Salut.
Astazi in jurul orei 12 am fost la tara la mini stupina mea...am vazut carnica la zbor si erau undeva la 7 grade(dar bate soarele in cutii) si erau cateva la zbor.
Am saltat capacele la fiecare"asta cu gandul sa completez apifonda" dar turtele sunt intacte....prea putin sau atins de ele.Eu zic ca asta ar fi bine...
insa...la roiul"cutia" nr 2 am gasit mai multe albine moarte..multe nu sunt dat tinand cont ca acel roi a inrat la iernat pe 3 rame si nici alea pline de albina...pot spune ca e destul de multa....sper sa-l pot numara si pe el la prezenti in primavara..in rest totul este bine.
Azi am luat o intepatura in deget

cum am saltat presul cum am cules un ac

..am scos acul si am bagat degetul in zapada...sa umfal putin..insa dupa cateva ore nici nu ma mai durea intepatura si umflatura sa tras....inseamna ca incep sa ma invat cu intepaturile
Noutati prea mari nu am decat cele de mai sus....am totusi o nedumerire...am facut o precomanda de 1000 de rame din tei la cineva din craiova....insa am primit un mesaj/pont de la un coleg de pe forum cum ca aceea persoana nu ar vinde numai rame din tei...ci ar mai adauga printre ele si plop...cum se comporta ploul la rame,se deformeaza sau?
ps:comanda de rame nu e numai pt mine

...eu iau in jur de 500 jumatati si intregi....vreau sa ma aprovizionez caumea pentru viitor.
Pont: pe data de 7-8 feb voi fi la craiova la targ...sa iau rame..faguri si poate si ceva cuiburi de 12 rame dar in kit...voi mai veni cu inca 3 persoane...poate ne vom intalni pe acolo
Numai bine.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater