de viorel08 » 20 Dec 2014, 23:26
Salutari tuturor apicultorilor de pe acest forum, Numele meu este Serban Viorel sunt din Galati casatorit 2 copii si am 38 de ani ,imi plac albinele de foarte multi ani am avut vreo cateva tentative cu vreo cateva roiuri prinse prin diverse locuri dar nestinta si lipsa timpului ma lasat fara ele,asa ca de doi ani schimband locul de munca si avand timp la dispozitie cand vreau m-am reintors la vechea dragoste, dar am luato foarte in serios, am citit cateva carti timp de jumatate de an dupa care miam cumparat primul stup,la scurt timp in urma unei munci prestate la un apicultor am mai primit unul,asta in luna aprilie si in decursul anului 2013 cu ajutorul celor scrise de alti colegi pe acest forum fara sa plictisesc oamenii cu intrebari numai citit, am intrat in iarna 2013 /2014 cu 4 familii si 2 roiuri iesind cu ele sanatoase in primavara.In 2014 find un an roitor am facut din 6- 12 familii am mai adus un roi dintro pa dure si doua familii din doi tei de pe o strada ce se moderniza la noi in oras ,si am ajuns in clipa de fata cu 15 familii ,sper sa le vad sanatoase in primavara.Iernare usoara si sarbatori cu bine va doresc.