Tu, unul din cei 7,4 milioane, citeşte numărul ăsta: 18.284.326 şi răspunde la o întrebare ...
Ai tăi, guvernul ăsta, te-a prostit atunci sau încearcă să te prostească acum
Dragos2006 scrie: Ce gandire de antenist ! DNA nu are mama , nu are tata , ei doar aplica legea . ... ai idei cum arata profilul unui procuror DNA ?
nae scrie:... la dorinte suntem diametral opusi .
paul scrie:Sa stati sa asteptati austriecii asa cum altii i-au asteptat pe americani vreo 70 de ani ???
paul scrie:ioanpuiu scrie:Votare fără geci, sacoşe, găleţi, ulei, pui sau (ultima promisiune) bani de lemne contra dovadă pe telefon.
[i]Rezultate finale la Sydney
– Monica Macovei – 60 de voturi
– Klaus Iohannis – 51 de voturi
Si zii tu Ioane, nu-i pacat de dansa ca se iroseste pe aici ??? Iohannis ... la fel !![]()
![]()
![]()
N-ai vreo cunostinta prin Australia sa le faca vreo chemare ??? Ca sub administratia "justitiei independente si a neatirnarii statului de drept" neinformatii astia de australieni si canadieni si americani si israelieni si centrafricani ne cer pasaport vizat !Si doar cu chemare ... se rezolva !
Mircea_63 scrie:
Nu vad nicio diferenta intre ce a scris Paul si afirmatia ca Ratiu n-a mancat salam cu soia.
Au dreptate! Ratiu n-a mancat salam cu soia, iar de Monica si Johannis e pacat ca se irosesc aici.
Spuneai candva, mandru imi parea mie, ca ai stat cu d-l Coposu la masa.
ioanpuiu scrie: Traian Băsescu a propus în 2009 organizarea unui referendum, la data alegerilor prezidentiale, pentru a consulta populatia in legatura cu reducerea Parlamentului la o singura camera, care sa aiba maximum 300 de parlamentari.
Bambucha scrie:... in fine poate ca ar fi timpul sa nu mai cautam paternal un "tatuc" care sa ne conduca, ci sa mergem sa cerem socoteala alesului nostru ori de cate ori o ia razna.
Bambucha scrie:... m-am dus peste deputatul din circumscriptia mea pe care l-am votat sa-i pun intrebari de sanatate, sau atunci cand l-am dat in judecata pe primar...
Mircea_63 scrie:Sa ai gura haurita tata omidu, dar pe ce te bazezi?
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori