Catalin , tu esti si prost , si incult
despre ce vorbeam Mihai B...
nea Mircea63...parca nu e asa grav ca drena si si si se iarta nu,....daca da, n-am nici o problema e si el pr...u (PRIETENUL) nostru!
Catalin , tu esti si prost , si incult
MIHAI BALS scrie:JE SUIS CATALIN!
modigliani scrie:MIHAI BALS scrie:JE SUIS CATALIN!
Este strict alegerea ta ! Ai voie sa fi - citez de mai sus - " si prost , si incult , si maneloid , si ingamfat de-aiurea , si agarici in d-astea cu taste ."
Nu te poate opri nimeni . Faci efectiv cum consideri si cum simti tu ca trebuieste administrata imaginea ta in public .
Eu nu pot decat sa te ajut in a ilustra la modul excelent toate aceste "calitati" pe care ti le insusesti - culmea - vesel nevoie-mare !
Daca asta iti doresti neaparat .... te asigur ferm de intregul meu suport .
CATALIN scrie:nea Mircea63...
modigliani scrie:MIHAI BALS scrie:JE SUIS CATALIN!
Este strict alegerea ta ! Ai voie sa fi - citez de mai sus - " si prost , si incult , si maneloid , si ingamfat de-aiurea , si agarici in d-astea cu taste ."
Nu te poate opri nimeni . Faci efectiv cum consideri si cum simti tu ca trebuieste administrata imaginea ta in public .
Eu nu pot decat sa te ajut in a ilustra la modul excelent toate aceste "calitati" pe care ti le insusesti - culmea - vesel nevoie-mare !
Daca asta iti doresti neaparat .... te asigur ferm de intregul meu suport .
modigliani scrie:CATALIN scrie:nea Mircea63...
Nu-l implica ..... O faci degeaba ! Pentru ca asa cum iti sugeram mai sus ( si n-ai inteles nimic ! ) .... esti prost !
Eu nu-ti aduc injurii ( ca sa se poata afirma despre mine ca incalc regulamentul ) . Eu doar CONSTAT cum esti in urma atator ani de baliverne stupidoide pe care le insiri pe-aici cu o dezinvoltura de-a dreptul dezarmanta !
Ori , prietene , n-am cum sa fiu banat doar pentru faptul ca am CONSTATAT si-am tras concluzia ca esti prost . Asta e , esti prost !
La fel cum pot CONSTATA si trage concluzia despre Nae ( de exemplu ) ca este inteligent !
Repet , pentru a ne edifica ! Eu nu-ti aduc injurii . Eu DOAR CONTAT CUM ESTI ! Ori niciun regulament din lume nu ma poate blama si condamna pentru parerile pe care le am . Sau poate doar un Regulament aplicat la modul abuziv , tiranic .
Ca sa nu afirm maine-poimanie ca esti TOTAL PROST , confirama-mi ca macar ai inteles nuanta ........
MIHAI BALS scrie:unde nu mai e inteligenta...incep jignirile!
modigliani scrie:MIHAI BALS scrie:unde nu mai e inteligenta...incep jignirile!
Pe bune ca "Esti Catalin" !
Cum s-o scriu ca sa o intelegeti ? EU NU JIGNESC ! Eu doar CONSTAT !
modigliani scrie:Sunt foarte calm !!!
Ce anume te determina pe tine sa asociezi expunerea fatisa a unor concluzii cu starea de nervi ?
Mai Mihai , ..... cum tragi tu concluziile de fel ? Ce-are una cu alta ?
Mai mult ! Nu ca-s calm , ..... ci ma distrez teribil !
State scrie:Balsule, pot sa ma rad nitel ?De tine adica.
MIHAI BALS scrie:doar esti la circ,nu?
Repet , pentru a ne edifica ! Eu nu-ti aduc injurii
State scrie:MIHAI BALS scrie:doar esti la circ,nu?
Vad ca tocmai l-am oprit.![]()
![]()
Hai ca ma duc in public.
![]()
(nu mai am zambilici)
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 49 vizitatori