Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde paul » 11 Noi 2014, 14:07

Ioan Guist scrie:Paul,
Ai ma curaj sate uiti pana la capat?? Sa te uiti si sa nu scrasnesti din dinti :D
Ai ma curajul sa privesti si sa asculti ?
Priveste linistit si eliberat acest clip.O singura data macar.
https://www.facebook.com/video.php?v=721852827901971
:lol:
Hai ma nu plange acuma!

Ioane, am privit si ... n-am plans, nici n-am scrasnit ! :)
Mobilizator pentru ... dreptaci ! Pe mine ma lasa ... rece ! Fiecare are dreptul la visare ! :oops:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde feederman » 11 Noi 2014, 14:15

paul scrie:
Ioan Guist scrie:"Cu stanga nici macar cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara." Petre Tutea
Unii nu pot face cruce nici cu dreapta :oops:

Defect profesional, cauzat de manuirea indelungata a secerii si a barosului. Dar baietii s-au adaptat. Este drept ca stau picior peste picior, isi dau ghionturi si mai spun cate o snoava pe la sfintele liturghii. Stanga a fost totdeuna utila, la manuirea hartiei igienice. Ce sa-i faci, predestinatie cu adevarat divina.
paul scrie:
Fiind luat de valul Feederman, am generalizat si eu la fel ca el ![/quote].
Fie cum zici: concluzia aceea fu a lui Lapusneanu*. Pai atunci hai sa ...rationam. Daca unul zice si face ceva= caz particular, daca zice inca unul= intamplare, daca mai zice si face inca unul=coincidenta, daca unul facu constatarea, acu aproape 400 de ani si se repeta in ultimii 70 de ani, cu precadere in ultimii 25, ce-o fi oare, confirmare?. Ajungem musai la generalizare. Ii putem zice mutatie genetica?!
* Multi da prosti = Esenta democratiei multilateral dezvoltate. Petre Tutea la spunea altfel.
Ultima oară modificat de feederman pe 11 Noi 2014, 14:18, modificat 1 dată în total.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde akmm » 11 Noi 2014, 14:17

paul scrie:AKMM, nu explici de ce Johannis inseamna inainte ! Daca te apuci s-o faci apoi te rog s-o faci "aplecat"(argumentat)! Iarasi ... ponta inseamna inapoi. La fel de "aplecat"daca se poate !
"Tot o tragem cu taiatul pensiilor" ... pensie de 530 lei ! CAS ilegal ... incasat ! Adica bietul om , dupa o viata de munca ramanea cu ceva peste 400lei ! Cum se supravietuieste cu acesti bani ???
Intotdeauna mi-ai facut impresia unui om onest ! Aceeasi oameni care erau in spatele lui Basescu sunt acum in spatele lui Johannis! Cum adica, jos Base sus Johannis ???

O sa raspund.
In momentul in care nu mai facem pe inocentii.
Am zis eu ceva de pensiile de 530 lei?
Cat priveste CAS, e o intreaga filozofie.
Rezist la orice, în afara tentaţiilor.Oscar Wilde
akmm

Mesajde Mircea_63 » 11 Noi 2014, 14:21

paul scrie:
ioanpuiu scrie:Minivacanţă pentru studenţi, în speranţa că îi împrăştie pe la casele lor.
De ce ia guvernul candidatului Ponta decizia asta :?:

Pai, uite d'-aia !
Studentii au alergie daca voteaza in localitatile de domiciliu ??? :oops: Sau acolo, nu-i votul valabil ?
Sau ... nu-i mai puteti voi manipula scotandu-i pe seara din camine, platindu-i ca sa voteze ??? Eventual, daca puneti de vreo razmerita "spontana"sa ... achieseze ! ;)

Asta-i tare de tot. :lol: :(

1. Stupid! Ce mare branza iesirea la vot? Declaram stare de necesitate, de urgenta, inchidem scolile si fiecare se duce acasa ca sa voteze?
2. Stupid 2! Nu mai pot fi manipulati, scosi din camine si platindu-i sa voteze?
Cine sau ce garanteaza ca studentii vor pleca spre localitatile lor de bastina. Aiurea in tramvai, primesc liber si au ocazia sa mai invete sau... sa traga un chef sau chiar o iesire seara prin jurul caminelor strigand jos... Johannis.
De ce ar striga musai "jos Ponta"?

* intrebare: daca ar striga "Jos Johannis"... se "dedesupt" intelege ca este o manifestare sincera a convingerilor lor cetatenesti. Numai daca il huiduie pe Ponta sunt... platiti.

Cum diferentiezi razmeritele spontane de cele nespontane? Cum sa imi dau seama daca cea pentru Raed Arafat a fost spontana?

Aberatiile astea cu revolte platite sunt de prost gust. Cum sa te duci intr-un camin si sa imparti bani pentru asa ceva?
Iti dau seama ca un lucru cunoscut de atatia oameni rasufla imediat?

paul scrie:Pentru prima data votez ... absent ! Fara nici o implicare ... emotionala ! Mi-ar place sa iese Ponta presedinte, pentru a intelege baseii ca nu poti prosti pe fata un popor, la infinit ! Votez doar pentru placerea-mi perversa de a le vedea fetele baseilor cu capitanul in frunte, cand vor realiza ca ... s-a terminat !

Paul, promit sa votez cu Ponta daca imi explici cum ai ajuns la concluzia ca simpatizantii lui Johan sunt... Basei.

Daca dobitocul si boul de Basescu era cu mintea limpede si nu cu creierul sub fusta unei femei, s-ar fi straduit sa lase urmasi care sa continuie ce a inceput. Asta este cel mai mare esec al lui, poate da mana cu Clinton.
Daca Ponta va fi presedinte... lui Base trebuie sa-i multumeasca.
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde nae » 11 Noi 2014, 14:31

feederman scrie:... Petre Tutea la spunea altfel.

:?
Mi-a placut D Margarit (ca apicultor inaca imi place ) pana au aparut ''doi'' ''admiratoarea d-nei Udrea''care-l CUNOSC = !?, prea bun , prea ca la tara !
DA pe EBA care ai votat-O frate ?, doare ,NU !
:lol: :lol: :lol:
Afar' de IG va mai cunoaste CINEVA ?
nae

Mesajde nae » 11 Noi 2014, 14:47

Mircea_63 scrie:Daca dobitocul si boul de Basescu era cu mintea limpede si nu cu creierul sub fusta unei femei, s-ar fi straduit sa lase urmasi care sa continuie ce a inceput. Asta este cel mai mare esec al lui, poate da mana cu Clinton.

ARDELENE , RESPECT .
AM SPERANTA , multumesc.
nae

Mesajde feederman » 11 Noi 2014, 15:04

paul scrie:"Tot o tragem cu taiatul pensiilor" ... pensie de 530 lei ! CAS ilegal ... incasat ! Adica bietul om , dupa o viata de munca ramanea cu ceva peste 400lei ! Cum se supravietuieste cu acesti bani ???
Aceeasi oameni care erau in spatele lui Basescu sunt acum in spatele lui Johannis! Cum adica, jos Base sus Johannis ???

Faci o diversiune perversa, ca toate diversiunile, adresata oamenilor lui Lapusneanu, dar gresisi site-ul. Nu prea sunt pe aici. Pisolarul a explicat clar cine a fost afectat de ''taierea" pensiilor . Nu vrei sa recunosti ca intelegi si ca stii prea bine despre ce este vorba. Pensiile mici sub 1000 nu le-a facut Basescu, pe care il de altfel il detest pentru comportamentul brutal si abuziv si nici nu le-a taiat. Ele detin o pondere de cca 80 % din total. Fiindca Un asa zis social democrat ar trebui sa fie preocupat de dreptate si echitate, poate-ti aduci aminte ca a incercat sa elimine pensiile speciale, nesimtite si sa aplice principuil contributivitatii. Ai ceva de spus despre asta. Explica de ce PSd le reintroduce. Explica fara patima, cum ar fi platit guvernele post Tariceanu , slariile si pensiile oferite sub presiunea santajului PSD , cu rezerve epuizate, si cu un deficit bugetar de peste 7 %. Asta pentru functie, ar fi fost si este in stare sa-si vanda mama. Iar Ponta si grupul de infractori din jurul lui, sunt in stare sa arunce tara in flacari. A aruncat calomniile mizere, in spatiul public, iar acum spune, cine eu? . Calomniaza, calomniaza, tot ramane ceva, principiu care a pus bazele stiintei obscure a manipularii. Asocierea lui Iohanis cu Basescu , nu are alt argument decat cunoscutul indemn Stalinist: cine nu-i cu noi, este contra noastra. Daca acum in jurul lui Iohanis se regasesc oameni aflati in preajma lui Basescu se datoreaza faptului ca ei au gasit in ei puterea de a parcurge un drum, acela pe care Saul a vazut adevarul. Frumos si predestinat nume, si in mod straniu scris si pronuntat in limba ... germana. Ca Iohannis. Deduc de aici , (defect profesional ce sa-i faci) , recunoscand maiestria argumentelor contra evidentelor, ca ai cca 120 de ani, din moment ce le stapanesti la perfectiune. Sau esti un elev foarte talentat care si-a depasit profesorii. Ca meserie , toata admiratia: jos palaria! Meseria.Atat!
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde TDI » 11 Noi 2014, 16:33

TDI scrie:http://m.ziare.com/victor-ponta/preot-in-biserica-votati-victor-ponta-amin-1332571
Eu cred ca BOR realizează ca fără PSD vine momentul in care banii de la stat pentru biserica, dupa retrocedari, au termen de expirare. Banii de la stat au ca scuza secularizarea averilor manastiresti. Dar ce te faci când ajungi sa ai deflatie in marfa pe care-o vinzi? Pentru ca asta face biserica, cu putine exceptii - vinde si cumpara credinta.

Povestea continua. http://m.ziare.com/alegeri/dupa-fapta-si-rasplata-ponta-da-imobile-gratuite-preotilor-care-au-facut-campanie-pro-psd-1332654
Pur si simplu, ghețarul începe sa scoată cornul cate puțin - saltand aureola plina de posturi, rugăciuni si alte asemenea.

