Doru89 scrie:Frumosa mini stupina stupi impecabili la unu parca capacul era ridicat intr-o parte sau mi se pare.
La suporti de cornier fi atent ca o sati manance lemnul pentru ca sta apa ca acasa cand ploua trebuia sa fie invers cand sa facut suporti si ceva grund peste nu strica acolo![]()
La cati mai multi roisori la anu.
FLORINELU scrie:ce sa fac eu Duma decat sa te critic?ca doar asta e rostul meu. la primul stup nu se vede numarul,schmba culoarea la lada sau la numar,in al doilea rand,de ce te-ai oprit la nr. 13? mult succes in continuare.![]()
FLORINELU scrie:mi-ai pus rabdarea la incercare sa ma uit la acel stup 15 minute si am vazut un stup care dupa umila mea parere are matca,dar tu stii mai bine,daca chemai pe stii tu cine iti arata 2 matci acolo,una a lui si mai scotea el una din buzunar,o baga printre rame si zicea:uite matca![]()
.indiferent daca are sau nu matca eu l-as unifica urgent,are si populatie putina si mancare putina pentru iernat,nu inteleg de ce nu ai mai scos 2-3 rame dupa diafragma si sa le descapacesti pe rand,tot la 2 zile cate una. mult succes. apropo,la cat sant de cuminti nu ai nevoie de manusi,cred le-ai hranit si tu cu biscuiti ca Liviu.
samuellazea scrie:Na domnule, gasi-si matca pana la urma?Sau mai bine intreb pe care dintre ele ai gasito?
duma scrie:samuellazea scrie:Na domnule, gasi-si matca pana la urma?Sau mai bine intreb pe care dintre ele ai gasito?
Salutare !!! Am gasit un ziar nou Sami si am aruncat doua caturi de jumate si am pus peste ramele din lada unde nu am gasit matca ....sambata nu cred ca ajung la ele ca trebuie sa onorez cu prezenta ......pe Liviudar duminica fiind odihnit si lucid am sa merg sa vad ce sa intamplat !
FLORINELU scrie:duma scrie:samuellazea scrie:Na domnule, gasi-si matca pana la urma?Sau mai bine intreb pe care dintre ele ai gasito?
Salutare !!! Am gasit un ziar nou Sami si am aruncat doua caturi de jumate si am pus peste ramele din lada unde nu am gasit matca ....sambata nu cred ca ajung la ele ca trebuie sa onorez cu prezenta ......pe Liviudar duminica fiind odihnit si lucid am sa merg sa vad ce sa intamplat !
chiar vei fi odihnit si lucid duminica?
duma scrie:Absolut nea Florine ca voi ati fugit si m-ati lasat la greu , singur nu ma incumet
liviutzbogos scrie:duma scrie:Absolut nea Florine ca voi ati fugit si m-ati lasat la greu , singur nu ma incumet
Lasa ca ma ai pe mine... asta daca imi trece raceala in doua zile
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 20 vizitatori