paul scrie:Florin Dobre scrie: ... eu cred ca-n turul II Victoras nu va mai lua nici macar 30% dupa batjocura din diaspora.

Majoritatea romanilor de acolo au familii acasa...oare cum vor vota familiile lor in turul II?

Florine, diaspora care voteaza reprezinta ... fix pix ... 2-3% !!!
Familiile de acasa, satule de basism in forma cea mai odioasa vor vota Victor Ponta ! Chiar daca ... nu-i alegerea perfecta !
Cîteva observaţii, prieteneşte.
Cantitativ (numeric) ai dreptate, 2-3% e puţin dar calitativ, romănii ăia pe care i-ai văzut la cozi nesfîrşite încercînd să voteze cu gîndul că, deşi puţini, votul lor ar putea ajuta lucrurile să intre într-o ordine normală, iar pe ei să se întoarcă cîndva acasă, sunt cei mai buni dintre noi.
Mi-am pus întrebarea: oare eu aş fi rezistat să stau atîtea ore la coadă ? ... şi n-am reuşit să-mi dau un răspuns.
Cu cîteva pagini în urmă, scriai:
"N-am inteles pentru ce protesteaza acei cetateni la MAE ???"A fost o manifestare de sprijin pentru "cetăţenii" ăia, de care patria lor şi-a bătut joc.
Am fost acolo să ne spălăm păcatul de-a fi votat prea uşor acasă.
Am fost, pentru că i-am simţit mai buni ca noi.
Cît despre ...
"familiile de acasa, satule de basism in forma cea mai odioasa vor vota Victor Ponta" hmm

... cred că eşti singurul care n-a văzut imaginile şi n-a auzit ce solicitau referitor la V. Ponta.
Iar dacă ai văzut şi auzit, poţi să-ţi pui logica de gît pe post de cravată, acum, după ce ai reuşit să-i faci nod.