Eu pe Closcutz îl stiu de preot, - oare s-ar preta? De fapt, ce vorbesc eu; democratie, democratie dar nu la BOR.
TDI

Mesajde paul » 11 Noi 2014, 20:11

Mircea_63 scrie:
paul scrie:Pentru prima data votez ... absent ! Fara nici o implicare ... emotionala ! Mi-ar place sa iese Ponta presedinte, pentru a intelege baseii ca nu poti prosti pe fata un popor, la infinit ! Votez doar pentru placerea-mi perversa de a le vedea fetele baseilor cu capitanul in frunte, cand vor realiza ca ... s-a terminat !

Paul, promit sa votez cu Ponta daca imi explici cum ai ajuns la concluzia ca simpatizantii lui Johan sunt... Basei.

Daca dobitocul si boul de Basescu era cu mintea limpede si nu cu creierul sub fusta unei femei, s-ar fi straduit sa lase urmasi care sa continuie ce a inceput. Asta este cel mai mare esec al lui, poate da mana cu Clinton.

Mircea, poate nu ai observat, eu nu incerc sa conving pe nimeni sa voteze cu Ponta. Altii incearca sa ma convinga pe mine sa votez ... Johannis ! ;) Ideea este ca am intervenit pe aici pentru ca era prea mare bataia de joc la adresa unui om care a incercat sa mai repare din dezastrul produs de basisti !

Ca sa-ti raspund la intrebare, Blaga,Felix Tataru, Ioan Oltean, Videanu, ....... in barca cui sunt ??? Nu acestia erau oamenii din spatele lui Base in campaniile electorale ???
Eu am spus-o demult ca Base prin actiunile lui a valorizat stanga !
LE ... se pare ca si-o incordat muschii Johannis si vine la Realitatea ! Doamne ajuta ! :P
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde paul » 11 Noi 2014, 20:50

paul scrie:
LE ... se pare ca si-o incordat muschii Johannis si vine la Realitatea ! Doamne ajuta ! :P

Acuma intreb si eu, cand are cuvant Johannis asta ??? :o
Cand spune ca nu Ponta-i face agenda, cand spune ca vrea platforma neutra ??? :lol: Sau, a vazut ca "moartea-i cat casa", cand l-au "amenintat"cei de la Realitatea ca-si reconsidera pozitia in ceea ce-l priveste ! ;)
Are cuvant ... "romanul" Werner !!! :twisted: ( rade si dracu')
paul

Mesajde Mircea_63 » 11 Noi 2014, 21:00

Paul, daca e asa, inseamna ca Ponta ii are in spate pe mostenitorii, urmasii politici ai d-lui Coposu. Emil Constantinescu si Victor Ciorbea. Ce-i drept, in aceeasi barca se afla si Iliescu. Ce concluzie sa trag?
Cunosc o multime de oameni care nu erau Basisti, cu toate acestea acum nu au devenit Pontisti, ci simpatizeaza cu Johan.
Daca ar candida cei pomeniti de tine si ar fi vorba de vot nominal, sper ca esti convins ca niciunul nu ar avea votul meu.

Eu nu incerc sa te conving de nimic. La cat te cunosc, mai mult te-as intarata :lol: . In ce il priveste pe Johan, nu am convingeri, ci doar sperante. Insa in ce il priveste pe Ponta... DA am convingeri. :mrgreen:

Unde mai pui ca in ultimele zile... ce era topicul asta fara tine? Pe bune! Ai fost sarea si piperul. :)
Mircea_63

Mesajde Mircea_63 » 11 Noi 2014, 21:01

Helau, te-ai uitat aseara la Realitatea? S-a stabilit in public participarea si n-a fost deloc cum spui tu. :(
Mircea_63

Mesajde ioanpuiu » 11 Noi 2014, 22:00

paul scrie:Acuma intreb si eu, cand are cuvant Johannis asta ??? :o

Dacă are cam cu aceeaşi frecvenţă ca Ponta, e bine ?

;)
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde paul » 11 Noi 2014, 22:01

Mircea_63 scrie:Helau, te-ai uitat aseara la Realitatea? S-a stabilit in public participarea si n-a fost deloc cum spui tu. :(

M-am uitat si ... este asa cum spun eu ! ;)
In faza initiala Johannis a spus ... niet ( o dadea-n platforme) apoi dupa ce-o fost tras de atentie de Rares Bogdan, a acceptat sa se intalneasca staff-urile si ... "nu promit nimic"(vorbele lui) ! :o
paul

Mesajde paul » 11 Noi 2014, 22:02

ioanpuiu scrie:Dacă are cam cu aceeaşi frecvenţă ca Ponta, e bine ?

;)

Mai trebuie sa manance multa mamaliga sa poata ! 8-)
paul

Mesajde ves.lucian.zabrani » 11 Noi 2014, 22:05

Paul , prietenul meu , nu cumva pe vremea cand Ponta a fost primministru a aparut impozitul apicol ???
Recunosc , s-ar putea sa ma insel !!!
:P :P :P
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE