Florin Dobre scrie:Nae, stai ashea...![]()
Cum adica aerisirea in capac nu e buna la iernare?! Pai cum se mai face hornul?!
nae scrie:Nu vad daca OSB-ul e tesit sus ,sa ajute prelingerea apei, sau e taiat drept ; apa intra ,ingheata =mareste volumul ...
Tesiti si aerisirile sa imite lacrimarul altfel veti gasi apa pe posisor , apa pe podisor gasesti si datorita fasiei de tabla prea ingusta care nu acopera imbinarea pe capat .
Aerisirea in capac e buna ,teoretic,la transport ,foarte teoretic , in rest o belea = n-am pus eu coada la pruna si mi-a fost greu sa renunt la aerisire (7ani) ; d-nul sot , matale faci cum vrei .
Florin Dobre scrie::lol:
Am avut familie moarta si familii decimate la transport din cauza aerisirii insuficiente(doar prin podisor) la transport pe vreme caniculara. Capoteaza familiile cele mai tari(populatie).
BRUMITA scrie:Bună Irina. De ce nu te gândești să -ți faci un camion apicol , așa scapi și de grija capacelor și în pastoral ti-ar fi mult mai ușor. E mult mai comod . ☺
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 21 vizitatori