Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde feederman » 05 Noi 2014, 08:46

Bambucha scrie: Sunt tehnici aprofundate in ametirea "constiintei receptorilor". Se mai cheama manipulare sau spalare de creiere .

Cautam explicatii pentru neputinta natiei. Cea mai la indemana este manipularea. Pe jumatate este adevarat. Raul cel mare este reaua credinta, consolidata genetic de secolele de indoctrinare antieuropeana, hranita de racle si mituri istorice, fara support in realitate. Este bucuria colectiva de a admite minciuna, de a nega evidenta adevarului, de a da cu piatra in cel care nu este ca noi, care s-a remarcat printr-o realizare oarecare, care iese din mocirla constiintei de turma. A existat intr-adevar un proces de manipulare pe care-l numim astazi cu multa delicatete, balcanizare. Este de fapt expresia invidiei milenare a unei Grecii corupte, fata de o latinitate creativa si viguroasa, preluata de civilizatia europena moderna si transmisa intregii lumi. A inceput cu 2000 de ani in urma, este ascunsa sub sutane si potcapuri, o avem in sange si continua si astazi cu mult success. Europa s-a oprit pe undeva pe la noi, incearca sa faca cativa pasi , dar ii punem pe sest nisip la cuzineti.
Daca Iohanis nu va iesi presdinte , nesansa va fi a romanilor. Vor fi inca 5 ani irositi, plus inca zece, douazeci pentru remediere . O victorie a lui Ponta (foarte previzibila), ar echivala cu triumful bordeiului de chirpici de la falticeni, in fata casei sfatului din Brasov.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde Ioan Guist » 05 Noi 2014, 08:58

Mai treci si tu pe la antena 3 !!
Pedeapsa ...12 zile .Sa-ti iese fumurile din cap.Nesimntitule.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde joohny » 05 Noi 2014, 09:01

Va salut.Imi place de John ca a ramas ferm pe pozitie.Nu vrea sa necocieze cu restul dreptei pt.turul 2.Asa John fii neamt pina la capat .Numai asa este posibil sa ne shimbam mentalitatea (poate).Sanatate.
joohny

Mesajde Florin Dobre » 05 Noi 2014, 09:02

Fotografie de familie... :lol:
Fişiere ataşate
cinp.jpg
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde Florin Dobre » 05 Noi 2014, 09:23

Ioan Guist scrie:Mai treci si tu pe la antena 3 !!
Pedeapsa ...12 zile .Sa-ti iese fumurile din cap.Nesimntitule.

La reeducare? :D
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde akmm » 05 Noi 2014, 12:02

Dupa ce recitesc cate ceva din urma si vad ce iubire de tara zace in noi, abia atunci inteleg ce tradator de neam si tara a fost M.Kogalniceanu si clica lui cand au decis pentru binele poporului si a unui viitor mai bun sa aduca domnitor strain.
Ne e tare greu sa pricepem ca ,,problemele nu pot fi depasite la nivelul de gandire la care au fost generate''.
Iar problemele generate vin din modul nostru de a fi.Mai concret, oamenii traiesc in functie de cum gandesc.
Cinci ani de altceva nu e o nenorocire la nivel de istorie, dar e sansa de altceva.
O infuzie de sange strain, de calitate dovedita, nu strica; asta ar trebui sa o stim macar noi.
Daca in competitia cu Iohannis, singura calitate a lui Ponta e ca e roman, atunci eu ca lipovean ce sa mai zic.Asa sa fie.
Rezist la orice, în afara tentaţiilor.Oscar Wilde
akmm

Mesajde feederman » 05 Noi 2014, 12:36

akmm scrie:Cinci ani de altceva nu e o nenorocire la nivel de istorie, dar e sansa de altceva.

Istoria viitoare va fi scrisa pe baza vietilor si sortii noastre. La nivel individual este foarte mult, poate sfarsitul vietii , fara a fi trait intr-o lume normala. As vrea sa plang. Poate chiar plang. E rusinos?! Stii de ce as plange? Azi dimineata, cineva, o persoana foarte draga mie, mi-a zis plangand:- Cu ce am gresit, de nu putem trai intr-o lume normala, ce folos ca poate situatia se va remedia peste 5 ani? La ce-mi va folosi cand voi fi o baba fara dinti si cu o pensie care nu-mi va ajunge nici pentru medicamente. Si am si copii. Si ei au copii. Si copii lor vor fi sefii copiilor mei! Pentru ca ticalosii si prostii ii gireaza.
PS lipovene. Conational cu mine esti , nu prin sange, nu prin genom, nu prin culoarea pielii, ci prin valori, simtaminte si convingeri comune. Poate da cineva un certificat de calitate pentru un roman verde?! Si Ponta are dreptul de a se numi roman, chiar daca mama sa este albaneza pur sange 100%. De ce este asta mai roman decat Johannis!?
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde Ioan Guist » 05 Noi 2014, 12:55

Si asta tre'sa faca o baie la antene !!
https://www.facebook.com/video.php?v=720426238044630
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde petru71 » 05 Noi 2014, 14:12

petru71

Mesajde Cristian IONITA » 05 Noi 2014, 14:17

tare trista este situatia in care am ajuns, avem de "ales" intre 2 rele:

- Ponta ... un mincinos jenant si grotesc
- Iohannis ... o marioneta
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Florin Dobre » 05 Noi 2014, 14:23

Ioan Guist scrie:Si asta tre'sa faca o baie la antene !!

Asa tataaa! Asa trebuie prestat. :D
Bun! 10-0 pentru Ioane. :)
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde leopreda » 05 Noi 2014, 14:26

Cu atatea mandate primar, Iohanis nu e o marioneta. Vorbeste mai rar. Gandeste mai mult. Il vad in stare sa isi curete propriul partid. O marioneta este aceea care cauta aliante. Ponta este o marineta.
leopreda

Mesajde feederman » 05 Noi 2014, 14:33

Ultima oară modificat de feederman pe 05 Noi 2014, 15:00, modificat 1 dată în total.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde cantemir » 05 Noi 2014, 14:34

Am un fel de-a fii tare pacatos: eu tin intotdeauna cu perdandul! Chiar si la fotbal, cu toate ca politica nu-i un sport.
Daca iesea Ponta pe locul doi, cu el as fi votat in turul urmator (usca-mi-sar tusul pe stampila)!

Asa ca...
cantemir

Mesajde feederman » 05 Noi 2014, 14:58

feederman scrie:

Am urmarit. Acest clip este o sfidare la adresa traditiilor stramosesti si a valorilor culturale recunoscute in lumea intreaga. Stand in fata unui element arhitectural al barocului tarziu imi dispretuieste toate aspiratiile mele si ale neamului meu. Ce vrea el cu astea!? Sa renunt eu la casa mea de chirpici, la groapa cu kkt din fundul bataturii, la santul plin cu dudai si peturi, la mizeria de pe strada, la cea din statiile de autobuz, sau din spatele blocurilor, la autobuzul care vine odata la 16 ore, la blocajele din trafic, la nuntile tiganesti din mijlocul ulitei?, la manelele urlate la maxim in miez de noapte, la sedinta de scara sau la functia de sef de scara obtinuta atat de greu, Sau la orga de burlane pentru fum din cartierul din vale, al Vasluiului? Ati vazut-o ? bine ca nu, caci ati fi avut cosmaruri toata viata. Ca sa ma debranseze de la reteaua comuna de apa, gaz, curent si caldura? Sa-mi platesc singur ce consum? Sa ma lipseasca de tigania zilnica din viata publica? pen'ce sa mai traim, ca anul asta nu să facu nici vin, nici rachiu? Sa-mi spuna el mie: Lucru bine facut? Ce mă!? Du-te tu la munca! Ce ai cu noi? Pen'ce sa dam cu var?
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde Cristian IONITA » 05 Noi 2014, 16:13

leopreda scrie:Cu atatea mandate primar, Iohanis nu e o marioneta. Vorbeste mai rar. Gandeste mai mult. Il vad in stare sa isi curete propriul partid. O marioneta este aceea care cauta aliante. Ponta este o marineta.

pana una alta domnul Iohannis nu prea are "propriul partid" ci candideaza din partea unui partid in care a fost invitat sa intre de relativ foarte putin timp ... nu are "traditie" in partid

Acel partid are membri cu state vechi in politica romaneasca .... iar cand vorbesc de politica romaneasca ma gandesc la politica aplicata in spirit romnesc ... ala in care spaga, parvenitismul, delapidarea si furtul nu sunt nici notiuni straine si mai ales nici condamnabile.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE