Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde paul » 10 Noi 2014, 23:31

ioanpuiu scrie:
paul scrie:N-am inteles pentru ce protesteaza acei cetateni la MAE ???

Acum poţi vedea.
Cetătenii aia au pus o sămînţă pentru tot ce a urmat. Cel mai prost ministru pe care l-a avut ţara asta la MAE (numitu' Corlăţean)... nu mai este.

... şi nu numai asta.

Ioane, "e grele" pentru tine ... asta-i clar ! :)
Ministrul de Externe, indiferent cum s-ar chema NU ARE COMPETENTE LEGALE PENTRU A SUPLIMENTA NUMARUL SECTIILOR DE VOT DIN STRAINATATE !!! B.E.C.-ul ARE ACESTE COMPETENTE !!! Asa spune legea si tu ca un "corifeu" al statului de drept , stii ca legea se respecta si ... NIMENI NU-I MAI PRESUS DE EA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Corlatean a demisionat din doua motive:
1)- sa nu aveti voi dreptacii motive sa contestati rezultatul alegerilor in conditiile in care Victoras castiga ( implicarea ILEGALA a ministrului de externe in suplimentarea ILEGALA a sectiilor de vot)
2)- ca sa nu mai urle aiurea oamenii vostri in asa zise manifestatii "spontane", cerand demisia ministrului !
In concluzie ... "v-au facut"(au dejucat piesa voastra, foarte prost regizata)! :lol:
Aaah, am uitat ... o bila alba de la mine pentru catindatul Johannis: poate sa vorbeasca! :lol: Numai ca ... tot prostii spune (din salariul de profesor si-a cumparat 6 case)! :lol:
LE ... mai aveti o sansa in diaspora: inghesuiti-va la vot la ora 20 si apoi ... urlati pe strazi ! :oops:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde ioanpuiu » 10 Noi 2014, 23:34

Acum, în direct la Realitatea ...
Cum justifică amărîtu' de Dragnea imposibilitatea emiterii unei OUG care să permită deschiderea de noi secţii de vot în diaspora ?
Zice ... domne, dacă s-ar da acum o ordonanţă, ar putea să vină Monica Macovei şi să susţină că rezultatele din turul unu sunt nelegitime deoarece i s-a restricţionat un drept, că mai multe secţii de vot şi cu mai multe voturi exprimate în diaspora, ar fi intrat ea în turul doi.

Implicit, recunoaşte dobitocu' că a fost o restricţionare.

... cu veselie :lol: pentru Paul.

LE ... am uitat să-ţi spun ... Biroul Electoral Central e în subordinea lu' mama :lol: :lol: :lol:
Ultima oară modificat de ioanpuiu pe 10 Noi 2014, 23:37, modificat 1 dată în total.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde paul » 10 Noi 2014, 23:37

ioanpuiu scrie:Minivacanţă pentru studenţi, în speranţa că îi împrăştie pe la casele lor.
De ce ia guvernul candidatului Ponta decizia asta :?:

Pai, uite d'-aia !
Studentii au alergie daca voteaza in localitatile de domiciliu ??? :oops: Sau acolo, nu-i votul valabil ?
Sau ... nu-i mai puteti voi manipula scotandu-i pe seara din camine, platindu-i ca sa voteze ??? Eventual, daca puneti de vreo razmerita "spontana"sa ... achieseze ! ;)
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde ioanpuiu » 10 Noi 2014, 23:40

Tu dacă nu participi fizic şi vezi doar la TV, crezi că toate-s filme, regii .
ioanpuiu

Mesajde paul » 10 Noi 2014, 23:42

ioanpuiu scrie:
LE ... am uitat să-ţi spun ... Biroul Electoral Central e în subordinea lu' mama :lol: :lol: :lol:

Pai cum ... justitia nu-i INDEPENDENTA ???????????????????????????????????? :shock: :shock:
In cazul asta chiar ar trebui sa plecati TOTI acasa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lasati pe altii ... cu asta ieseati si prosteati fraierii si acum retractati si voi ?????????????????????????
paul

Mesajde paul » 10 Noi 2014, 23:49

ioanpuiu scrie:Tu dacă nu participi fizic şi vezi doar la TV, crezi că toate-s filme, regii .

Pai, cand il vezi pe primarul Timisoarei prin preajma manifestantilor (trecea "intamplator"pe acolo), tu ce ti-ai imagina ??? Cand vezi oameni filmati luand bani ( unu Mircea care trebuia sa le mai dea 6 sute), cand vezi fluturand steagul verde cu cruce alba ( steagul republicii Banat :shock: :shock: :shock: ), cand vezi autocare sticarite cu Johannis si mail-ul de multumire al acestuia printat pe parbriz, tu ce ti-ai imagina ???? :oops:
paul

Mesajde ioanpuiu » 10 Noi 2014, 23:50

Organizarea alegerilor nu cade în sarcina justiţiei.
ioanpuiu scrie:Acum, în direct la Realitatea ...
Cum justifică amărîtu' de Dragnea imposibilitatea emiterii unei OUG care să permită deschiderea de noi secţii de vot în diaspora ?
Zice ... domne, dacă s-ar da acum o ordonanţă, ar putea să vină Monica Macovei şi să susţină că rezultatele din turul unu sunt nelegitime deoarece i s-a restricţionat un drept, că mai multe secţii de vot şi cu mai multe voturi exprimate în diaspora, ar fi intrat ea în turul doi.

Implicit, recunoaşte dobitocu' că a fost o restricţionare.
ioanpuiu

Mesajde paul » 10 Noi 2014, 23:54

ioanpuiu scrie:Organizarea alegerilor nu cade în sarcina justiţiei.

Organizarea NU, suplimentarea numarului de sectii DA ( in sarcina justitiei) ! :idea:
paul

Mesajde ioanpuiu » 10 Noi 2014, 23:56

Întrebare simplă.
Votul tău este de vînzare, Paule ? ... eu bănuiesc că nu.
Şi mai bănuiesc că nu eşti unicat în ţara asta, la fel ca tinerii intervievaţi de Reuters, care au răspuns într-o limbă de circulaţie internatională :)

Ultima oară modificat de ioanpuiu pe 11 Noi 2014, 00:03, modificat 1 dată în total.
ioanpuiu

Mesajde paul » 11 Noi 2014, 00:03

ioanpuiu scrie:Întrebare simplă.
Votul tău este de vînzare, Paule ? ... eu bănuiesc că nu.
Şi mai bănuiesc că nu eşti unicat în ţara asta, la fel ca tinerii intervievaţi de Reuters, care au răspuns într-o limbă de circulaţie internatională :)

Banuiesti bine ! ;)
Nu la tinerii intervievati de Reuters m-am referit !
Ci la aia intervievati de televiziunile noastre care se cam codeau la intrebarea, "de ce stati la randul acesta"? :oops:
paul

Mesajde ioanpuiu » 11 Noi 2014, 00:05

paul scrie:Nu la tinerii intervievati de Reuters m-am referit !
Ci la aia intervievati de televiziunile noastre care se cam codeau la intrebarea, "de ce stati la randul acesta"? :oops:

Şi aia e proba ta de corupţie, de vînzare a votului ?

:lol:
ioanpuiu

Mesajde feederman » 11 Noi 2014, 10:12

Donbazil scrie:Sal'tare!
Domnule, "federnixt"... nu-i treaba mea sa judec...Eu doar am reprodus ce apare in presa.....Ca-i maculatura sau nu, asta nu-i treaba mea....Daca a aparut in presa si persoanele despre care se scrie nu au dat in judecata respectivele publicatii inseamna ceva......Daca institutiile statului nu au cercetat -( ca n-au avut voie de sus, pentru ca persoana era deja " in carti"), - asta-i altceva....Eu doar citesc ce apare si-mi pun niste intrebari.....Si poate, ca mine mai sunt cativa......Sa fiti sanatos domnule " feder"....
( si eram genosse militzioner) - in Sanmihaiul German,
Aufuterzen!..... :twisted:
Hai, pe bune, faceti parte din FDGR ?....

Genosse Organu (Mil-er)
Dragostea dintai nu se uita niciodata. Inteleg ca ai asteptat cu nerabdare rechemarea la arme, in folosul mumei patrii( muma, pentru cei cu pensii, cat patru pensii medii). Aude!? Astfel incat “, munca de partid “si “lupta de clasa”, nemaigasindu-se nici macar la latrine, recursul la calomnie, de altfel, procedeul de baza , al vechiului organ, a fost ridicat la rangul de argument, sufficient pentru a condamna un om . Pentru un organ cu experienta in cercetare- scotocire, si pentru respect fata de colegi , ar fi trebuit sa fi obiectiv in prezentarea drept dovezi, a unor simple afirmatii, in care nici macar genossesia voastra nu crede. O dovada de disciplina si iubire Vesnica fata de temuta culoare albastra pe fond rosu .Ocii ciornaie i prekrasniie, exportati si adaptati pentru uzul cozilor de topor romanesti.
Cu FDGR –ul nu ai nimerit-o. Nu sunt neamt, dar sunt bucuros ca mai avem, si pot spune, ca din punct de vedere al cunostintelor de cultura, limba sasilor , schwabilor si landlerilor, sederea G-voastre pe la SNS, se poate asemana cu o ttrecere a gastei prin balta. O fi de la amintirea gusturilor copilariei. Si eu cand imi aduc aminte de ele…: dragavei, stevie , loboda si mai ales prazul. Ce praz era pe vremuri!
Ca tot identificasi “contravenientul infractor” si simti mancarime la palma obisnuita cu *ulanul, uite acilisea o lista cu material didactic. Spor la treaba!
1. Adrian Nastase, prim ministru, presedinte PSD, condamnat definitiv
2. Liviu Dragnea, secretar general PSD, deputat PSD, trimis in judecata
3. Viorel Hrebenciuc, cercetat penal
4. Voicu Catalin, deputat PSD, condamnat definitiv
5. Ecaterina Andronescu, ministru PSD, senator, cercetata penal
6. Serban Mihailescu, senator, urmarit penal
7. Miron Mitrea, vicepres. PSD, vicepres CDEP, condamnat la 2 ani cu executare in prima instanta.
8. Dan Nica, europarlamentar PSD, cercetat penal
9. Dan Sova, senator, vicepres. PSD, cercetat penal
10. Ioan Adam, Senator PSD, cercetat penal
11. Victor Mocanu, senator PSD, trimis in judecata
12. Adrian Duicu, fost pres CJ, cercetat penal
13. George Bunea Stancu pres. CJ Braila, cercetat penal
14. Nicusor Constantinescu, presedinte CJ Constanta, trimis in judecata
15. Ion Prioteasa, sef CJ Dolj, cercetat penal
16. Sebastian Ghita, deputat PSD, trimis in judecata
17. Ristea Priboi, deputat PSD, trimis in judecata
18. Maior Lazar Dorin, deputat PSD, condamnat la inchisoare cu executare, nedefinitiv
19. Dumitru Ion, deputat PSD, trimis in judecata
20. Marian Oprisan, presedinte CJ Vrancea, trimis in judecata
21. Bradisteanu Serban Alexandru, senator PSD, cercetat penal in dosarul Nastase, trimis in judecata pt. Abuz in serviciu
22. Mazare Radu, primar Constanta, trimis in judecata
23. Mirza Gavril, presedinte CJ Suceava, trimis in judecata
24. Surupaceanu Mugurel, senator PSD, trimis in judecata
25. Constantin Nicolescu, presedinte CJ Arges, trimis in judecata
26. Ghiveciu Marian, deputat PSD, trimis in judecata
27. Niculae Badalau, deputat PSD, cercetat penal
28. Florin Paslaru, deputat PSD, cercetat penal
29. Ion Stan, deputat PSD, cercetat penal
30. Nicolae Vasilescu, deputat PSD, trimis in judecata
31. Constantin Boscoldeala, primar PSD Buzau, trimis in judecata
32. Constantin Contac, Presedinte CJ Botosani, condamnat definitiv
33. Sebastian Secosan, sef OPC Bihor,
34. Duta Vasile, senator PSD, condamnat definitiv
35. Cutean Emilian Vasile, deputat PSD, secretar de Stat condamnat definitiv la inchisoare cu executare

Cred ca lipseste Voiculescu &Co, Cocos Dorin, si altii...
Si ciresica dupe tort. Ghici ciuperca, cine si-a dosit sutana si epoletii?
Sal'tare!
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde peterneamt » 11 Noi 2014, 10:25

Ce îmi place mie, este că lista se va mării şi va cuprinde tot spectru politic de la stânga la dreapta pentru că nici unul din înbogăţiţii de după revoluţie nu a făcut banii cinstit......din dat cu sapa sau din salarii.... şi că acum faţă de atunci se recuperează prejudiciul......:lol:
peterneamt

Mesajde Bambucha » 11 Noi 2014, 10:33

Mr Puiu,
Atat timp cat ca si partener de dialog sunteti catalogat ridicol, vedeti si opinia de mai jos. Americanul are o vorba "follow the money"!

feederman scrie: In orice process de apreciere o parte este neinformata iar alta interesata. Evident colegul nu se incadreaza in prima categorie.

PS. Sora-mea fiind pe 2 Noiembrie in Muenchen s-a dus sa voteze ca tot omul, insa cand a vazut coada la sectia de votare si-a amintit instant de cozile de la paine de dinainte de ' 89. Avand 2 copii mici a renuntat sa stea la o coada interminabila in frig... Vorbim de un drept fundamental pe care organizatia politica actuala i l-a luat.
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde TDI » 11 Noi 2014, 11:32

http://m.ziare.com/victor-ponta/preot-in-biserica-votati-victor-ponta-amin-1332571
Eu cred ca BOR realizează ca fără PSD vine momentul in care banii de la stat pentru biserica, dupa retrocedari, au termen de expirare. Banii de la stat au ca scuza secularizarea averilor manastiresti. Dar ce te faci când ajungi sa ai deflatie in marfa pe care-o vinzi? Pentru ca asta face biserica, cu putine exceptii - vinde si cumpara credinta.
TDI

Mesajde paul » 11 Noi 2014, 11:58

Bambucha scrie:Mr Puiu,
Atat timp cat ca si partener de dialog sunteti catalogat ridicol, vedeti si opinia de mai jos. Americanul are o vorba "follow the money"!

Caline,in primul rand te rog sa ma scuzi ! N-am avut in intentie sa te jignesc cand am spus ca "sunteti ridicoli"! Fiind luat de valul Feederman, am generalizat si eu la fel ca el ! Imi pare rau daca te-am ofensat, chiar esti un tip cu care se poate dialoga ! In alta ordine de idei, eu fiind singur impotriva tuturor, mai scap cate-o perla ! :cry: Scuza-ma !
Sper ca ... m-ai inteles ! Nu era cu "directa"la tine, era ceva generic ! :oops:
paul

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE