cateva impresii...la cald
Circulatia pe drumurile publice
Starzile late cu mai multe benzi,iar drumurile de viteza(autostrazi)au pana la 5 benzi pe sens(asta ce am vazut)
Circulatia cam haotica pe benzi,in sensul ca mergi pe care banda vrea muschiul tau.
Nu exista facut din faruri (blitz) sau claxonat.Cand opresti in spatele unei masini,nu te apropii de ea.Trebuie sa ii vezi rotile din spate cand ai oprit.
Intersectiile sunt foarte late si deschise si vizibile
Nu exista absolut nimic care sa obstructioneze vizibilitatea in intersectii.Nu exista cladiri sau constructii sau pomi sau reclame sau stalpi...nimic.
Semafoarele sunt suspendate si sunt amplasate dincolo de intersectie in fata ta,cum ar venii,la inceputul strazii din fata ta.
Daca vrei sa virezi la stanga,si trebuie sa acorzi prioritate de dreapta,nu intrii in intersectie pana nu ai liber sa treci,fara sa opresti in intersectie.
Unele intersectii(probabil "cu probleme")au camera cu blitz,astfel incat la schimbarea culorii,daca esti in intersectie...iti face poza si vine amenda acasa.
Masinile...sunt masini.Exista si turisme,dar multe dubite si trackere.Unele...sunt uriase pentru noi.Sau nici macar in filme sau poze nu le-am vazut...
Mariane(mybees)sau Cristi(L5S)...de la ale voastre in sus.Dar sus!
Nu exista pietoni!Defapt,nici trotoare nu am vazut.Daca undeva exista accidental vreo persoana pe picioare(prin parcari la magazine)opresc imediat masina la 2-3 metrii inainte.
Nu am vazut "nervi(doar ai mei)intinsi" in trafic.Au o rabdare de neinteles pentru mine...enervanta...
va salut pe toti !...si va urma