Peter Janos scrie:Hai sa va arat si eu miere in borcanase de 300 kg. Tocmai am pus omul sa deschide citeva sa vad -o fi adevarat!? SI ESTE.
ghitacusman scrie:tare frumos suna cum zice janese.Daca n-ai reusit s-o vinzi datorita analizelor atunci eu te incadrez la cei care acum2ani alimentatau familiile de albine [familii care semanau cu o uzina] cu cva solutie din butoaie.daca gresesc imi cer iertare........iar daca nu ... sa zic .....sau nsa nu ..zic .....mai bine ma abtin si sant sigur ca gresesc.
jonny_it scrie:ghitacusman scrie:tare frumos suna cum zice janese.Daca n-ai reusit s-o vinzi datorita analizelor atunci eu te incadrez la cei care acum2ani alimentatau familiile de albine [familii care semanau cu o uzina] cu cva solutie din butoaie.daca gresesc imi cer iertare........iar daca nu ... sa zic .....sau nsa nu ..zic .....mai bine ma abtin si sant sigur ca gresesc.
Sau poate se incadreaza la cei care au ceva mai multa minte si nu vand la primul client venit, adica nu joaca exact cum ii spune procesatorul. Cand ai multe tone iti permiti sa faci si asta ... sau nu.
janese scrie:adecaaa...cei care au dat...nu au minte?????
victor s scrie:si acum cumpara ceva gen ''api...'' cu aceeasi bani...!
strigator la cer !
arnautu valentin scrie:zi bre nea jane specialu si filosofu ca am vazut ca asa te ai autoproclamat pacilea!cum ai obtinut bre salcam cu aroma fina de menta?zi bre si mie sa ,,nu mor prost,,matale faci din orice bici!![]()
jimm scrie:Cu iz de menta?!
De la guma de mestecat!
A luat albinele la pupat
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori