Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde nae » 07 Oct 2014, 17:39

lucky5strike scrie: Am ce am ca a folosit o structura politica s-o faca europarlamentar, adica personaj public.

Respect .
STRUCTURA politica e si ''ea oameni''?, ca oamenii?, adica au coloana vertebrala/neuroni activi /respect de sine sau structura PDL e ilustrata in filmul lui Petru ?=cam da .
Asta ma doare si pe mine cand vezi un Plesu/Patapievici /...sau colegi care imi lasa impresia ca fara Base si co = apocalipsa , la PDL+ PNL = !? Pe activisti ii inteleg , o fac pe bani , dar pe dv , d-lor colegi , NU .
Candidati la presedentie cu discurs economic = astia au dreptul de vot ?
PSD = rai/prosti/...., dar n-au pretentia ca sunt virgine , o tin ruseste .
Curvele virgine imi repugna chiar ''spalate''.
nae

Mesajde petru71 » 07 Oct 2014, 17:43

Nae,
inainte de orice vreau sa-ti multumesc pentru ceea ce esti ca OM pe acest forum !

Legat de postarea mea, ideea era una singura, chiar daca n-am formulat-o ca atare (mea culpa...).
Cat discernamant pot avea acesti oameni in ceea ce priveste minunata noastra clasa politica ?
Cum sa arate conducerea politica a acestei tari, cu asemenea votanti ?
Ce pondere au oamenii cu acest nivel de intelegere in masa totala a celor ce voteaza ?
Oare putem schimba ceva in mentalitatea lor ?
Oare politicul nu pastreaza deliberat un nivel al educatiei extrem de scazut, tocmai pentru a avea asemenea votanti ?

Iertare daca te-am suparat cu ceva.

Pitar
petru71

Mesajde nae » 07 Oct 2014, 17:54

Nu, nu sunt suparat .
Intrebarile tale au raspuns ; inainte sa primeasca drept de vot femeia si plebea s-au pus aceste intrebari si a rezultat ca AU drept de vot .
Bethoven este al 4-5 copil al fam , primii handicapati , in acea perioada s-a ridicat problema ''castrarii'' fam care fac copii cu handicap ; cazul Bethoven a fost un motiv pt care s-a renuntat la idee ( poti cauta pe net , eu spun din amintiri )(drepturile omului .... )
Intelectualii care s-au vandut la dreapta sau stanga sunt mai SANATOSI ?, ca drept de vot .
Persoanele din clip iti dau o coaja de paine , varful politicii iti da ... , vezi tu bine ce .
Nu sunt suparat doar ca la d-ta am pretentii . ;)
Nu cred sa avem in tara mai mult de 5% cu ''probleme'', adica o marja de eroare = o rezolva Baconschi din pix .
nae

Mesajde cantemir » 07 Oct 2014, 18:05

Pitare, Nae, oameni buuuuuuni!
Se apropie votarea!
Cum dracu' sa facem? Ca decand tot votez, o singura data a iesit cine voiam eu. Si mai rau ca atunci parca n-a fost niciodata! :evil:

Tare mi-e, ca o sa fac si eu ca baba din poveste! Dupa un sfert de ora in cabina de votare, scot capul pe langa perdea si-ii intreb p-aia: Auziti, mai taica? Cum se scrie corect "F#&u-va-n gura"?
cantemir

Mesajde petru71 » 07 Oct 2014, 18:20

nae scrie:.........
Nu cred sa avem in tara mai mult de 5% cu ''probleme'', adica o marja de eroare = o rezolva Baconschi din pix .

Nae,

daca doar 5% e ''cu probleme'' ar trebui sa stam altfel in ceea ce priveste calitatea oamenilor politici alesi.
Ma tem ca procentul e altul...
Vezi batjocura politicului vizavi de omul de rand de atatia ani incoace. Nici nu mai conteaza ca au fost de stanga, de dreapta, verticali, radiali sau tangentiali.
Toti, dar absolut toti, sunt o apa si-un pamant !
Cu toata parerea de rau, trebuie sa marturisesc:
Mi-e scarba de intreaga clasa politica actuala si nu stiu cu cine o sa votez.
Mai am un obicei (bun, zic eu):
Televizorul il folosesc strict pentru documentare despre natura care ne inconjoara.
Stau la televizor cu cei doi copii ai mei, le povestesc cum e cu albinele, cum e cu antilopele, cum e cu tigrul, de ce fuge ghepardul dupa prada, etc.
In rest, sa-l ia dracu' de televizor cu intoxicarea lui cu tot. Cine vrea, n-are decat sa se uite...

Sa traiesti Nae !
Pitar
petru71

Mesajde petru71 » 07 Oct 2014, 18:23

Cantemire, scuze, ti-am vazut postarea dupa ce i-am raspuns lui Nae.

Mai, esti nebun de legat... :lol: :lol:
Da esti unu' fain de tot !
Cred ca asa o sa fac si eu la vot, fara sa mai intreb pe nimeni.
Cred ca ma descurc sa scriu corect... :mrgreen:
Daca nu ma descurc, promit sa te sun !
Totusi, cu cine votam ??
petru71

Mesajde Bambucha » 07 Oct 2014, 18:52

petru71 scrie:Totusi, cu cine votam ??

In turul 1 cu vre-un ciudat/a, in turul 2 cu raul cel mai mic... :? :? Asta asa ca sa mai scapam pe moment de resmnare!

In Bucuresti Nicusor Dan (independent) nu a luat "decat" 9% la locale. Din pacate legea electorala nu i-a permins nici sa intre in consiliu... unui independent trebuindu-i de 3x mai multe voturi decat unuia cu partida in spate. "buna" lege... Si in continuare avem maidaneji pe strazi... si apa calda nexam :twisted: si borduri reinnoite la 6 luni, si urbanism de tot ca.atul :twisted: Un oras superb!
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde delorin I » 07 Oct 2014, 19:00

:)) Va asteptati sa fie altceva decat blat ca in fotbal? In turul unu, Ponta primul- are fani in tara nu va imaginati, nici la odrasle nu pleaca in tari straine ,pana nu se alege Ponta! Pe locul 2, logic si normal ar fi Johannis cu 25! Dar tare imi e teama dupa cum miroase ca or sa il intinda pe compromisul TAriceanu cu 11 % - in primul rand au aruncat in batalie candidati mai multi, ca spectrul sa se faramiteze si mai mult, pana il aduc pe locul 2, ca nea Ponta sa stea linistit si sa manance floricele si in turul 2, dupa ce va vinde lui Tariceanu functia de prim -ministru(desi aranjamentul e facut deja)! Ce atata tura vura, blat ca in fotbal ca tot a ramas locul meseriasilor din futboll plecati la racoare, liber....Si ajung la vorba starestelui Caliman din Fratii Jderi- Ptiu , drace! ...
Sezi bland si continua! NU moare Moldovanul cand vrea Mayasul!

“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde Bambucha » 07 Oct 2014, 19:11

N-are cum sa sara Moliceanu (porecla data de Ponta in 2006) din 5 % in 20%... orice ar face masinaria rosie din spatele lui, om trai si om vedea!
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde cantemir » 07 Oct 2014, 19:25

Bambucha scrie:... Un oras superb!

Ha!
N-ai vazut cum arata Ploiestii in toiul lucrarilor de reabilitare a liniilor de tramvai!
Toata lumea sapa pe toata lumea! Ce-au ingropat unii ieri, e dzgropat si distrus de altii azi.
Si unii si ceilalti, dau tare cu excavatoarele in cablurile de alimentare ale tramvaiului. Si acopera "ca pisica"!

Cand va fi gata lucrarea, daca nu se vor aduce tramvaie wireless, atunci sa vezi circ: cale de rulare gen TGV... la tramvai cu cai!

Deci, cu cine votez?
cantemir

Mesajde Bambucha » 07 Oct 2014, 19:53

Imi pare rau pentru Ploiesti si pentru cetatenii de acolo.
Referitor la intrebare, cu cine va dicteaza constiinta! :D
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde TDI » 07 Oct 2014, 20:47

Ce mai spune Vocea Rusiei:
OMV-Petrom plătește statului român o redevenţă infimă de 4%/metru cub de gaz, deși pretutindeni în lume, redevenţa începe de la 16-22%. Prin urmare, acesta este un subiect de campanie interzis și acest statut impus

OMV/PETROM/Petrolul si gazele romanesti
TDI

Mesajde Donbazil » 07 Oct 2014, 22:42

Sal'tare!

O carte care nu se mai găsește: ROMANIA Jocuri de interese - de N.Vacaroiu...

SINGURA PROFEȚIE DESPRE ROMÂNIA CONFIRMATĂ 100 %. Ce pățesc cei care spun adevărul.

