D-le NEHOTARAT ,mai batran de 40 si fara facultate = OBLIGATORIU, trebuie sa votezi.. sau NU =e dreptul d-tale .
In stanga avem China si Rusia .
In dreapta avem SUA .
Ca doctrina stanga-dreapta .
Noi suntem =NICAIERI , nici calare nici pe jos , nici fierbinte nici rece .....
EU , pielea P din Dragasani , nu votez stanga si nici dreapta , ele nu EXISTA in Ro decat ca GASTI MAFIOTE .
-'96-'00 Ro , sub conducere de dreapta a fost la un pas de COLAPS /INCAPACITATE de PLATA (Grecia )= NEAGA cineva ?
-'00-'04, NEMERNICUL de Nastase o redreseaza (prospera si BARONII la GREU

) si-i lasa lu' Base + Tariceanu stabilitate FINANCIARA/EUROPEANA /ATLANTICA(temelia)=GRESESC ?
-'04-08 - Tariceanu scandal cu Base , ce DOCTRINA , ce PROSTI = CIOLAN si pt noi BINE
-'08-'09- Antenele nenorocite si spalatoare de creier anunta ca vine CRIZA =!?-niste RAI .
BASESCU =PIELEA P de la Cotroceni - informata si inconjurat de MIEJI = Nu vine - HA-HA-HA
...T ,n-avem bani pt profesori -Base = nu STITI sa CAUTATI , HA-HA-HA
CORECT =? , corect.
'09-'12= BASE + BOC1-X _____ esti PROST sau ***** !?= ai platit mai putin/au schimbat ceva/AU rupt TOT.
NASOL veni CRIZA =omul ORI e cu VACA , ori E CRIMINAL !?
In mod normal trebuia sa stie = a mintit /in mod normal criza nu poate afecta o tara care nu exporta ci IMPORTA = ARE cineva un minuscul DUBIU ca BAS = trebuie JUDECAT pt TRADARE = astept argumente .
Bas + corifeii au unica solutie TAIEREA pensiilor si ... =SIFONAREA(oprita) dauna INTERESULUI PERSONAL , NU ?
ELENA /ELENA/ELENA/ELENA=scopul vietii mele
'89-'14 = mai rau , mai sarac - in cazul meu mai prost
Platitorul de taxe / producatorul de VALOARE nu are nevoie sa-i explic eu ca PSD = BAS
Ponta + Tariceanu = o liniste INSELATOARE
IOHANNIS+ PONTA =imi CONVINE - un SAH caldut ( de Bas se ocupa Varanu' = SIGUR )
VOTEZ =========================================== IOHANNIS
... nu ca e neamt', harnic si MIEZ = e CANDIDAT = n-am altul mai .. bun .