Adi Hodis scrie:popik50 scrie:Nu am patit asa ceva niciodata, asta se intampla cand ai un pumn de albine. Oricum puiet la sfarsitul iernii este pe spatii restranse iar ghemul din imagine are puterea sa atinga macar o parte din suprafata cu miere, in fine, atata timp cat nu am avut pierderi pe timp de iarna cu geruri cumplite, stau linistit...
Ger cumplit nu prea cred ca o sa mai fie in Romania. Poate daca s-ar schimba clima, in sensul opus celui spre care se indreapta. Si atunci, cu gerul se descurca albinele.
Nu se descurca cu umezeala combinata cu frig, mai ales cu ger. D-aia tot ureaza Pupe ( sa traiesti bade ) pe ici pe colo ... ,, iernare uscata”. De acest aspect trebuie sa avem grija.
@7rameee ! ... hai cu poze, hai cu poze !. Sa te pot crede !.
EDIT,
Uite, ca sa te ”stimulez”, iti arat o poza de ieri.

Dinca Catinel scrie:Frumos! Folosesti sau nu folie? Daca nu, cu ce acoperi?
Dinca Catinel scrie:Da, intelesesem. Ce distanta ai intre folie si polistirenul din capac? Intreb pt ca incerc sa fac si eu asa doar ca mi-e ca e prea mare golul.
lucky5strike scrie:Pozitie normala la ora asta. E cuib, sau cuib cu magazin, ce se vede?
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 71 vizitatori