Halal presedinte !
TDI scrie:Datoria externa bruta totala (milioane euro) - o sa spicuiesc doar cand se dubleaza:
03.2008 61027.1
09.2010 91129.7
paul scrie:http://www.dcnews.ro/victor-ponta-cum-a-influen-at-traian-basescu-negocierile-cu-fmi-i-ce_461569.html
Halal presedinte !
andrei_calinescu scrie: Din bula lor de sapun, de la Bucuresti, ce sa stie de nevoile inerente ale comunitatilor ratacite din sate?
nae scrie:.. politica n-are legatura cu ce va doriti dv .![]()
Ei nu intra in politica cu gandul la nevoile mele ci la nevoile lor, ajuns in TOP nu uita de mine = nici n-a avut in cap asta , incearca sa recupereze sau sa produca + valoare pt el .
Donbazil scrie:9. Aproape 40% dintre elevii români au dificultăţi să citească şi să înţeleagă un text, potrivit studiului PISA 2012.
delorin I scrie:Neata! Nu ma asteptam la asa o "blocare in proiect"! Tara se misca, se schimba dar unii dintre noi ramem blocati in proiect! Cum ramane cu viziunea? Cu proiectia de viitor? Cam de asta ar avea tara mai departe! Tot proiectul Base framanta si agita lumea antenista? Nu pot sa cer asta unor televiziuni de 3 parale, dar de la niste oameni de la care eu unul am pretentii- da!
Mircea_63 scrie:Atentie cu intrerupatoarele astea. Se pot arde lampile. La inceput fileaza, apoi...![]()
Iar semne sunt. Chiar fara sa vezi cu sufletul si sa asculti cu ochii.
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori