paul scrie:Ti-e mai la indemana sa lucrezi cu cat 1/1 ?
Da, ma mentine in forma...slabesc mai repede vara.
Cred ca m-am cam obisnuit cu el. Eu am in vedere ME dar mai dureaza 2-3 ani...daca e sanatate si pace.
paul scrie:Ti-e mai la indemana sa lucrezi cu cat 1/1 ?
Florin Dobre scrie:Da, asa am cerut.
Florin Dobre scrie:paul scrie:Ti-e mai la indemana sa lucrezi cu cat 1/1 ?
Da, ma mentine in forma...slabesc mai repede vara.![]()
Cred ca m-am cam obisnuit cu el. Eu am in vedere ME dar mai dureaza 2-3 ani...daca e sanatate si pace.
mausica scrie:Nu te incurca la transport ?Adica fura distanta......plus ca daca nu are inclinatie cam sta apa pe ea
paul scrie:Primavara cum procedezi ? Pui catul1/1 cu toate ramele sau separi cuibul cu o folie si pui doar atatea rame cat poate acoperi ?
State scrie:Florine, bate doua cuisoare pe fundul stupului, in spatele blocului de urdinis. Daca il impingi mai tare, te chinui sa-l scoti.
Coada de randunica se face din ce in ce mai rar. Si eu sunt de parere ca este mai buna imbinarea asta. Chiar daca e un pic mai mult de munca, ma gandesc sa le fac si eu la fel.
Sa le folosesti cu maxima placere!
Scandurica de zbor nu mi se pare tocmai ok(fixa) dar tu stii cel mai bine!
mausica scrie:Daca vrei sa iti faci placutele mobile pe viitor,asa ca idee cauta pe Youtube filmarea lui Dan Anitei...........e super treaba(asta in ncazul in care esti interesat si de colectare de polen)
mausica scrie:Placutele de zbor sunt fixe ??
Edi D. scrie:mausica scrie:Placutele de zbor sunt fixe ??
Nu sunt fixe,sunt mobile si detasabile.Eu le-am facut.Erau si la pachetul de stupi.Eu am luat stupii ca si kit,si i-am asamblat eu.Placutele vreau sa le fac diferite ca si culoare sa le fie mai usor la "aterizare".Mai ajuta nitelus la deriva.
Am inceput sa vorbesc deja ca si un apicultor cu multi stupi.M-au zapacit de tot albinutele astea.Daca imi spunea cineva ca o sa ma captiveze in halul asta,ma pufnea rasul...
Am ceva treaba saptamanile astea,dar mi-ar face placere sa stam la o bere si sa vorbim despre ce altceva decat despre ... albine...Doamne ajuta!
mausica scrie:...Sus la podisor cum de nu ai coltare?
Am si eu asa si cand am venit de la fs am patit ca la cativa am strans prea tare chinga si s-a miscat podisorul.....si ele au intrat in capac.La descarcare a fost festival
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 23 vizitatori