domnilor maine fac al 2 tratament al familiei cadou ceia ce e bine si mam gandit sa le fac la toti 5 tratament
acuma asa stand si gandind in viitor ia uitati la ce mam gandit eu (tinetiva tare ca e belea)
IN primavara cum incep sa bazie fetitele (nu sotia ) incep cu stimularea cu zahar pana il aduc in pragul roitului (eu zic cal scap prin copaci dar vedem) si il rup in 2 asta bineinteles daca am si botci dar cred ca o sa am. Cum o sa am cam toti stupi pe 12 rame sau cel putin sper ma gandesc cam asa eu 2 3 botci raman in stup cel vechi si regina cu 3 4 rame pleaca in alt stup pus la o distanta de 2 4 m de stup mama
Si ca sa nu ma traga domnul adi de ureche desi o merit am comandat deja 5 matci da ca sa radeti nu stiu inca cum fac roiul pt ele. Uitati ce am inteles eu pana aacum de pe net ,foru si o carte in stupul nou se pune 2 3 rame din care una e recomandat sa fie cladita bine regina e imperecheata ce si cum cu ia
eu gandesc asa vazut citit si ascultat se scutura albina din stupi populati si se pune ... grame de albina sau cu cana desi eu nu as avea tupeu . In stupul nou se va pune si o rama cu puiet de diferite varstedeci in stup vor fi 2 3 rame 1 rama cladita 1 rama cu puiet si 1fa e bine domnilor profesori