... “FMI şi Banca Mondială reprezintă o serie de interese, în primul rând interesele celor şapte mari puteri superindustrializate, care deţin peste 56% din pachetul de acţiuni al celor două bănci. Ca să fiu sincer cu dumneavoastră, pot să afirm că ei reprezintă în domeniul financiar-monetar, dar şi în politicile economice, ceea ce erau pe timpuri comisarii sovietici. Au o matrice generală, una şi aceeaşi, pe care o aplică în toate ţările aflate în tranziţie, fără să ţină seama de specificul şi de evoluţia ţării respective, de perspectivele ei de dezvoltare. Este un program perfect din punct de vedere teoretic, dar care poate provoca efecte negative, mai mari sau mai mici, în funcţie de condiţiile concrete din fiecare ţară. Personal, nu cunosc vreo ţară care să fi obţinut succese în urma aplicării măsurilor de ajustare structurală impuse de FMI şi Banca Mondială"...
Donbazil

Mesajde cristian bh » 08 Oct 2014, 08:38

Donbazil scrie:Sal'tare!

O carte care nu se mai găsește: ROMANIA Jocuri de interese - de N.Vacaroiu...

SINGURA PROFEȚIE DESPRE ROMÂNIA CONFIRMATĂ 100 %. Ce pățesc cei care spun adevărul.

... “FMI şi Banca Mondială reprezintă o serie de interese, în primul rând interesele celor şapte mari puteri superindustrializate, care deţin peste 56% din pachetul de acţiuni al celor două bănci. Ca să fiu sincer cu dumneavoastră, pot să afirm că ei reprezintă în domeniul financiar-monetar, dar şi în politicile economice, ceea ce erau pe timpuri comisarii sovietici. Au o matrice generală, una şi aceeaşi, pe care o aplică în toate ţările aflate în tranziţie, fără să ţină seama de specificul şi de evoluţia ţării respective, de perspectivele ei de dezvoltare. Este un program perfect din punct de vedere teoretic, dar care poate provoca efecte negative, mai mari sau mai mici, în funcţie de condiţiile concrete din fiecare ţară. Personal, nu cunosc vreo ţară care să fi obţinut succese în urma aplicării măsurilor de ajustare structurală impuse de FMI şi Banca Mondială"...

Lasam la o parte economismele gen nea Nicu Paharoiu,ca suntem ghiftuiti de ele de pe vremea cand ne gospodarea
impreuna cu tatuca Iliescu,
mai pe romaneste,mai pe taraneste,aceste institutii,sunt de fapt camatarii-ciocli,moderni!
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde nae » 08 Oct 2014, 13:37

cristian bh scrie:...
mai pe romaneste,mai pe taraneste,aceste institutii,sunt de fapt camatarii-ciocli,moderni!

PARFUM , asta +pamant ,resurse ... vandute +functionari- nepoti (EBA)fara''pregatire'' = belea .
Iar cand e belea si in frunte e un bou = CRIMA .
Cine-i boul ?, acesta :
1-Base , a fost ''obligat ''sa taie robinetul pierderilor si a taiat robinetul (pensii ...) dar a lasat VANA/CONDUCTA clientelei deschisa = se incadreaza la vitel .
2-Ponta,are deficit in crestere... + nu lasa robinetul inchis ,ba il redeschide retroactiv , promite ca-i mareste deschiderea(mariri de salarii... ) iar VANA/CONDUCTA de partid trebuie sa hraneasca mai multi = se incadreaza la ''taurul comunal''
Am uitat sa identific boul , pai ala sunt eu ca votez stanga sau dreapta si-mi place . :(
Auzi , stanga- dreapta :lol: ,n-am zambilici din cei care se tavalesc :D
nae

Mesajde Ioan Guist » 08 Oct 2014, 14:34

Pentru Rosca Stanescu.
Nenea Sorin,cum ai dormit ? :lol:

Pana una alta, incet si cu legea pe masa (numai VC Tudor vroia direct pe stadion :roll: ) se inchid diverse robinete.
Se pare ca Licuriciul mondial l-a speriat rau de tot pe Poanta, dus cu pluta comunala direct peste Atlantic.Si-o luat'n freza scantoace si frigiderul de la purtator a fost umplut cu...proteina pura.
Venit acasa, susrsele spun ca a transmis ierarhic in jos ,pana la ultimul baronel de catun,cum ca ...nu se mai poate fura asa...usor.
Invers, se traduce ca ... cheful de implicare in campanie, scade proportional cu reducerea "retrocedarii drepturilor " ctre baroni ,din parea lui piticul Titulescu.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE