Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA POZE

Sectiune pentru poze , unde poti incarca diferite poze care au ca subiect apicultura.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: poze ,,de ping-pong" intre stupari,,nici o postare fara

Mesajde AndreiRN » 15 Noi 2011, 01:11

balanescuadrian scrie:
janese scrie:lasa-l nepoateee...sa-si traga suflarea...acu pune si olteanu o poza cu o rama cu miere!!!!...sau borcanu ala!!!! :lol: ....baaa...gicaneee...ca sa ridice un sopru dala...trebuiau shase ca tine!!!!!...sau patru ca,cornelv...sau zece ca ceilalti olteni din ceata ta!!!!!!! :lol: sa-mi traitzi oltenilor!!!!noroc ghitacushman!!!!

eu ti-am zis ca trebuiau cantariti si pus poze cu ei pe cantar sa se vada greutatea!! :D

si fie vorba intre noi nea Janese...de unde poze cu borcanul??...pana acum l-a terminat!! pana la anul mai este....ia zii ne inscriem in concurs noi la campina?? ??!!! :mrgreen:

Bahhhh, dai voi doi aveti voie cu balcareala pe aici?
Sa va fie rusine ca va luati de unul care ....... se ia de voi cand are chef.
AndreiRN

Mesajde jimm » 15 Noi 2011, 01:23

Nea' Eugene... usor pe scara aia ce coboara din pod la oara asta, ca se aude de la Targoviste si vreau sa dorm, stiu, stiu! iti era dor de Andrei :lol: :lol:
jimm

Mesajde janese » 15 Noi 2011, 10:58

lasa ma jimule...ca am zis ca termin....vreo patruzeci de milioane toata treaba in pod...dar cand sa zic...hop....am constatat ca imi mai trebui o scara dubla la vreo 1,5m inaltzime...sa ajung la rafturile cu albine....una de aluminiu...doua-patru milioane...am facut una din vinclu....1,2 milioane!!!!cam grea pentru anii mei multzi...dar ii chem pe olteni sa mi-o mute!!!!

americaneee...ma bucur ca te vad pe aici!!!!sa fii sanatos!!!....pune si tu o cusatura la ,,biuze"...pe treisferturi din gura....ca de zici cu toata gura.......iar dispari de pe aici!!!!! :lol:

adminuleee...,,privat"!!!!!!!!.....pune la andrei r n...calificativul...,,membru nou" :lol: nu de alta...dar esteee...alt om!!!!!!vorba aia....ne-au venit fetitze noi!!!!!!!!!!!!!!!!!

nepoateee!!!..cu orice ne-am inscrieee...ar ramane gicanu cu gura cascata!!!!timpul va arata care e sovietic ,,stalinist"...si care e sovietic....,,putin-ist"!!!!(ieri am vorbit cu gicanuuu...ma gicane!...om apuca si noi saptezeci de ani???...gicanuuuu...nu cred janese!!!!!...m-a lasat fara cuvintzele!!!!!barem sa apuc sa-i termin nevestii casa!!!!!

ps...semneaza ...janeseee.....putinistu!!!!
janese

Mesajde proapis13 » 15 Noi 2011, 11:23

janese scrie:americaneee...ma bucur ca te vad pe aici!!!!sa fii sanatos!!!....pune si tu o cusatura la ,,biuze"...pe treisferturi din gura....ca de zici cu toata gura.......iar dispari de pe aici!!!!! :lol:
adminuleee...,,privat"!!!!!!!!.....pune la andrei r n...calificativul...,,membru nou" :lol: nu de alta...dar esteee...alt om!!!!!!vorba aia....ne-au venit fetitze noi!!!!!!!!!!!!!!!!!

N ea Janesse nu avusasi parte de american ca,cum veni asha pleca :lol: trasa fermoarul la gura de tot
Si apropo de calificative il lua pe ala care scrie .....reject :!:
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde gica » 15 Noi 2011, 11:39

janese scrie:nepoateee!!!..cu orice ne-am inscrieee...ar ramane gicanu cu gura cascata!!!!timpul va arata care e sovietic ,,stalinist"...si care e sovietic....,,putin-ist"!!!!(ieri am vorbit cu gicanuuu...ma gicane!...om apuca si noi saptezeci de ani???...gicanuuuu...nu cred janese!!!!!...m-a lasat fara cuvintzele!!!!!barem sa apuc sa-i termin nevestii casa!!!!!
ps...semneaza ...janeseee.....putinistu!!!!

