Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde peterneamt » 17 Noi 2014, 22:33

Păi ce ? ... îl face ea cu mâinile sau cu bani ei ??? ... sugea-me-ar pixul !!!
De-ar şti colegii ce "calități" instinctuale are această individă ... m-ar înțelege.[/quote]
Cred că la treaba aia cu....pixul....o să cam fie coadă....! :lol:
:D
peterneamt

Mesajde activ » 17 Noi 2014, 22:39

peterneamt scrie:Păi ce ? ... îl face ea cu mâinile sau cu bani ei ??? ... sugea-me-ar pixul !!!
De-ar şti colegii ce "calități" instinctuale are această individă ... m-ar înțelege.

Cred că la treaba aia cu....pixul....o să cam fie coadă....! :lol:
:D[/quote]

LIKE !

PS. Atenție ! ... eu m-am anunțat primul ! :)
NIMENI nu le ştie pe TOATE ! ... Ascultă-i pe TOŢI şi fă cum e mai bine pentru TINE !
activ

Mesajde Ioan Guist » 17 Noi 2014, 22:42

paul scrie:1 daca nu era manipularea masiva pe on lainuri,
2 nu mai vorbeam acum nici de indarjire, nici de sacrificiu !
3 Exista generatia feisbuc,
4 manelizata pana-n prasele, pe care daca stii cum "s-o iei", ii plimbi asa cum plimba ciobanul oile !

Fac un efort de dragul tau.

1 Ce inseamna manipulare?? Sa faci schimb de pareri si obtiuni (ca si acilea pe forum ) se cheama manipulare? Toti posesorii de facebuk sunt dobitoci? Aici o gresit si teodorescu sau firea !! Asta nu este decat drog marca Antene.Nu ma astept sa accepti.
2 Indarjirea si sacrificiul romanilor, dovedit intregii lumi, nu sta dupa aprecerea ta sau a lui sova cu firea la pachet.Slava Domnului.
3 Sa o aruncam la gunoi? Sau ce? Generatia asta e ...baliga si antenistii sunt miere de salcam ??
4 Aici esti cel putin ...adica dai dovada de lipsa de educatie.Numeste un manelist din cei ce stau cu tine de vorba pe acest subiect.
Numeste un tmpit plimbat ca o oaie.

Paul afirmatiile tale de mai sus, sunt viceversa.Si nu o spun eu. O spun cei ce posteaza acilea.O supune Europa.O spune licuriciul.O spune iesirea de la urne.O spune Dumnezeu.Doamne iarta-ma!
Ba !! revino-ti o data ! Ai minte si baza solida.Stai bre o data strimb si gandeste drept, C***-m-as pe ea firma si ce o mai fi !Fa ma si tu un efort si eliberaza-te de noroiul ala de lla antene.

Sa fim sanatosi

Am vrut sa postez altceva da...uite ca nu se poate.Postarea mea ar fi picat ca nuca -n perete.Era o postare mai pe tema spirituala.Asta e.
`
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde lucky5strike » 17 Noi 2014, 22:57

Baieti, sa avem ani si sanatate, le traim pe toate, si bune si rele... sa ne ingrijim si de cuvantari...

Luati aminte la JOHAN, baiat elegant, finut, nevoie mare... :lol:
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde Ioan Guist » 17 Noi 2014, 23:03

Hai ca asta e haioasa.
E direct din sediul PSD.
Paul tu nu te uiti sa nu't faca rau. :lol:
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde lucky5strike » 17 Noi 2014, 23:04

Pacat de romanii blocati la vot. Cati nu s-or fi intors din drum, scarbiti de organizare, vazand in fata o coada de 1 km.

Prezenta la vot in diaspora e... doar 10%.
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde proapis13 » 17 Noi 2014, 23:07

NU AM INTELES SI NU O SA INTELEG NICIODATA DE UNDE ATATA INCRANCENARE ATAT INAINTE CAT SI DUPA ALEGERI ....la unii....
am mai scris si pe alte forumuri,la MH S-A VOTAT PONTA PESTE 60%...SI SOACRA MEA NU ARE ,,FEISBUC''...
'soacrele altora fara acces la info ce o avem noi sunt mai informate decat multi de pe forumuri,asa am auzit....
Au luat-o iar ca la Revolutie......,,Ati prostit poporul cu tembelizorul...''
Adicalea,eu,daca ma uitam la a3,stiam cu cine sa votez si votam bine iar daca stau toata ziua pe FB am creierul spalat si votez gresit ??/
asta se numeste propaganda de manipulare si intoxicare a maselor si se invata doar la scoala de partid,care vreti voi,sau spalare de creier....
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde State » 17 Noi 2014, 23:14

proapis13 scrie: propaganda de manipulare si intoxicare a maselor si se invata doar la scoala de partid,care vreti voi,sau spalare de creier....

Lasa-i sa urle la luna. S-au ofilit trandafirii in pesedeu...gata.

Sa ma iexprim elegant: Au supt-o in batic alaturi de Ponta. :ugeek:

Este pentru prima oara cand ma bucur ca NU mai avem minerit in Romania. Daca mai aveam, acum era jale. Singurul merit al lui Iliescu asta e, a distrus tot. Acum nepotii lui tipa ca de fapt Basescu e de vina. Lasa-i sa tipe. ;) Punem pamant pe ei pana nu se mai aud deloc.

LE: Sunt ferm convins ca inca nu a inceput ce trebuie. Toate la timpul lor.
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde Bambucha » 17 Noi 2014, 23:47

Moise Guran:
"S-a demonstrat încă o dată – nu pot ei fura, cât puteţi voi vota. Prezenţa masivă la vot, atât în ţară cât şi în străinătate (470 de mii de voturi afară, Dumnezeule!), reprezintă adevăratul semnal de schimbare al clasei politice. Pe care trebuie să îl recepţioneze corect şi noul preşedinte al României… Încerc să fiu foarte puţin critic cu dl. Iohannis acum, la începutul mandatului domniei sale, să-i acord o perioadă de acomodare. Ea se va termina la primul gest politic pe care îl va face, gest pe care îl aştept, însă, cu răbdare.

Klaus Iohannis a luat peste 6 milioane de voturi în turul al doilea, adică mai mult decât dublu decât în primul. Şi asta deşi n-a convins pe nimeni că ştie Constituţia, n-a convins că înţelege contextul extern complicat, n-a convins că are o viziune economică ce ar putea scoate ţara din ambiguitatea pseudoprogresistă în care se târăşte din 1989(şi, de fapt, această ambiguitate a început pe la începutul anilor ’80). Mai mult de jumătate din voturile primite de domnul Iohannis sunt voturi anti PSD, nici măcar anti Ponta, căci sunt voturi împotriva hoţiei. Adevăratul câştigător al alegerilor este DNA-ul, căci el i-a adus domnului Iohannis mai multe voturi decât a luat în primul tur.

Între cele două tururi, dl. Iohannis a avut doar două momente bune, de care trebuie să ţină cont, în primul rând. Unul a fost declaraţia că nu negociază voturi, celălalt a fost momentul în care i-a cerut d-lui Ponta, în direct la B1TV, să introducă “mâine” pe ordinea de zi a Parlamentului legea amnistiei pentru a fi “picată”. Ei bine, acel mâine, are calitatea de a nu deveni niciodată desuet. În ordine inversă, ACL (dar nu Iohannis, care din acest moment trebuie să înceteze să se mai manifesteze ca un lider ACL) trebuie să introducă, mâine, pe ordinea de zi a Parlamentului legea amnistiei (trecută deja de o cameră) pentru a fi “picată”. Apoi, trebuie imediat să înţeleagă ce înseamnă să fie Preşedintele Tuturor Românilor, care probabil l-au aplaudat pentru că nu le-a negociat “politicianist” voturile. -"

See more at: http://www.biziday.ro/2014/11/17/de-aco ... RmVZS.dpuf
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde patrascu » 17 Noi 2014, 23:49

Nu am fost la vot si nu imi pare rau.
Pt cei care ati votat Iohannis- Sper sa ma fi inselat si sa fie omul care poate sa spuna NU tentatiilor, sa fie omul nesantajabil si cinstit. Daca ati avut dreptate o sa recunosc
Pt cei cu Ponta. Asta e! Si maine rasare soarele. Democratic poate este mai bine sa nu fim condusi doar dintr-o culoare sa fie treaba impartita.

Ps; Atat pt Ponta cat si pt Johanis noi toti suntem cifre statistice nimic mai mult. Sanatate tuturor!
Învaţă din greşelile altora, viaţa este prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate.
patrascu

Mesajde Florin Dobre » 18 Noi 2014, 02:39

Am fost la vot si simt ca mi-am facut datoria. Pot spune ca sunt fericit...fara sa-mi fac iluzii.
Este incredibil!
Romania a dat o lectie de democratie intregii lumi. Romanii in sfarsit au inteles ca nu conteaza etnia, orientarea religioasa ori apartenenta politica. Conteaza OMUL si FAPTA.
Treaba asta ma face sa fiu mult mai optimist si increzator in viitor. Cel mai important lucru...viitorul copiilor mei ar putea fi ALTFEL.
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde redoo » 18 Noi 2014, 08:01

Florin Dobre scrie: Romanii in sfarsit au inteles ca nu conteaza etnia, orientarea religioasa ori apartenenta politica. Conteaza OMUL si FAPTA.

Au inteles pe dracu,au inteles ca daca-i furi,nu fa si misto de ei.Exact cu ai zis,conteaza omul si fapta.
Life is BEE...utiful!!!
http://e-redoo.ro/
redoo

Mesajde akmm » 18 Noi 2014, 09:27

Dragii mei, iertati-ma pentru ce spun, dar tot aud cacatul asta ca a fost vot anti Ponta , anti PSD.Ce mare rahat de descifrare a tainelor mai e si asta?
Multi au fost dezamagiti de prestatia lui Johannis in dezbatere.La fel cum au fost si cei din Ierusalim acum 2 000 mii de ani cand au strigat :rastigniti-l!!!
Chiar nu pricepeti?
Cum vroiati sa invinga mitocania? Fiind un mitocan mai mare?
Cum vroiati sa invinga orgoliul nemasurat? Fiind un arogant mai mare?
Cum sa invinga minciuna? Fiind un un mincinos mai mare? Asa trebuia batut Ponta, cu armele lui, dar mai mari?
Oare nu am auzit pana acum, (si am vazut ca e mare vanzoleala pe la topicul religios) de smerenie? De bun simt?De respect?De capul plecat? si poate la sfarsit si nu cel mai din urma: cine ridica sabia, de sabie va pieri?
Johannis a castigat pentru ca exprima in final neputinta noastra.Dar si speranta noastra.
Sa mai aud un secui, indiferent de unde, ca e discriminare pe la noi.Fugi doml'le de aici.Unde, in Romania?Pai acolo aveti un sas presedinte.
Fratilor sa ne bucuram de aceste momente.Pacat de cei ce nu citesc timpurile si nu se bucura odata cu noi.
Trecutul e luat la stransura.Clestele strange din vest si din est.Vedeti harta dupa alegeri....
Rezist la orice, în afara tentaţiilor.Oscar Wilde
akmm

Mesajde proapis13 » 18 Noi 2014, 09:36

akmm scrie:Sa mai aud un secui, indiferent de unde, ca e discriminare pe la noi.Fugi doml'le de aici.Unde, in Romania?.

Kelemen a declarat ca alegerea lui Iohanis nu le aduce nici un interes ci numai deservicii maghiarilor...cautati declaratia in presa...
Eu declar ca nu vreau a mai aud vreodata un maghiar cum ca in ROMANIA nu sunt respectate drepturile minoritatilor... :!:
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde Bambucha » 18 Noi 2014, 11:24

akmm scrie:Oare nu am auzit pana acum, (si am vazut ca e mare vanzoleala pe la topicul religios) de smerenie? De bun simt?De respect?De capul plecat? si poate la sfarsit si nu cel mai din urma: cine ridica sabia, de sabie va pieri?

Ca tot ati adus vorba,
vanzoleala la topicul religios? Personal am stat deoparte si nu m-am implicat in el, deoarece respect crezul, credinta si opinia fiecaruia. Nu voi sta niciodata cu, capul plecat stand impasibil sa privesc abuzul, sfidarea, aroganta, nesimtirea si aici am sa va redau un caz personal prin ce am putut eu sa trec in 2007 la inmormantarea unui bunic (ultimul pe care-l mai aveam).
Bunicul meu (Dumnezeu sa-l ierte) isi cumparase un loc de veci din 1980 si il ingrijea mai ceva decat locuinta personala, in sensul ca acel loc de veci era varuit, curatat, maturat, plantat cu flori de margaritar, era un loc de meditatie si de binefacere pentru el daca stau sa ma gandesc si sa incerc sa inteleg, era un loc unde el venea cu speranta, si il ingrijea ca pe ochii din cap, acolo se simtea bine!

Ei bine, noi familia indoliata nu am stiut niciodata acest lucru pana nu am vazut locul de veci si pana nu ni s-a spus de catre cativa martori cat iubea el acel loc, cum venea el acolo sa-l ingrijeasca... ca orice familie in condoleante am purces la incheierea formalitatilor pentru inmormatare! Cand? Stupoare, aflam de la preotul cimitirului ca locul ala de veci nu-i mai apartinea, desi bunicul platise 27 ani la rand concesiunea pe mormant. Nu-i mai apartinea desi venisem cu teancul de chitante din portofelul bunicului unde redeventa la zi era dovedita... nu-i mai apartinea deoarece fusese vandut catre un tert, si probabil revandut catre un alt tert inca din 1998.

