 Sep 2014, 23:49

Sal'tare!

Donbazil

Mesajde modigliani » 09 Sep 2014, 01:48

Donbazil scrie:Sal'tare!
Numa' sa nu uiti pictore ca la o bere si ceva la ceaun, trebuie "musai" si.....Torogoata! :P :lol: :D

MUSAI , fratioare !
modigliani

Mesajde Donbazil » 19 Sep 2014, 23:20

Sal'tare!
Oare cati apicultori ne vom intalni Duminica la Bata?

.... „Acest festival propune publicului larg o demonstrație cu scopul cunoașterii tradiţiilor şi obiceiurilor legate de vânătoare. Oaspeţii eve­ni­mentului vor avea surpriza să descopere că vânătoarea în­seam­nă înainte de toate o adevărată cultură cu ritualuri, tradiţii şi obiceiuri care au însoţit actul vânătorii de-a lungul timpurilor"... :idea:

http://glsa.ro/arad/172369-festivalul-v ... iciri.html
Donbazil

Mesajde Mircea_63 » 22 Sep 2014, 17:28

Donbazil, asteptam cu nerabdare impresii de la Bata. Regret ca nu m-am dus, desi asa mi-am propus initial, insa... am uitat. Aud ca ati avut musafiri de soi, Udrea si Boc. Zice-se ca s-a pupat toata lumea cu toata lumea.

Ce mi-ar mai fi placut sa fi fost acolo si sa pun pe forum o poza cu "Donbazil pupat d-na Udrea." :D
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde Donbazil » 23 Sep 2014, 00:18

Sal'tare!

A fost fain!....Pana cand si-au facut aparitia politrucii.....M-am intalnit cu Dl. Igas , ne-am dat mana si am schimbat doua-trei cuvinte. Cu restul nu, pentru ca am plecat inainte de sosirea lor. Aflasem ca sunt asteptati Udrea si Boc - si cum nu-mi sunt prea dragi - si aveam si alte treburi, am plecat....Ceilalti colegi din grupa de vanatoare ARTEMIS MANASTIUR s-au pozat cu ambii pentru ca primind ceaunul nostru premiul cel mare, ( Bravo Costi Tofan) au venit si "musafirii" la degustare.....Sa fie ei si sustinatorii lor ( multi dintre colegii mei de grupa) - sanatosi si sa castige alegerile....Din Congo!..... :lol: :lol: :lol:
Fişiere ataşate
boc.jpg
Donbazil

Mesajde Donbazil » 23 Sep 2014, 00:28

...Cat Boc statea la poza, Udrea se daea pe cablu - (se vede mica in poza sus). Apoi cand ea a coborat, ( zic colegii- boc a tacut si doar ea a vorbit)....

Din presa:
Bata. Mii de vânători din toată ţara şi chiar din străinătate s-au adunat duminică la Bata, la cea de a VII-a ediţie a Festivalului Vănătorilor. Atât ei, cât şi vizitatorii, au avut avea parte de o serie de demonstraţii, spectacole şi concursuri. În plus, cei prezenţi au putut vedea cum vânau domnitorii români pe vremuri.
Cei peste 5.000 de participanţi, 28 de grupe de vânătoare din România, au avut parte de o serie de surprize şi spectacole. Tocăniţe la ceaun, mâncăruri din vânat şi multe concursuri: de gătit la ceaun, de arbitraje, concursuri pentru câini de vânătoare, proba mistreţ în ţarc, proba aport din apă cu raţă, tragere cu arcul şi mai multe ateliere sportive. Nu a lipsit nici expoziţia cu trofee însoţite evident de poveştile vânătoreşti care stau în spatele lor.
Momente speciale
Un moment aparte a fost vânătoarea cu şoimi, care chiar dacă nu este legiferată în România, a fost practicată de sute de ani de către domnitorii români.
Pentru organizatori, festivalul s-a dorit a fi nu doar o întâlnire a vânătorilor, ci şi o invitaţie adresată publicului chemat să descopere tradiţiile şi obiceiurile legate de vânătoare.
Evenimentul nu a fost ratat nici de către politicieni care au venit la festival, dat fiind şi apropierea alegerilor prezidenţiale. Festivalul de la Bata a bifat prezenţa Elenei Udrea şi a fostului prim ministru, Emil Boc.
Fişiere ataşate
16108_760253440699179_5175345003570260946_nUdrea.jpg
Donbazil

Mesajde Donbazil » 23 Sep 2014, 00:34

Costi Tofan poate fi fericit.....Nu face el politica, da cu blondele.....Ce mai?....Pai daca i-a dat si medalia pe care tocmai o capatase.....Gata, asta nu mai voteaza veac cu Ponta..... :lol: :lol: :lol:
Fişiere ataşate
Tofan si Udrea.jpg
Donbazil

Mesajde Florin Dobre » 23 Sep 2014, 00:38

Donbazil scrie:Un moment aparte a fost vânătoarea cu şoimi, care chiar dacă nu este legiferată în România, a fost practicată de sute de ani de către domnitorii români.

Sanatate nea Vasile!
Mai multe detalii...?
:shock:
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde Donbazil » 23 Sep 2014, 01:02

Sal'tare!
Chestie faina, da cum nu ma pricep....Am facut cateva poze si atat....Daca vrei sa aflii mai multe intra pe forumurile de vanatoare.... :)
Fişiere ataşate
IMG00019.jpg
Donbazil

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?