Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: fetitele mele dragi

Mesajde Augustin78 » 29 Dec 2014, 10:16

FLORINELU scrie:
vilceanu.sorin scrie:O intrebare va rog. Fac rau daca la familiile cu ghemul sus sa pun o punga cu miere necristalizata?

eu zic ca nu faci prea bine in sensul ca e prea devreme pentru asa ceva,mai asteapta pana la sfarsitul lui februarie macar.

Va salut...si-mi cer scuze ca va corectez Dl Florinelu...
..baiatul spune ca acum e ghemul sus(lipsa mancare)..poate in feb nu mai are la ce pune aceea turta/punga cu miere.
Poate gresesc,nu va suparati.
Numai bine.
proverb: Albina are mare nevoie de aripi chiar si dupa ce a adunat mierea in stup.
Augustin78

Mesajde vilceanu.sorin » 29 Dec 2014, 12:15

Vreau sa zic ca, in urma controlului auditiv, constat, ca ,unele famili ,au probleme cu mancarea,este mai bine sa le pun turte sau miere la punga?
vilceanu.sorin

Mesajde alexx » 29 Dec 2014, 12:51

vilceanu.sorin scrie:Vreau sa zic ca, in urma controlului auditiv, constat, ca ,unele famili ,au probleme cu mancarea,este mai bine sa le pun turte sau miere la punga?

Miere cristalizata in functie de puterea familiei dar numai daca sunt albinele sus pe rame ai grija daca nu e cristalizata sa nu curga bafta
alexx

Mesajde FLORINELU » 29 Dec 2014, 18:52

te salut si eu Augustine,nu ma supar ca doar de aia e forum, el zicea de miere "necristalizata"cu aia nu sant deacord,turta hai mai treaca-mearga cu toate ca eu unul nici cu aia nu sant deacord sa se administreze acuma. pe de alta parte stupii care acuma la sfarsit de decembrie nu au de mancare nu vad cum o sa iasa din iarna si oare in urma controlului auditiv esti sigur ca nu au mancare?
FLORINELU

Mesajde paul » 29 Dec 2014, 19:02

BRUMITA scrie:Sa vad cand vin acasa daca la mine mai am ce sa admir :lol: :lol: :lol:

Eeeiii, las Brumito, n-o fa pe-a incepatoarea . ;) Nu stiu cate femei pot afirma ca ocupatia lor de baza (din care-si castiga existenta) este apicultura !!! In general femeile sunt foarte pasionale cu ceea ce le pasioneaza si de aceea fac lucrurile cu maximum de raspundere. Sunt absolut convins ca dai clasa multora de pe aici, asa ca, rujul asta (modestia in materie de apicultura) nu te aranjeaza ! :P
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Augustin78 » 29 Dec 2014, 19:04

Va salut.
Turta am pus si eu,preventiv..sa fie acolo.
https://www.youtube.com/watch?v=DhDCIuN ... j4&index=3 asta arata cam cat au consumat :D

am pus la nr 5....asta a mai ros cam 250 grame de beefonda cu tymol..acum am pus apifonda..cca 1 kg....la nr 5 am vazut ca aduceau si ceva polen(in cele 2 zile cu temp. de 13-15 grade...
Hrana au,zic eu pina in jumatea lui martie...si daca vor manca si turtele puse,mai pun,ca am :D ....dar din martie"daca va fi cald" am sa le pun si rame cu miere,asta din ce am scos in toamna de la ele.
Numai bine.
proverb: Albina are mare nevoie de aripi chiar si dupa ce a adunat mierea in stup.
Augustin78

Mesajde ves.lucian.zabrani » 29 Dec 2014, 19:40

Aseara in vizita la localul unde lucreaza " cel mic " !!!
:P :P :P
Fişiere ataşate
rsz_picture_002.jpg
EU CU " CEL MARE " !!!
rsz_1picture_005.jpg
NOI , CEI 4 !!!
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde ves.lucian.zabrani » 29 Dec 2014, 19:45

Cel mic in exercitiul functiunii !!! Plus comanda pe care mi-a adus-o !!! Cica ii spune BLACK RUSSIAN !!!
:P :P :P
Fişiere ataşate
rsz_1picture_007.jpg
rsz_1picture_004.jpg
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde Mircea_63 » 29 Dec 2014, 19:52

Black Russian... cuburi de gheata, 3 parti vodca peste care se toarna usor 1 parte lichior de cafea.
Pofta mare. :D
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde mausica » 29 Dec 2014, 19:52

Te-ai dat pe cocktail-uri ????Daca nu ma insel asta e cu vodka si lichior de cafea,asai???? :lol: :lol:
Nimic nu e intamplator....totul se intampla cu un scop !!!
mausica

Mesajde mausica » 29 Dec 2014, 19:53

Mircea_63 scrie:Black Russian... cuburi de gheata, 3 parti vodca peste care se toarna usor 1 parte lichior de cafea.
Pofta mare. :D

Mi-ai luat-o inainte se pare :D
Nimic nu e intamplator....totul se intampla cu un scop !!!
mausica

Mesajde ves.lucian.zabrani » 29 Dec 2014, 19:54

Mai , mai , fratii mei , eu sunt un ZERO la capitolul baruri si bauturi fine !!! Noroc cu " CEL MIC " !!!
:lol: :lol: :lol:
ves.lucian.zabrani

Mesajde alexx » 29 Dec 2014, 19:57

ves.lucian.zabrani scrie:Mai , mai , fratii mei , eu sunt un ZERO la capitolul baruri si bauturi fine !!! Noroc cu " CEL MIC " !!!
:lol: :lol: :lol:

Eu cu barul nu dar bauturile da votka si feteasca neagra
alexx

Mesajde Mircea_63 » 29 Dec 2014, 19:58

Daca platesti consumatia... dau lectii gratuite. :lol:
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde Augustin78 » 29 Dec 2014, 20:00

:D ....sa traiasca si cei mici"care sunt mai mari decat dvs" si cei mari"ma refer la dvs si d-na" sa va bucurati de ei si de nepotei ce vor urma...
Sanatate si La multi ani!!!!!!!!!
Numai bine.
Augustin78

Mesajde alexx » 29 Dec 2014, 20:04

Mircea_63 scrie:Daca platesti consumatia... dau lectii gratuite. :lol:

Nea mircea stai la coada :lol:
alexx

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?