Sal'tare!
Pictoreeeee!...Esti prin zonaaaaa?.....
Fiindca incepusem de la "A" cu hobby-urile mele, ar mai fi cateva de care ti-as povesti.....
Iaca par-example, apicultura.....A fost unul din hobby-urile mele de prin 1982-1983....da m-a pus necazu' sa ma indragostesc asa de tare de ea incat vrand-nevrand am devenit "semiprofesionist" adicatelea "PersoanaFizica Autorizata" - si cand ai mai multi ani la rand in jur de 200 de familii de albine, apai nici hobbyst nu se mai cheama ca esti, nu?.....
Vine apoi o amintire draga mie din copilarie si prima tinerete: Acvaristica.....Si acuma, desi de peste 20 de ani nu mai am pestisori, am prin biblioteca vreo cateva cartulii despre pestii de acvariu si intretinerea lor....Din pacate nici fiicei mele si nici la nepoata nu le place ....Asa ca.....
Despre animalele de blana, ce sa-ti povestesc?.....Prin 1981 am cumparat primele daua femele de nutrii Safir....Am ajuns la peste suta, am facut bani frumosi in vremea aia. Prima masina o Dacia 1300, din banii de pe nutrii mi-am cumparat-o....Prin '84 sau '85, ca pana atuncea ma foloseam de un Moskvich 407 a lui socru-meu, care mergea cu petrol.....
Iar despre iepuri ce sa-ti povestesc?....Ca am si acuma trei iepuroaice cu pui si peste 15 "tineret pentru sacrificare"....
Poate ar mai fi ceva pe la inceput de alfabet, da' mai povestim noi......
Sal'tare!

P.S. Azi am fost fo' doua ceasuri pe Bega cu o linguritza rotativa....Stiucile sunt plecate in concediu....Un amarastean de clean de vreo 300 de grame m-a imbucurat....Iaca de-o cina mai dietetica, ce naiba ca sa nu ma ingras.....