Asa ca, prin urmare... asa stateau lucrurile, preotul recomandu-ne sa ne cautam un alt loc de veci, undeva pe camp la vreo 40 km departare ca doar acolo vom putea obtine asa din scurt un loc... Chestia asta a picat ca un topor! Desi eram indoliat, a strigat revolta din toti rarunchii mei, am inregistrat toate convorbirile nesimtite cu respectivul paroh si m-am dus la patriarhie, urmand sa ma fi dus in caz de nedreptate la televiziune si in presa. In clipa in care am ajuns pe dealul mitropoliei nu am stat 10 minute bune sa zugravesc coruptia din sanul respectivei parohii, respectiv sa spun ca ma voi duce pana in panzele albe chit ca stau cu mortul pe masa in casa. Probabil se vedea hotararea pe mecla mea! Am primit imediat un telefon, unde printre scrasnete de dinti am fost asigurat ca pot sa-mi aleg orice loc vreau! Interesant! Eu vroiam doar decenta de a-mi ingropa bunicul in locul lui de veci, unde erau florile de margaritar ingrijite mai bine de 25 de ani...

In fine, am ajuns sa-l ingropam cu bine acolo unde si-a dorit el din-todeauna, mergand sa facem slujbele cu alti preoti, preoti care apartinau de parohia fostului domiciliu. In timp ce-l transportam pe bunicul spre locul de veci, preotii acestia aveau chef de mistouri, facand glume despre gagici si vorbind intre ei ce masini sa-si ia de craciun! Era in postul pastelui, ajunsi la cimitir l-am ingropat pe bunicul cu bine, insa preotul din parohia respectiva a dorit sa ne mai transmita “sa nu avem un paste linistit, si tot raul din lume sa se abata asupra noastra”!
In clipa aceea m-am dezis de BOR!
Voi ramane credincios, si nu contest pe nimeni ce imbraca haina bisericeasca din convingere si cu har! Moralitatea si decenta poate fi transmisa insa si pe alte cai in era noastra contemporana!
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde andrei_calinescu » 18 Noi 2014, 15:34

lucky5strike scrie:Pacat de romanii blocati la vot. Cati nu s-or fi intors din drum, scarbiti de organizare, vazand in fata o coada de 1 km.

Prezenta la vot in diaspora e... doar 10%.

Nu -i nimic Cristi, adica nu a fost nimic.
Astfel s-a nascut unda de shoc catre votantii din Romania.
Am multi prieteni in Franta romani, care nu au putut vota. Odata intorsi acasa, s-au pus pe telefoane ca sa motiveze baligile -rude de acasa intoxicati cu manipularile false specifice ciumei rosii.
Astfel s-a format unda de shoc.
Sa fie clar, rasturnmarea de situatie a venit dinafara, de la acei oameni care au renuntat la caldurica cuibului de acasa si s-au dus sa-si castige existenta in tari straine.
Odata cu banii castigati insa, au invatat sa gandeasca mult mai liber, plasati fiind in societati care stiu sa revendice ce au de revendicat de la politicienii care sunt acolo datorita gloatei.
Un roman care pleaca in strainatate, LA MUNCA - NU SA FACA TURISM, , isi schimba invariabil modul de a gandi, mult deformat in societatea romaneasca, autosuficienta prin definitie - asta le-a scapat de sub nas tovarasheilor.

Un alt aspect - gata sa-a dus si cu mascaricii cu cruci in fata - popii - niste bieti clovni ramasi intr-o lume apusa.
Gata, nu mai tine la generatiile noi cu povestiri - "a fost odata ca niciodata", acest misticism steril care ne face sa ramanem in urma.
Veniti tata cu implicare sociala, cu sustinerea celor care au nevoie de sustinere,hraniti masele spiritual, incepand de la exemplul vostru.

Lasati tata deoparte ciolanul de pe barbile soioase, stergeti-va sosul de pe patrafir,dupa parastasele bietelor babe oarbe de pseudocredinta, mai dati burtile jos si iesiti si voi cu un limbaj coerent, simplu si care poate alina rani sufletesti.

Iar daca nu sunteti in stare de acel limbaj care sa-i hraneasca spiritual, lasati-i in pace sa se hraneasca altfel sufleteste. De ex. astfel

andrei_calinescu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE