Dila Daniel scrie:si intrebare:
unde/care e porcul din imagine???
Dila Daniel scrie:aveam intentia sa scriu dimineatza,dar s-ar putea sa am ziua plina maine,si nu de alta...dar uit ideea!
Din motive ce nu tin de forum,ma retrag de la moderare!
fostilor colegi si prieteni totodata,din echipa tehnica,care bineinteles,tot colegi raman,dar de forum,si prieteni de dincolo de el:
-Mi-a facut deosebita placere sa fiu in echipa tehnica atata amar de vreme,in scopul de a ridica si mentine forumul la acest nivel,alaturi de toti mebrii lui!
Va doresc spor la munca si de acum incolo,si sa il duceti si mai sus! voi incerca si eu mai departe acelasi lucru,dar ca simplu membru.
Am luat o hatarare si va rog sa mi-o respectati!Nu invocati tot felul de motive,menite sa ma razgandesc.
Ma cunoasteti si stiti ca nu veti reusii!Mircea,te rog si public sa imi restrictionezi accesul ca moderator,dezactivand optiunile de care dispuneam.
Si asa,imbatranesc.Un coleg cu "sange proaspat" poate oricand sa ma inlocuiasca in echipa,si chiar trebuie sa fie benefic.
Avem destui tineri capabili sa preia stafeta!
Colegilor ce "nu ma au la suflet" datorita statutului de moderator,si care sper sa fie cat mai putini:
Nu ma dezic de nici o actiune intreprinsa in aceasta calitate,chiar daca nu am reusit de fiecare data sa fiu inteles,sau pe placul vostru!
In rest...nimic nou sub soare.Raman membru activ al acestui forum.
Mergem inainte!
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 10 vizitatori