Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde ioanpuiu » 13 Noi 2014, 20:33

Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde paul » 13 Noi 2014, 20:40

Pfoai, numa' cu 35 % ??? 8-)
Habar n-au astia de la Mediafax ! Cota va creste la 80% ! :shock:
Baga si tu dintr-astea, daca vrei sa mai speri la o diferenta procentuala de mai putin de 10 % ! Altfel ... jale si amaraciune in tabara basista ! :oops:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde luci » 13 Noi 2014, 20:42

"Statul protejeaza proprietatea privata" asa parca suna un paragraf din constitutie. Aceasta "protejare" ne-a lasat fara resursele lasate de Dumnezeu in aceasta parte a lumii; paduri; petrol;gaz;etc; etc;etc.Daca statul garanteaza proprietatea privata(a mea; a ta ; comuna a statului) ar mai fi ia in mainile altora ? De ce spun asta? Singura schimbare la constitutie pe care ar aduceo sasu (din ce a afirmat cu o ora in urma la radio pe Romania Actualitati ar fi legat de imunitatea presedintelui) adica frectie la piciorul de lemn. NOI CEI CE NE-AM NASCUT AICI ramane sa continuam sa fim niste slugi in propria tara. Resursele noastre raman tot in mana altora iar noi ramanem tot niste slugi ia Europa ; sudoarea muncii noastre o vom da tot strainilor.
“Nimeni n-a vazut vreodata pe Dumnezeu; singurul Lui Fiu, care este in sanul Tatalui, Acela L-a facut cunoscut.”
luci

Mesajde ioanpuiu » 13 Noi 2014, 20:46

Pentru un pumn de arginţi (ştiţi voi ;) ) biserica ortodoxă face dedicaţii ca maneliştii. :lol:

una ...
Sa fim uniti si sa votam un presedinte ortodox, Victor Ponta, caci el poate sa ne ajute sa ne ducem viata noastra pe calea desavarsirii
....................................................................
alta ...
ioanpuiu

Mesajde ioanpuiu » 13 Noi 2014, 20:49

paul scrie:Pfoai, numa' cu 35 % ??? 8-)

Frumoşi raybani !
ioanpuiu

Mesajde paul » 13 Noi 2014, 20:51

ioanpuiu scrie:Frumoşi raybani !

Ioane, io-s mai de stanga (conjunctural) adica ... mai prost ! :D Poti sa asiguri traducerea la ce-ai spus mai sus ? :D
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde ioanpuiu » 13 Noi 2014, 20:57

Ţi-am văzut ochelarii. :)
(pluralul "romănesc" pentru Ray-Ban)
ioanpuiu

Mesajde ioanpuiu » 13 Noi 2014, 21:08

ioanpuiu

Mesajde ioanpuiu » 13 Noi 2014, 21:10

ioanpuiu

Mesajde Aurel1959 » 13 Noi 2014, 21:53

ghitacusman scrie:oare cat timp vom mai suporta astfel de obiceiuri de oameni inapoiati mintal ?

Atata timp cat principala preocupare a asazisilor politicieni va fi sa ne dezbine sa ne atate unii contra altora.
" In viata la toti li-e greu,dar nu la toti deodata si nu la toti la fel"
Aurel1959

Mesajde Mircea_63 » 13 Noi 2014, 22:10

ghitacusman scrie:oare cat timp vom mai suporta astfel de obiceiuri de oameni inapoiati mintal ?

Exista legislatie pentru asa ceva? :? Este suficient ca justitia sa-si faca datoria.

Il mai voteaza cineva vreodata pe omul asta sau partidul pe a carui lista apare? Daca DA, atunci il merita.
Partidul din care face parte il elimina ca pe o masea stricata. DA? Perfect, merg mai departe. NU? Cine mai voteaza ceva ce are legatura cu acest partid, isi merita soarta.
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde CristianBee » 13 Noi 2014, 22:25

luci scrie:"Statul protejeaza proprietatea privata" asa parca suna un paragraf din constitutie. Aceasta "protejare" ne-a lasat fara resursele lasate de Dumnezeu in aceasta parte a lumii; paduri; petrol;gaz;etc; etc;etc.Daca statul garanteaza proprietatea privata(a mea; a ta ; comuna a statului) ar mai fi ia in mainile altora ? De ce spun asta? Singura schimbare la constitutie pe care ar aduceo sasu (din ce a afirmat cu o ora in urma la radio pe Romania Actualitati ar fi legat de imunitatea presedintelui) adica frectie la piciorul de lemn. NOI CEI CE NE-AM NASCUT AICI ramane sa continuam sa fim niste slugi in propria tara. Resursele noastre raman tot in mana altora iar noi ramanem tot niste slugi ia Europa ; sudoarea muncii noastre o vom da tot strainilor.

Pe langa faptul legat de imunitatea presedintelui Iohannis a declarat despre resursele naturale ca bunastarea venita odata cu exploatarea acestor resurse trebuie sa se imparta echitabil intre stat si proprietarul terenului daca pot spune asa . Deci a spus si despre asta .
CristianBee

Mesajde luci » 13 Noi 2014, 22:40

Cine voteaza de obicei: membrii de partid; rudele lor si cei ce traiesc din contracte cu statul. La acestia se adauga cei ce traiesc din ajutoare sociale si voteaza de teama primarilor(probabil deaia Ponta a dat ordonanta migratiei ca altfel de ce l-ar vota cineva) dar cata vreme statul nu garanteaza proprietatea ea poate si va fi furata cu concursul reprezentantilor statului asa cum s-a intamplat in ultimii ani.
“Nimeni n-a vazut vreodata pe Dumnezeu; singurul Lui Fiu, care este in sanul Tatalui, Acela L-a facut cunoscut.”
luci

Mesajde Donbazil » 13 Noi 2014, 23:47

Sal'tare!
Cica l-au scos din grila realitatii tv pe Ion Cristoiu pentru ca n-a fost destul de incisiv fata de Ponta si n-a laudat destul pe Iohannis, cum primise dispozitie de la Rares Bogdan....Nu cred, - da' de unde iese fumul???.... :shock: :o

Sal'tare!

....Rareş Bogdan, MODERATOR: „Am ridicat de trei ori mingea la fileu pentru Iohannis, îmi venea mie să sar. El se uita la ceas, fir-ar al dracului de ceas”
Donbazil

Mesajde Mircea_63 » 13 Noi 2014, 23:56

Donbazil, dovada. Sursa...?

Lasand deoparte ca intreb si eu: cu d`astea vii in sustinerea lui Ponta? :lol:
Te credeam mai serios. ;)
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE