N-am stupi peste 7 rame =6 intervale - nu pot mai mult
La salcam am avut o medie de> 5 Kg/fam (cantarul 14Kg ), n-am fost la rapita ...
E rau , e bine !?
Voi cu 10 intervale ?
alt stupar scrie:E simplu... ca in proverbul cu ulciorul: incepi de la 3-4 stupi, anual dublezi/triplezi efectivul ca esti norocos de prinzi iernari usoare si scapa cam toti matzii lesinati din lazi, mergi asa vreo trei iernari pana devine obisnuinta si intr-a patra iarna natura se obrazniceste si are nesimtirea sa-ti ofere o iarna adevarata si TE-A CURĂŢAT !
si... binenteles ca natura / lada / medicamentele/ soarta e de vina. Niciodată stuparul.
7Rame scrie:De pe pagina vanzatorului:
Asigura un nivel energetic ridicat pentru albine, stimuland constructia fagurilor la albine sau depunerea oualor pentru matca.
Asigura tratamentul familiei de albine impotriva nosemozei –Nosema apis si Nosema ceranae
- reduce incidenta mortalitatii la albinele lucratoare pe perioada de iarna,
- creste procentul de eclozare a puietului
- creste productia de miere
[color=#008080][i]Contine Timol intr-o concentratie astfel calculata incat sa combata Nosemoza.
Se recomanda ...
...
Alte comentarii?
Mishu05 scrie:Cu 8-10 intervale acum ( bine populate) le apuca dorul de inaltimi in a doua saptamana de rapita. La cata rapita e plantata de ani buni mai bine o familie bine stransa acum pe 5-6 rame care trece fluierand peste rapita si cu care faci salcamul decat bombe de stupi.
lucky5strike scrie:Am facut-o azi, cu telefonul, catre seara.
Dinca Catinel scrie:lucky5strike scrie:Am facut-o azi, cu telefonul, catre seara.
Va salut. Felicitari pt. cum arata cuibul indifirent de data.
Acum nu stiu de ce incercam sa ne mintim, sa ne laudam gratis unor necunoscuti si sa ii inducem in eroare.
M-a pus pe ganduri ca ai zis ca pozele sunt facute ieri spre seara. In primul rand datorita faptului ca la 5 fara un sfert e noapte afara iar apoi datorita vegetatiei.
Pozele sunt facute acum 2 luni, la 25 octombrie cu un Samsnung Galaxy Trend Plus. Singurul adevar pare a fi ca sunt, intr-adevar, facute la ora 18. (Parerea mea e ca arata bine chiar si pt acea data si de acolo nu inteleg fortarea datei).
Banuiam ca e multa "rautate" pe forumul asta, acum mi se confirma oficial.
In rest sanatate multa!
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 13 vizitatori