Ia vedeti voi ca acum va pun iar poza cu borcanu.Da pun si diploma langa el.
Mai prescolarilor (cei doi) in ale apiculturii,acolo e miere de mana de la pin.Sa-mi aratati si mie de la voi asa ceva.
Daca vreti sa stiti mai am un borcan cu mana de gorun primita de la '''alt stupar'''.
Voi aveti asa ceva maaaaaaa ???
gica

Mesajde janese » 15 Noi 2011, 12:49

maaa...oltene...tu nu fi otz,cu mine!!!de unde sa avem noi pin????fii corect...pune ceva ce are toata stuparimea acces!!!!dar daca vrei...itzi fac in bucatarie acasa ,o miere de pin...de te lingi pe bot!!!!
janese

Mesajde janese » 15 Noi 2011, 20:27

ma cushmaneee...imediat ce am vazut ...m-am si dus in oglinda...eu sunt frumos pe langa tine,ma!!!!maaa...da batran mai esti!!!! :lol:
sa fii sanatos!!!
ps...semneaza...junele janese
aia din spate ce e ma????manastire???? :shock:

gata...daca gicanu are miere de mana de pin...alt stupar are de gorun...ma duc acu in bucatarie si fac si eu de scorush!!!!ma oltenilor!!!...voi stitzi ce e ala scorush,ma ?????
ps...semneaza,,,janese"" care va trai cat tufa!!!!ma oltenilor!!!dar de tufa atzi auzit ma???? :D
janese

Mesajde CORNEL V. » 15 Noi 2011, 21:40

Dupa cate shtiu eu scorushul e un arbore de munte :) ,da' de ce intrebi...ca doar nu ne-ai pune o poza cu stupii matale cocotati in scorushi :shock: ...acum imi pica fisa...de-aia ti-ai facut scara aia ca sa te cateri mai ushor prin copaci sa aduni albinele :lol:
Nasol moment,nea Janese,jumate din stupi i-ai pierdut prin fs shi stupii care ti-au mai ramas...aia de i-ai filmat shi i-a pus Adi Balanescu pe forum au roit shi s-au dus in scorush...las nu fi suparat,ca la anuu'

Sa traiesti shi mult shi bine
CORNEL V.

Mesajde balanescuadrian » 15 Noi 2011, 22:21

nea janese nu fii suparat ...hai sa-ti povestesc o patanie!!

acum vre-un an si jumatate am mutat stupii la salcam si i-am lasat tot acolo si la tei .. prin zona erau multi copaci , n-am vazut exact de care (padure de foioase...) ..doar ca am extras sub un stejar , probabil erau mai multi prin zona ...cert este ca la o vizita intre tei si salcam am gasit ceva maroniu inchis in faguri de am crezut ca albinele au carat fecale...m-am lamurit ca-i dulce si zic sa extrag..stupoare..iesea destul de greu din faguri uneori acestia rupandu-se (chiar daca nu invarteam cu viteza), am bodoganit si am zis ..fimiar capu cu-i m-a pus sa mut stupii :mrgreen: , la finalul zilei am zis sa dau de pomana gazdei niste miere (ca abea extrasesem)..cand colo mierea era maroniu inchis de imi era si rusine cu ea...i-am zis gazdei nu's ce are ca nu este galbena, dar este dulce deci este miere!!

acu sa iti pun o poza dupa 1 an si 5 luni aprox de la acea intamplare si te intreb...matale ai asa ceva??!! :mrgreen: :lol:

ps: miere de tei in dreapta si de ce-o fi si aia in stanga!!
Fişiere ataşate
DSC03349.JPG
Ultima oară modificat de balanescuadrian pe 15 Noi 2011, 22:26, modificat 1 dată în total.
balanescuadrian

Mesajde balanescuadrian » 15 Noi 2011, 22:23

ce avem noi aiciiiii???? :D
Fişiere ataşate
DSC03351.JPG
balanescuadrian

Mesajde oprita » 18 Noi 2011, 09:33

Salut Adi,referitor la ultimul borcan,eu zic ca ai miere de mana,desi mi se pare cam deschisa la culoare.
Va salut cu mult respect, Oprita!
oprita

Mesajde janese » 18 Noi 2011, 09:40

oprita scrie:Salut Adi,referitor la ultimul borcan,eu zic ca ai miere de mana,desi mi se pare cam deschisa la culoare.

apritzanee...bine ai reaparut!!!!bag o poza din stupina ta..lasa datu cu parerea despre culoarea mierii!!!...de unde stii ca nu te duce in eroare materialul borcanului???
janese

Mesajde oprita » 18 Noi 2011, 10:24

Sa traiti domnule Janese. Poze am multe,dar nu stiu sa le pun pe forum,abia ma descurc cu scrisul,oricum anul acesta nu m-am prea implicat ,am tras tare la casa vreau sa o termin ca sincer m-am saturat.Referitor la mierea lui Adi,intradevar mi-am dat cu parerea,eu am avut miere poliflora mai inchisa la culoare ,asa ca este posibil sa ma fi inselat.
Va salut cu mult respect, Oprita!
oprita

Mesajde janese » 18 Noi 2011, 12:16

nepoateee...apropos deee...ce avem noi aici!!!....janese zice...ce sa fie?????...miere poliflora in curs de cristalizare(miere ,,tulbureee")!!!!
janese

Mesajde balanescuadrian » 19 Noi 2011, 00:01

:lol: :mrgreen: m-ai prins :lol: :D
balanescuadrian

Mesajde Peter Janos » 21 Noi 2011, 12:21

si stupii in care au fost realizati !
Fişiere ataşate
IMG_2659.jpg
Peter Janos

AnteriorUrmătorul