Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: VIDEO RADIO STUPARITUL

Mesajde IonutMioveni » 19 Noi 2011, 00:36

Sincere condoleante din partea mea si a familiei mele :(
Ce pot sa spun , in astfel de momente cuvintele sunt de prisos, desi nu stiu cum e sa-ti pierzi mama am trait momente grele cand unele persoane dragi au parasit lumea noastra si "au ales" sa stea alaturi de Domnul nostru Atotputernic.
Acum cand sciu aceste raduri, ochi-mi sunt plini de lacrimi si sunt alaturi de tine LU' stiind cum e sa pierzi pe cineva, dar atunci cand acel cineva este MAMA (ce-a care este alaturi de noi in orice situatie) parca durerea-i mai mare.
Si totusi , cate un astfel de moment in viata , cred eu ca D-zeu ni-l da pentru a ne arata ca trebuie sa ne iubim unii pe altii, sa ne acordam mai multa dragoste, timp ,ajutor sa fim alaturi in orice momente, desi in zilele de astazi ale societatii noatre niste amarate de hartii(de care depindem :roll: ) pot curma vieti,indeparta membrii unei familii poate cand au mai mare nevoie unii de altii.
Sper ca noi pamantenii sa invatam sa ne pretuim mai mult si de aceea toata familia Stuparitul iti suntem alaturi!!!
Nascut pentru a reusi !!!
http://ionutmioveni.sunphoto.ro/
Tel.0745092353
IonutMioveni

Mesajde LUCIAN AVRAM » 19 Noi 2011, 01:42

SINCERE CONDOLEANTE !

LUCIAN AVRAM

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 19 Noi 2011, 02:13

- Există zeci de useri care ascultă VRS-ul din postura de anonimat, în calitate de ... 'vizitatori'. Din când în când, reușesc să le ating câtorva dintre ei o coardă sensibilă, moment în care decid să erupă la suprafață. Astăzi am avut bucuria să constat că s-au produs două astfel de ... 'erupții'. Chiar trei (în timp ce scriam a apărut a treia).

- Mulțumesc mult Alecs !
Într-o mie de ani nu m-aș fi gândit ca tu să fi unul dintre aceștia. Insolita, profunda și sensibila ta prezență pe VRS are pt mine un triplu efect. Mi-ai făcut o enormă surpriză, m-ai onorat și m-ai mângâiat în același timp.

- IonuțMioveni, îți mulțumesc și ție pt cuvintele și gândurile sincere pe care mi le-ai adresat !
Tu, spre deosebire de Alecs, reprezinți o altă categorie de vârstă. Satisfacția mea e cu atât mai mare cu cât reușesc să aduc împreună oameni de vârste, niveluri și preocupări diferite.

- Lucian Avram !
Când un om ocupat și mereu în criză de timp ca și tine își face timp să intre pe VRS și să verse o lacrimă alături de LU' ... înseamnă mult pt mine. Mulțumesc .
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
http://damblarin.blog
LUPU' ALBINELOR

Mesajde modigliani » 19 Noi 2011, 22:50

...... Lupule ,..... fratilor , viata-i tarfa , nene ! ....... Ne taraste in cele mai nenorocite trairi . Ne sta-n fata zambind si ne rupe gioalele cand ne e lumea mai draga . Ne ramane s-o ..... sfidam ! S-o sfidam aratandu-i ca VESELI ne acceptam si ne ducem crucile .

Nu fac din acest weekend un "party'' . Am si eu zile nasoale cu belele mari . Insa ma "inec" in muzica . va invit sa ne "scufundam " impreuna :

modigliani

Mesajde modigliani » 19 Noi 2011, 22:57

Am vazut in timp ca semnatura mea a socat . Pe mai multi in mai multe feluri .
Cuprinde Adevarul suprem ! Este o certitudine de un ferm dezarmant ! Insa pana la a-i certifica adevarul ce-l contine ne lovim de multe alte .... "ziceri" pline de esenta . Una dintre acestea spune ca : " Sunt singurul om langa care-mi petrec absolut intreaga viata "

In felul ei ne aminteste despre asta o voce splendida cu ajutorul unor versuri ..... "totale" ...... Angelica .... Tarja Turunen :

modigliani

Mesajde modigliani » 19 Noi 2011, 23:06

Tot ea ne invata sa ...... traim chiar si "morti" fiind ! Moarte fiindu-ne simturile , emotiile , trairile ....... Cum-necum trebuieste sa ne savarsim ! Daca-i adevarat ca avem o misiune-n aceasta viata ..... fiecare incercare se constituie in inc-un pas catre atingerea Implinirii . Pentru ca , .... fratilor , ..... dac-am simtit in viata asta c-am invatat , c-am asimilat ceva , n-am facut-o la gratare sau la sprituri sau la pescuit , oricat mi-au facut acestea placere . Am avut de invatat cate ceva si-am simtit c-am evoluat numai in preajma durerilor , a provocarilor , a pierderilor . In general a momentelor grele din viata , a acelor momente ce-au generat in mine ..... mii de ganduri si emotii simultan !

Oricat am vrea cateodata sa fim "morti" emotional ..... tre' sa mergem inainte .... pana la acel moment de spun eu ca-i singura certitudine din viata . Deci ..... "die alive" :

modigliani

Mesajde Adi Hodis » 20 Noi 2011, 01:13

Draga LUP, zdrobitoare veste a ajuns la sufletul tau si acum la al meu ( retraiesc momente grele ), stiu ca treci prin si mai GREU si nemarginit de dureros ...
Nu gasesc cuvinte sa-ti alin durerea, in ciuda dorintei mele ... nu exista, doar sa imi exprim sincerele condoleante.
As vrea sa putem intoarce timpul inapoi ... sa-l oprim as vrea ... sa fie cum vrem noi. :cry:
Dumnezeu sa o odihneasca in Imparatia SA iar pe tine sa te intareasca deopotriva cu ai tai de acasa, sa puteti trece prin aceasta durere.

Un :cry:
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde ves.lucian.zabrani » 20 Noi 2011, 07:12

din pacate nu ne cunoastem dar acum iti scriu intr-un moment extrem de trist pentru tine !!! as vrea sa te ajut dar mi-e teama ca nu sta in putinta mea !!!
am trait si eu aceasta durere mai demult si stiu cum este !!!
Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca !!!
merg astazi la manastirea Bodrog unde pot pune o lumanare pentru sufletul mamei tale !!!
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde Ioan Guist » 20 Noi 2011, 07:59

Fra' ...i-mi pare rau.
Domnul sa te intareasca pe tine si pe toti ai tai.
Nu ma prea plimb pe VRS.O deschis adi subiect si am ajuns aici.
As fi preferat sa nu stiu si sa stau in nestiinta mea calda.
Acum cand stiu, ma ia cu tremur.Am un nod in gat si mi mai usor sa las pe altul sa...vorbeasca.

Ecleziastul capitolul 7
Intelptciunea
1. Mai de preţ este un nume bun decât untdelemnul cel binemirositor şi ziua morţii decât ziua naşterii.
2. Mai bine este să mergi în casă de plâns, decât să te duci în casă de ospăţ, căci acolo se vede sfârşitul omului şi cine îl vede pune la inimă.
3. Mai bun este necazul decât râsul, căci întristarea feţei este bună pentru inimă.
4. Inima celor înţelepţi este în casa cea cu tânguire, iar inima celor nebuni în casa veseliei.
5. Mai degrabă să auzi certarea unui înţelept, decât să asculţi cântecul celor nebuni;
6. Că precum este pârâitul spinilor sub căldare, tot aşa este şi râsul celui nebun. Şi aceasta este deşertăciune!...
7. Căci asuprirea poate să facă nebun pe un înţelept, şi mita strică inima.
8. Mai bun este sfârşitul unui lucru decât începutul lui; mai de preţ este un duh răbdător decât un duh semeţ.

Ma rog pentru tine.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde Ioan Guist » 20 Noi 2011, 10:03

Intareste-te
Ioan Guist

Mesajde Ioan Guist » 20 Noi 2011, 10:07

Poti sa canti? Canta!
Nu poti sa canti? Canta!

Ioan Guist

Mesajde Ioan Guist » 20 Noi 2011, 10:35

Nu uita Fra'!!!
Ioan Guist

Mesajde Ioan Guist » 20 Noi 2011, 10:41

Nu esti singur
Ioan Guist

Mesajde Ioan Guist » 20 Noi 2011, 10:48

Esti in Vale Fra'
Oricat as vrea sa cobor langa tine, nu pot.Nu vreau ...nu reusesc sa ma apropii de tine, acolo in valea ta.
Asta e Valea ta.Abisul tau.Treci prin el!!
Nu esti singur acolo!!
Ioan Guist

Mesajde Ioan Guist » 20 Noi 2011, 17:45

Ramaneti aproape de Dumnezeu, in orice moment
Ioan Guist

Mesajde Ioan Guist » 20 Noi 2011, 18:16

Nenea asta ce a compus, a surzit si a compus in continuare.
Pragurile, vaile, greutatile, trebuie sa ne inatreasca.

Ioan Guist

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE