Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: D.D. -Dila Daniel

Mesajde lucky5strike » 15 Dec 2014, 20:24

Petere, la salcam anu asta, Sorescu te faci! :lol:
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde peterneamt » 15 Dec 2014, 21:32

:D
peterneamt

Mesajde viorel_v2000 » 15 Dec 2014, 23:53

Dila Daniel scrie:si intrebare:
unde/care e porcul din imagine??? :lol:

Vad ca impachetarea este ca la stupi, metoda "clopot", cu paturi sus si jos cu fund antivaroa.
Sa-l mancati sanatos. Cred ca "rezervele de hrana" or sa ajunga pana la primavara...
viorel_v2000

Mesajde Dila Daniel » 16 Dec 2014, 00:02

sa traiesti domn'Viorel! :)
Multumesc!
Nu sunt perfect dar sunt eu insumi...si sunt mandru de asta!
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde Dila Daniel » 19 Dec 2014, 01:17

aveam intentia sa scriu dimineatza,dar s-ar putea sa am ziua plina maine,si nu de alta...dar uit ideea!
Din motive ce nu tin de forum,ma retrag de la moderare!

fostilor colegi si prieteni totodata,din echipa tehnica,care bineinteles,tot colegi raman,dar de forum,si prieteni de dincolo de el:
-Mi-a facut deosebita placere sa fiu in echipa tehnica atata amar de vreme,in scopul de a ridica si mentine forumul la acest nivel,alaturi de toti mebrii lui!
Va doresc spor la munca si de acum incolo,si sa il duceti si mai sus! voi incerca si eu mai departe acelasi lucru,dar ca simplu membru.
Am luat o hatarare si va rog sa mi-o respectati!Nu invocati tot felul de motive,menite sa ma razgandesc.
Ma cunoasteti si stiti ca nu veti reusii! :D Mircea,te rog si public sa imi restrictionezi accesul ca moderator,dezactivand optiunile de care dispuneam.
Si asa,imbatranesc. :) Un coleg cu "sange proaspat" poate oricand sa ma inlocuiasca in echipa,si chiar trebuie sa fie benefic.
Avem destui tineri capabili sa preia stafeta!

Colegilor ce "nu ma au la suflet" datorita statutului de moderator,si care sper sa fie cat mai putini :) :
Nu ma dezic de nici o actiune intreprinsa in aceasta calitate,chiar daca nu am reusit de fiecare data sa fiu inteles,sau pe placul vostru!

In rest...nimic nou sub soare.Raman membru activ al acestui forum.
Mergem inainte!
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde Bambucha » 19 Dec 2014, 11:21

Te salut Daniel,
Vazand pozele cu "insarmatul" ramelor la trafalete, m-am gandit ca tu stii mai bine cam cata ceara intra la un nr de 100 de buc. Intreb si eu: oare mi-am facut un calcul corect de 20grame per bucata sau mai trebuie sa completez? Fiind inca in faza de teste nu am avut ocazia sa pot face un calcul corect pe o cantitate mai mare.
Multam anticipat.
Sarbatori fericite si pline de bucurii alaturi de cei dragi!
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde Dila Daniel » 19 Dec 2014, 11:30

Salut si eu!
la un calcul nu exagerat de exact...si eu zic tot asa.
un 20gr/fagure 1/2
acum depinde si de cat de pretentios esti... :)
Multumesc de urare si Sarbatori Fericite si tie!
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde mircea » 19 Dec 2014, 11:52

Dila Daniel scrie:aveam intentia sa scriu dimineatza,dar s-ar putea sa am ziua plina maine,si nu de alta...dar uit ideea!
Din motive ce nu tin de forum,ma retrag de la moderare!

fostilor colegi si prieteni totodata,din echipa tehnica,care bineinteles,tot colegi raman,dar de forum,si prieteni de dincolo de el:
-Mi-a facut deosebita placere sa fiu in echipa tehnica atata amar de vreme,in scopul de a ridica si mentine forumul la acest nivel,alaturi de toti mebrii lui!
Va doresc spor la munca si de acum incolo,si sa il duceti si mai sus! voi incerca si eu mai departe acelasi lucru,dar ca simplu membru.
Am luat o hatarare si va rog sa mi-o respectati!Nu invocati tot felul de motive,menite sa ma razgandesc.
Ma cunoasteti si stiti ca nu veti reusii! :D Mircea,te rog si public sa imi restrictionezi accesul ca moderator,dezactivand optiunile de care dispuneam.
Si asa,imbatranesc. :) Un coleg cu "sange proaspat" poate oricand sa ma inlocuiasca in echipa,si chiar trebuie sa fie benefic.
Avem destui tineri capabili sa preia stafeta!

Colegilor ce "nu ma au la suflet" datorita statutului de moderator,si care sper sa fie cat mai putini :) :
Nu ma dezic de nici o actiune intreprinsa in aceasta calitate,chiar daca nu am reusit de fiecare data sa fiu inteles,sau pe placul vostru!

In rest...nimic nou sub soare.Raman membru activ al acestui forum.
Mergem inainte!

Ce facusi mosule ?
Se cunoaste ca ai imbatranit. :lol:
Eu inteleg ca dupa atatea ani intervine uzura, pentru ca a fi moderator nu e chiar un lucru simplu .
Mie imi pare rau ca forumul pierde un foarte bun moderator. dar pe de alta parte ma bucur ca Stuparitul a castigat un foarte bun apicultor.
Personal iti multumesc pentru tot ce ai facut pentru forumul asta, cat si pentru tot ce o sa mai faci in continuare.

Multumesc, prietene !
Mergem inainte !
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde Dila Daniel » 19 Dec 2014, 12:01

Cum?se si vede(cunoaste) ca am imbatranit?...pai e mai rau decat credeam :lol:
Multumesc de intelegere!
Sa fim noi sanatosi si sa-i dam bice mai departe!
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde lucky5strike » 19 Dec 2014, 12:12

DD, esti sigur ca te-ai plictisit de butoane? Daca as putea sa-ti controlez butoanele... n-ai scapa asa usor... :lol:
Oricum, o sa fii moderator, fie si numai prin prestigiu. De asta n-ai cum sa scapi. ;)
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde CORNEL V. » 19 Dec 2014, 12:12

Dani,nu stiu care au fost motivele de ai renuntat la moderare...dar este decizia ta,pe care o respect
Din punctul meu de vedere,nu te-am simtit ca si moderator...doar ca apicultor si prieten

Te salut cu drag si sarbatori fericite :)
CORNEL V.

Mesajde CATALIN » 19 Dec 2014, 12:25

:( ....de fapt n-o sa-mi mai citez semnatura

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: apimat, Bambucha, CATALIN, catalin.profiri, Dila Daniel, Google Adsense [Bot], patrascu şi 13 vizitatori

:lol: :lol: ..arata misto
In natura nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma”
CATALIN

Mesajde lucky5strike » 19 Dec 2014, 13:26

Rog colegii sa se pronunte asupra intentiei sale.
Eu sustin DD la butoane.
;)
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde Mircea_63 » 19 Dec 2014, 13:53

Sper sa nu se supere ceilalti colegi, dar este cel mai bun moderator. Ar fi o pierdere pentru moderare si o forma de egoism din partea lui sa plece. M-as bucura sa revina.
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde cristi_vidican » 19 Dec 2014, 13:55

Trebuie să treacă o vreme, apoi să discutați iar. Acum cred că discuțiile prea multe nu ajută.
Dar, mi-aș dori din toată inima ca DD să rămână moderator
Tot ce voiti sa va faca voua oamenii, faceti-le şi voi la fel – Matei 7:12a
cristi_vidican

Mesajde nicus » 19 Dec 2014, 14:06

Da' vorbeste serios ca vrea sa si agate pelerina de moderator in cui? Pare si ora cam tarzie la care a luat decizia.
Verificati unu din 'comisia tehnica' pelerina, e uda? prezinta gauri vizibile? urme de sange? daca nu, poate nu mai e buna masura si i e rusine sa ceara alta :mrgreen:
A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.
nicus

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?