puiuws scrie:buna ziua
Am cativa stupi care au intrat in iarna cu provizii insuficiente Din pacate nu am gasit apifonda ,pot sale dau dulcofruct pentru completare ?
va multumesc puiuws
Am cativa stupi care au intrat in iarna cu provizii insuficiente Din pacate nu am gasit apifonda ,pot sale dau dulcofruct pentru completare ?
va multumesc puiuws
va multumesc puiuws
simplu scrie:Sunt un incepator care incearca sa treaca prima iarna cu cateva familii de albine. La una dintre ele, matca a fost foarte harnica in toamna si a pontat pana tarziu, ceea ce a facut ca rezervele pe care credeam eu ca le are familia respectiva sa le consume mult. Deoarece din lipsa de experienta nu am stiut sa apreciez nevoia de hrana a familiei, in decembrie i-am introdus ½ dintr-o turta cumparata de la un magazin de specialitate. Ieri, 11 ianuarie, vremea mi-a permis sa ridic capacul si sa vad daca au consumat-o. Dupa aproape o luna de cand am pus-o, mancasera doar 3-4 cm. Intrebarea este daca o mai las acolo. Daca da, dupa atata timp nu le va dauna albinelor?
simplu scrie: Salut, Alexandru, ce fac basarabenii, cum a fost anul asta la voi?
Înapoi la HRANIREA ARTIFICIALA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori