simplu scrie:Va multumesc pentru sfaturi. Toate cele bune!
tudorascu scrie:Dupa mai multe carti de apicultura citite si din proprie experienta vreau sa exprim o parere despre turtele energetice. Nu se introduc turte in stup din toamna, deoarece ar putea fi o iarna fara ferestre de zbor de curatire pana la sfarsitul lui februarie si atunci apare diareea. Se introduc dupa 12 ianuarie ,dupa zbor de curatire. Se verifica la 3 saptamani si unde s-a consumat se introduce alta. De preferat a se introduce turte cu miere. Cine cunoaste mai bine problema rog sa fiu contrzis. Despre turtele proteice e alta discutie.
jenica67 scrie:Ceara o sparge in bucati fine, iar pastura fiind mai grea, o arunca (prin centrifugare) intr-un container. Dar cum o face exact (forma batatoarelor, sau cutitelor) asi vrea sa stiu si eu.
jenica67 scrie:Ceara o sparge in bucati fine, iar pastura fiind mai grea, o arunca (prin centrifugare) intr-un container. Dar cum o face exact (forma batatoarelor, sau cutitelor) asi vrea sa stiu si eu.
Înapoi la HRANIREA ARTIFICIALA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori