Paule, ai vizionat prestatia de la digi? Sunt sigur ca nu.
In continuare nu reusesti sa intelegi ca Ponta nu poate dirija prestatia contracandidatului sau....nu are cum. O fi el
al mai cel,
întâiul fiu al partidului si o
galaxie in devenire...dar asta e doar in ochii sustinatorilor sai si atat. In competitia asta el e doar celalalt candidat....unul din doi.
A propus o modalitate de dezbatere. I s-a raspuns cu o alta varianta....mult mai cuprinzatoare.
A fixat si temele dezbaterii...de unde pana unde contracandidatul ar fi obligat sa-i accepte ifosele?! Ioane nu-i este inferior ierarhic lui Pontache in competitia asta ca sa-i accepte directivele.
A propus 4 posturi TV. Ioane a propus prezenta intregii prese.
A propus Bucurestiul. Ioane a propus Timisoara...lasand deschisa posibilitatea sustinerii respectivelor dezbateri si la Cluj, Iasi, Bucuresti, etc.
Ponta este un politician antrenat in eterna lupta PSD vs. ceilalti/
dusmanii poporului. Pe Iohannis nu-l intereseaza circul.
Anyway. Se pare ca Iohannis si-a pastrat un parcurs constant dar demonstreaza ca stie când sa apese acceleratia.
Pe mine ma intereseaza argumentele si Ioane le are la el. In partea ailalta vad doar pomeni...care duc nicaieri.
paul scrie:Bai, da' s-o spart teava cu basei pe forumul asta ?
Am si eu o limita! Voi sunteti multi si eu sunt ... singur ! Sa nu mi-o bagati pe aia cu "daca doi iti spun ca esti beat" ...
Nu esti singur deloc...poate esti cel mai vocal. Poate ceilati sustinatori nu au cuvintele la ei asa ca tine.
Daca nu aveai alta opinie, era un monolog aici sau nu comenta nimeni.