Daca te detasezi vezi lucrurile mai limpede. Iata cum au vazut romanii din Noua Zeelanda:
http://adevarul.ro/news/politica/aleger ... index.html
Ioan Guist scrie:Tatov Etnideserp
Ioan Guist scrie:Domn Paul, se prea poate sa nu mai ...fugim.Ci din contra, sa ramanem pe loc.Vine Viena la noi.
Europa incepe sa se imparta pe zone economice.Sunt discutii ca granita sa treaca prin mijloc de Carpati si astfel sa nu va mai fim o piedica in calea propasirii spre inaltele culmi ale ...rosului aprins.![]()
Sau poate ca nu.
Mircea_63 scrie:Cred ca merita citit. Ion Ratiu a fost campion al democratiei si primul om pe care l-am votat.
paul scrie:feederman scrie:Vrem o noua Romanie sub dinastia unui clan corupt!?
Mie nu mi-a fost dat sa vad o Romanie mai corupta decat cea sub dinastia Basescu ! Vrei sa incep sa enumar ?
Dragos2006 scrie:proapis13 scrie:Tocmai ce am citit un sondaj de opinie ; Johanis e favorit,urmeaza ponta si ...Macovei
in celalalt de azi dimineata era ; Ponta, Johanis si....Tariceanu
Nu aveam chef sa merg la vot dar totusi voi merge sa o votez pe Macovei . E singurul om care m-a convins sa merg la vot in turul 1.
ioanpuiu scrie:Votare fără geci, sacoşe, găleţi, ulei, pui sau (ultima promisiune) bani de lemne contra dovadă pe telefon.
[i]Rezultate finale la Sydney
– Monica Macovei – 60 de voturi
– Klaus Iohannis – 51 de voturi
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 17 vizitatori