Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Duma

Mesajde duma » 24 Noi 2014, 17:24

Nea Florin ....acu stau linistit ca nu mai pot intra soriceii ! ca-n germania la paris ! :lol:
Fişiere ataşate
rsz_img_20141123_125946.jpg
rsz_img_20141123_125918.jpg
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

Mesajde ionut iasi » 25 Dec 2014, 12:58

Buna prietene ce-ti mai fac albinutele,ti-au iesit ieri la zbor?Iti doresc sa ai Craciun asa cum iti doresti...toate cele bune.
ionut iasi

Mesajde duma » 31 Dec 2014, 15:24

Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

Mesajde duma » 31 Dec 2014, 15:28

ionut iasi scrie:Buna prietene ce-ti mai fac albinutele,ti-au iesit ieri la zbor?Iti doresc sa ai Craciun asa cum iti doresti...toate cele bune.

Salut Ionuț! Sincer am fost plecat în zilele însorite ce ma făcut sa nu fiu lângă ele sa le vad cu ochii mei dacă au ieșit la zborul de curățire, însă mă rog la Dumnezeu sa fie totul bine și în martie sa ma bucur de fiecare în parte. Asemenea sărbători fericite!!!
Mdaaaaaa îmi cer scuze ca nu am mai intrat pe forumul de suflet....adica aici unde lucrurile sunt mult mai educative și discuțiile mult mai omenești și la obiect fata de mistourile și caterincele de pe FB unde toți sunt stupari mari și tari.
duma

Mesajde FLORINELU » 31 Dec 2014, 18:30

duma scrie:

frumos,jos palaria Dumitre,daca ai fund antivarooa nu te mai chinui sa cureti urdinisul ca sa nu le deranjezi. e foarte bine ca ai lasat plapuma sus. LA MULTI ANI.
FLORINELU

Mesajde duma » 04 Ian 2015, 01:00

Multumesc nea Florine ! Stau sa ma gândesc la ce friguri vin peste noapte sa la bag subarele la loc si prin fata ca sa aibe in spate o fanta pe unde sa circule aerul .
duma

Mesajde liviutzbogos » 05 Ian 2015, 21:10

duma scrie:Multumesc nea Florine ! Stau sa ma gândesc la ce friguri vin peste noapte sa la bag subarele la loc si prin fata ca sa aibe in spate o fanta pe unde sa circule aerul .

Frate meleu :D La multi ani si un An Nou fericit.
Daca ai folie deasupra, lasa suberele afara.
Cand bem ceva fiert? :D
Nihil Sine Deo!

Munţii noştri aur poartă,
Noi cerşim din poartă-n poartă. (Octavian Goga)

Ce folos, viaţă fără de Hristos?
liviutzbogos

Mesajde duma » 07 Ian 2015, 12:02

Liviule sti ca nu sunt adeptul foliei si subarele sunt scoase de tot , cat despre ceva fiert haida numa ca , gasim noi ceva :) La Multi Ani !
duma

Mesajde duma » 22 Ian 2015, 14:22

Salutare ! Astazi am achizitionat turtele pentru prima transa de hranire ....folosesc Apiluk cu polen .....ideea este ca dupa ce termina turtele chiar daca vine vreme mai racoroasa in luna februarie si pun rame din marginea cuibului peste rame si intorc podisoarele pentru a nu incomoda rama are vre-un efect negativ ? Normal ar trebuii sa o descapacesc sau sa o zgrabal cu furculita ???? ...sau sa pun rama prima data si dupa ce " o ling " sa pun turta ??? acum o duminica am aruncat un ochi peste ele foarte repede si la majoritatea erau albinele sus pe rame si in fata catre urdinis .....semn ca le trebuie oaresce !!
Multumesc Anticipat !
duma

Mesajde CORNEL V. » 22 Ian 2015, 15:14

Pune ramele cu miere deasupra si lasa mai incolo turtele cu polen
Ramele poti sa le lasi asa cum sunt
CORNEL V.

Mesajde duma » 22 Ian 2015, 19:17

CORNEL V. scrie:Pune ramele cu miere deasupra si lasa mai incolo turtele cu polen
Ramele poti sa le lasi asa cum sunt

Salut !
Deci turta mai prin sfarsitul lui februarie , chiar inceputul lui martie ...si prima data sa folosesc stimnularea si hranirea cu ramele deasupra ...FARA SA LE DESCAPACESC !!!! DACA AM INTELES BINE !!!
duma

Mesajde un OM » 22 Ian 2015, 21:24

Cel mult da o gaura prin treimea superioara a ramei, sa aiba contact usor cu partea de sus. O asezi peste doua betisoare de 5-6 mm.
un OM

Mesajde duma » 22 Ian 2015, 22:56

un OM scrie:Cel mult da o gaura prin treimea superioara a ramei, sa aiba contact usor cu partea de sus. O asezi peste doua betisoare de 5-6 mm.

Multumesc frumos .......... Sunt un pic stresat pana nu fac un control amănunțit sa vad toate mărcile . Daca imi permite sfârșitul de saptamana si vremea , am sa le verific pe toate si atunci am sa le si pun câte o rama peste si turmele am sa le las pe sfârșitul lunii Februarie .
duma

Mesajde duma » 22 Ian 2015, 22:58

Cine imi poate spune unde sa găsesc cele 5 mandrine MICI si finuțe sa imi confecționezi dispozitivul de ingurgit rame .
duma

Mesajde BRUMITA » 24 Ian 2015, 22:16

Ce culoare nu am ?
Imediat o comand . :lol:
Dacă ai mult , dă și altora din bunurile tale .
Dacă ai puțin, dă din inima ta.
(Fernad Fauriner Avery )
BRUMITA

Mesajde duma » 24 Ian 2015, 23:30

BRUMITA scrie:Ce culoare nu am ?
Imediat o comand . :lol:

Doamna Lucreția "Brumita " sunt onorat sa scrieți pe pagina mea!
Aveți 2 încercări......sa va vad ;)
duma

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?